Ben kendi uyguladigim beslenme seklini ornek veriym mesela kahvaltida baslarda 2 dilim tam tahillii ekmek yiyordum sonrasinda 1 e dusurdum. Sonra 0 a i dirdim ekmek yerine kahvaltida 2 ceviz tukettim. Bol yesillik roka maydonoz taze nane kuru kayisi kuru incir kuru uzum aslinda zengin kahvaltim vardi. Ara ara musli yedim kucuk bebegim var cunku . Aralarda bolca su tukettim cay kahve ictim elma sevmiyorum o yuzden elma yerine belki bir armut yada salatalik domates. Ogle yemeklerim tavuk sote yagsiz tuzsuz :) sebze soteler pirasalar brokoliler. Patates yemedim kabizlik yapar diye. Ogle yemegimin yaninda mutlaka yesillik ve 1 tane activia yedim. Sekerim dustuyse kuru meyve yedim. Ben cok abur cubur duskunuydum. Resmen gece uykumdan kalkar nutella yerdim. Abur cuburu aniden kestim. Aksam yemeklerimde hafif olurdu bazen nohut salatasi bazen kendime ozel yagsiz yaptigim sebze yemekleri. Gunde 4 lt su ictigimi bilirim ki en az 3.5 lt iciyordum.İnş haftasonları böyle sağlıklı olur da. Hafta içi müsli işine aklım yattı.
Öğle yemeklerini evden getireceğim. Alternatif fikir verebilir misin? En sıkıntılı nokta bu. Tam tahıllı ekmekle küçük sandviç yaparım arada ama her zaman ekmek yemek istemiyorum.
Evet canım valla super motive oluyo insan burada. Şimdi yemekhanedeyim. Yemekleri yarım porsiyon aldımTekrar hoşgeldin o zaman cnm burda hedeflerinize ulaşacaksınız o zaman hem sen tecrübeliymişsinde :)
Cok guzel canim boyle devam :)Evet canım valla super motive oluyo insan burada. Şimdi yemekhanedeyim. Yemekleri yarım porsiyon aldım
Evet var ama suan elma diğerine başladım 2 gün elma detoksu yaptım 3 kilo verdim bugun de yeşil elma diğerine başladım bakalım ne kadar verecem ve yapabilecek miyim?Doktor kontrolunde zayifladigina gore belirli bir liste vardir uydugun degilmi?
Doktor diyeyim 1700 kalorilikti aslında herşey var zorlanmiyorsun ama tabi daha yavaş veriyorsun ben biraz verip elmayla tabi devam edebilirsem sonra doktorun diye yine geçmeyi planlıyorum en azından 95 olmaliyimEvet var ama suan elma diğerine başladım 2 gün elma detoksu yaptım 3 kilo verdim bugun de yeşil elma diğerine başladım bakalım ne kadar verecem ve yapabilecek miyim?
Yaaa alıntılarım gitti.
Aklımda kalanlara tekrar yazayım cevap.
Hb Kaptan. Memnun oldum ayrıca. Birazdan bakacağım sayfana.
Başlangıç kilom 82 mi emin değilim bir haftadan önce tartıldım en son şu an farklı olabilirim. Sabah tartılacaktım ama unuttum.Bu seferlik af istiyorum.Yarın sabah tartılırım.
Bende kahveyi şekersiz içenlerdenim ama çayı şekersiz içemiyorum. Azaltacağım. Yani planım şu sabah 1 kupa çaya 1 kesme şeker atacağım. Başka çay içmeyeceğim. Tabi şekersiz içebilirsem içerim bakalımnormalde bir kupaya 5 kesme şeker atıyorum da
Spor olarak jilliana başlıyorum. Hata başlıkta açtım. Düşünen varsa beraber yarın başlayalım. Daha istikrarlı oluruz. Bugün başlamıyorum çünkü akşam yürümeyi planlıyorum. Bi nebze olsun ısınmış olayım
Nazlı beslenmende reform yapmışsın darısı bizim başımıza inş. Miniğin varken sen daha da sağlıklı beslen ki annesini örnek alsın.
Evet canım valla super motive oluyo insan burada. Şimdi yemekhanedeyim. Yemekleri yarım porsiyon aldım
Acele etme yavas yavas olsun tam olsun. Hem neden yapamayasin. Benim gordugum o kadar ornek varki onlarin bizden farki ne? :)Doktor diyeyim 1700 kalorilikti aslında herşey var zorlanmiyorsun ama tabi daha yavaş veriyorsun ben biraz verip elmayla tabi devam edebilirsem sonra doktorun diye yine geçmeyi planlıyorum en azından 95 olmaliyim
Slm bende katılmak istiyorum aranıza 10. Takımdan cansu yonlerdirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?