Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mefkurem olmadigimiz yerde yetismissin mersi
Rica ederim bebegim

Senin dün izinle ilgili biseyini okumustum sanki
Izine ayrilan üye ,izine ayrildigi kilosunda olmasi lazim listeye girnek icin
Sadece izin süresi 6 ayi gectiyse ve kilosunun yüzde 5 ni geri aldiysada artiyla girebilir listeye

Hogekdin tatlim
Bburaya geldiysen takima dahil olmusun demektir arkadaslarin gözpnden kacmistir belki .sende ilk sayfadaki kurallari okudunmu
Bugpn bildirim günü ayni zamanda
Hos bulduk evet okudum sabah tartıldım. Kilom 65.800
Daha önce kk da zayıflamıştm. Ondan kurallarà alışkınım
Merak etmeyin kilo alıp gelmedim kk ya kaldığım yerden devam

Kizlar ilk sayfayi okuyup kurallari kabul ettiginizi belirtirseniz ve kendinizi tanitirsaniz sevinirim. Bu arada bugun cuma 12den once kilo bildirimi yapiliyo bilginize :)
Ben ilk mesajımda kendimden bahsetmiştim ama tekrar yazayım biraz daha kapsamlı yazayım
Boyum 1.79
Kilom 65.800
15 aylık kızım var ve hala emziriyorum. 33 yaşındayım 2. Universitemi okuyorum yani öğrenciyim
Kilo verme tecrübem ve spor alışkanlığım var. Burada birbirimize destek oluruz diye umut ediyorum. Daha ince kk da kilo verdim bu nedenle burayı çok seviyorum. Kurallarına okudum kabul ettim

Hiseglediniz buyrun birbirimiza tam destek olalim insallah :))
H
İnşallah ben hazırım :)
Çok kilo vermek istemiyorum çünkü eşim zayıf sevmiyo. Birqz şöyle göbek gitse süper olacak. Malum bu senenin modası yüksek bel kot kızlar

Emziriiyor olman senin icin arti daha once kilo vermissin tecrubelisin yani diyecek biseyim yok cunku biliyosundur neyin dogru neyin yanlis oldugunu destek bizden zayiflamak sizden :)

Günaydın.
Sabah işe geç kalıyordum tartılmak aklıma bile gelmedi. Yarın sabaha kaldı tartılmam üzgünüm.
Dün menüm pek hoş değildi ama yazayım.

Kahvaltı: Yok
Ara: 1 elma
Öğle: Beyaz Peynirli sandviç
Ara:Çikolata ve nescafe
Akşam: 1 tabak sulu patates yemeği ve 2 dilim ekmek

Şekerli içtiğim çayların sayısını yazmıyorum bile.

Bugün menüm şekerden ve ekmekten arınmış olacak. Zaten dün başlangıç değildi benim için farkı görelim dediniz diye menümü yazdım.

Iyi yaptin canim birde calisiyorsun kahvalti hicmi yapmiyorsun mesela eger useniyorsan kahvalti hazirlamaya diyetik musli yiyebilirsin az yagli sut ile hemen hazir olur hemde kahvaltiyi atlamamis olursun

Iyi yaptin canim birde calisiyorsun kahvalti hicmi yapmiyorsun mesela eger useniyorsan kahvalti hazirlamaya diyetik musli yiyebilirsin az yagli sut ile hemen hazir olur hemde kahvaltiyi atlamamis olursun

Sabah uyanmayı beceremiyorum. O yüzden genelde sabah işe gelirken simit ya da poğaça alıyordum. Tabiki bundan da vazgeçtim artık.
Dediğin gibi musli ve nesfit yemeyi düşünüyorum dönüşümlü olarak.
Aslında yumurtalı bi kahvaltı yapsam havalar soğudu artık yumurta yiyebilirim. Yazın hiç yemedim de
bakalım alıştıracağım kendimi zorlaya zorlaya.

Yazin yenmiyo zaten yumurta :) bol yesillikli domates salatalikli peynirli kahvalti cok guzel oluyo 1 dilimde tam tahilli ekmek yada 2 cevizle yaninada koy taze demlenmis cayini miss :)

Selam 3. Takımın güzelleri
Hayırlı cumalar dikerim . Bol eksili bir hafta olsun inşallah

Tabiki de hoşgeldin cnmm

Hoşgeldin cnm bizlerde çalışan insanlarız çok fırsat bulamasakta geliyoruz bir şekilde öenmli olan burda menünü paylaşmak menülere yorum yapmak kısaca kaynaşmak çok önemli

Ay ne şekersin sen öyle :) okurken yüzümü güldürdünn
Eminim zayıfladıkça daha çok isteyeceksinn ve fit hamile kalacaksın bak görürsün :)

Ben gruba alınmadım mı?

Hoşgeldiniz :)
En kısa zamanda sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşaAllah :)

Ah zaten bizi yakan o açlık atakları neyse bugünden sonra senin için güzel bir başlangıç olsunn inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…