Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sekersiz cati bende icemezdim birden bire biraktim canim. Bari cayimda kalori olmasin dedim 9 ay oluyo sekersiz iciyorum

En erken başlayan benim sanırım 8 yaşından beri şekersiz içiyorum nedense şekerli içince şekerli su gibi geliyor bana :)

Buraya geldimm :)

Hoşgeldiniz kızlar tabikii gelinn :)

İlk öncelikle hedefinden kopmamalısın istikrarlı olmalısınn buraya düzenli gelirse takım sorumluluğunu da taşırsın bence en kısa zamanda da kurtulursun kilolardan :)

Yazin yenmiyo zaten yumurta :) bol yesillikli domates salatalikli peynirli kahvalti cok guzel oluyo 1 dilimde tam tahilli ekmek yada 2 cevizle yaninada koy taze demlenmis cayini miss :)
İnş haftasonları böyle sağlıklı olur da. Hafta içi müsli işine aklım yattı.
Öğle yemeklerini evden getireceğim. Alternatif fikir verebilir misin? En sıkıntılı nokta bu. Tam tahıllı ekmekle küçük sandviç yaparım arada ama her zaman ekmek yemek istemiyorum.

Emziriiyor olman senin icin arti daha once kilo vermissin tecrubelisin yani diyecek biseyim yok cunku biliyosundur neyin dogru neyin yanlis oldugunu destek bizden zayiflamak sizden :)
Teşekkürler canım evet ama motivasyon da çok önemli inşallah hep beraber fıstık gibi olacaz

Ben gruba alınmadım mı?

Hoşgeldin cnm neden alınmayasınn bize biraz kendinden bahseder misin kaç kgsın heddefin ne yaş kaç falan :)

Hos bulduk evet okudum sabah tartıldım. Kilom 65.800
Daha önce kk da zayıflamıştm. Ondan kurallarà alışkınım
Merak etmeyin kilo alıp gelmedim kk ya kaldığım yerden devam

Tekrar hoşgeldin o zaman cnm burda hedeflerinize ulaşacaksınız o zaman hem sen tecrübeliymişsinde :)

Şekerli çay dışında menün iyi gibi geldi bana yine de :)

Tabiki cnm istedikten sonra başarılmayacak bişey yokk

Ah bende o öğle yemeklerinden muzdaribim

Selamlar kızlar hayırlı cumalar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tekrardan kendimi tanıtayım size 24 yaşındayım takım kaptanıyım bu takımdan mezun oldum 66,6 kg ile başlayıp 50 kg ile size başarı hikayemi paylaşayım öncesi sonrası resmime bakın size de motive olsunn :)

Ben listeleri alıp geleyimm umarım bundan sonra yolumuza çok güzel devam ederiz :)

En erken başlayan benim sanırım 8 yaşından beri şekersiz içiyorum nedense şekerli içince şekerli su gibi geliyor bana :)
Alisinca cayin tadini aliyo insan gercekten suan sekerli icemiyorum mesela kahveyide hep sade icerdim keskin aci tatlari seviyorum galiba :)

***3. Takım 485.Etap***

ecemavi: (73///%)
esrayazar: (91,5///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3'e bölündü
kittenlove: (68/67,7/0,3/%0,44)
dahells: (65///%)
2 kez bildirimde bulunmadı yüzdesi 4'e bölündü
shameless35: (57,2///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3'e bölündü

3.Takım ortalaması : %

Alisinca cayin tadini aliyo insan gercekten suan sekerli icemiyorum mesela kahveyide hep sade icerdim keskin aci tatlari seviyorum galiba :)

Aynen bende öyle içiyorum millet şaşırıyor nasıl içiyorsun diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…