• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Huhuu:KK24:nerdeymis benim kardes takimim:KK19:
Nasil gidiyor hanimlar :süslü:
Ben 9.takimdan Merve daha once gelmismiydim hatrlamiyorumda her takimi gezerim genelde ama:KK48:
Herkeze bol kilo vermeler diliyorum bi ihticaniz olursa ben burdayim zerosima kaptanim :KK66:

günaydınnn, motivasyonumuz düştü değil mi :(
niye böyle olduk yahuuu.
kızlarr hadi toplayalm kendimizi b haftaya çok sağlam girelim. diyet spor ne giderse kar kardır...
herkess burada mıııı?

kilom 57,4 düşemiyorum bir türlü takıldım kaldım. ama diyet yaptığım da söylenemez. sadece dikkat ediyorum o kadar. bu hafta çok fena kilo vercem ama söveryorum kendime. 56 ları göreceğim :)

Huhuu:KK24:nerdeymis benim kardes takimim:KK19:
Nasil gidiyor hanimlar :süslü:
Ben 9.takimdan Merve daha once gelmismiydim hatrlamiyorumda her takimi gezerim genelde ama:KK48:
Herkeze bol kilo vermeler diliyorum bi ihticaniz olursa ben burdayim zerosima kaptanim :KK66:

Merhaba cnm hoşgeldin tşk ederim :)

Valla nasıl olsun uğraşıyoruz iş güç burası zaman geçiyor :KK55::KK55::KK55:

Sende nasıl gidiyor bakalım :KK15:

günaydınnn, motivasyonumuz düştü değil mi :KK43:
niye böyle olduk yahuuu.
kızlarr hadi toplayalm kendimizi b haftaya çok sağlam girelim. diyet spor ne giderse kar kardır...
herkess burada mıııı?

Ben burdayım cnm valla sizler destek olsanız bende sizlerle diyet yapmak istiyorum tek olmuyorr

***3. Takım 481.Etap***

ecemavi: (73,7///%)
esrayazar: (92,5///%)
kittenlove: (68,5///%)
dahells: (66,5///%)
shameless35: (57,2/57,4/-0,2/%-0,35)

3.Takım ortalaması : %

Merhaba cnm hoşgeldin tşk ederim :)

Valla nasıl olsun uğraşıyoruz iş güç burası zaman geçiyor :KK55::KK55::KK55:

Sende nasıl gidiyor bakalım :KK15:
Bizdede iyi cok sukur bu aralar tasinma telasim var cok dikkat edememisim 100 gram artida ciktm moral bozmak yok ama yola devam :KK55:
Sizin grup toparlanms sanki bi ara kimse girmiyo diyodun ben arada kolacan ediyorum buralari :KK53:

İnternette bozuktu anca yazabildim 68.7 200 g eklemişim üstüne dediğim gibi diyet yapamıyorum anlamadım off ya o ilk başladığımdaki azim kafa şuan yok ondan yapamıyorum hastayken istediğimi yedim sonra geri toparlayamadım . Neler yapabilirim bi fikriniz var mı

Bizdede iyi cok sukur bu aralar tasinma telasim var cok dikkat edememisim 100 gram artida ciktm moral bozmak yok ama yola devam :KK55:
Sizin grup toparlanms sanki bi ara kimse girmiyo diyodun ben arada kolacan ediyorum buralari :KK53:

Listede var da kişi ama sorunlar var kimse girmiyor pek

İnternette bozuktu anca yazabildim 68.7 200 g eklemişim üstüne dediğim gibi diyet yapamıyorum anlamadım off ya o ilk başladığımdaki azim kafa şuan yok ondan yapamıyorum hastayken istediğimi yedim sonra geri toparlayamadım . Neler yapabilirim bi fikriniz var mı

En baştan başlamak en güzeli yapıcam diceksin kararlı olacaksın sonra da kararının arkasında duracaksınn

***3. Takım 481.Etap***

esrayazar: (92,5///%)
kittenlove: (68,5/68,7/-0,2/%-0,29)
dahells: (66,5/65/1,5/%2,26)

***3. Takım 481.Etap***

esrayazar: (92,5/91,5/1/%1,08)
kittenlove: (68,5/68,7/-0,2/%-0,29)
dahells: (66,5/65/1,5/%2,26)

Kızlar hepiniz burdasınız sanırım bu hafta yarışmaya ne dersiniz ama her gün girilecek menüler yazılacak kaçamak yapılmış olsa bilee ve menülere yorum yapılacak var mısınızzz

Back
X