- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuunerdeymis benim kardes takimim
Nasil gidiyor hanimlar
Ben 9.takimdan Merve daha once gelmismiydim hatrlamiyorumda her takimi gezerim genelde ama
Herkeze bol kilo vermeler diliyorum bi ihticaniz olursa ben burdayim zerosima kaptanim![]()
günaydınnn, motivasyonumuz düştü değil mi
niye böyle olduk yahuuu.
kızlarr hadi toplayalm kendimizi b haftaya çok sağlam girelim. diyet spor ne giderse kar kardır...
herkess burada mıııı?
kilom 57,4 düşemiyorum bir türlü takıldım kaldım. ama diyet yaptığım da söylenemez. sadece dikkat ediyorum o kadar. bu hafta çok fena kilo vercem ama söveryorum kendime. 56 ları göreceğim :)
Bizdede iyi cok sukur bu aralar tasinma telasim var cok dikkat edememisim 100 gram artida ciktm moral bozmak yok ama yola devamMerhaba cnm hoşgeldin tşk ederim :)
Valla nasıl olsun uğraşıyoruz iş güç burası zaman geçiyor
Sende nasıl gidiyor bakalım![]()
Bizdede iyi cok sukur bu aralar tasinma telasim var cok dikkat edememisim 100 gram artida ciktm moral bozmak yok ama yola devam
Sizin grup toparlanms sanki bi ara kimse girmiyo diyodun ben arada kolacan ediyorum buralari![]()
65 kilo çıktım. 1,5 kilo vermişim.
İnternette bozuktu anca yazabildim 68.7 200 g eklemişim üstüne dediğim gibi diyet yapamıyorum anlamadım off ya o ilk başladığımdaki azim kafa şuan yok ondan yapamıyorum hastayken istediğimi yedim sonra geri toparlayamadım . Neler yapabilirim bi fikriniz var mı
91, 5 kg ciktim
Sabah cok erken saatte toplantim vardi ve ancak eve geldim o yuzden gec yazabildim kilomu