Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen cnm başkalarını duymayacaksınn kendinden başkasını düşünmeyeceksinn kararın için tebrik ederimm

Günaydınn kızlar moral bozmak yok hadi birbirimizi gazlıyoruzz bende bugün başladımm hadi bakalımm

GUNAYDIN GUZELLER...
BUGUN CARSAMBA :)
HAFTANIN ORTASINA GELDIK :)
HERKESE HAVAYA INAT NESELI BIR GUN DILIYORUM :)
KENDINIZI SEVIN :)

kızlar yarın tartı günü in cin top oynuyor biraz sahip çıkın takıma inanın Nekadar aktif olursanız okadar motive olursunuz hadi bakalım sırtlanın şu takımı

bu hafta beim karman çorman geçti valla çok yedim diyemem ma yediğim şeylerin kalitesi düşüktü inşallah tartıda şok olmam :)

günaydın arkadaşlar..
bu hafta ev taşıdım ve çok uğrayamadım..işe git evi topla taşı mahvoldum..haliyle düzenli beslenemedim..
sabah 80.0 dım..ne aldım ne verdim..
çarşamba gününe diyetisyene randevu aldım..diyetisyen eşliğinde denicem..

Günaydın kızlar 2 gündür uğrayamadım çünkü burda bölge geneli internet sorunu vardı anladık ki hayat internetle dönüyormuş normal tlflarımızın interneti bile çekmiyordu çok zor geçti hadi bakalım ben listeyi getireyim sizler bildirimleri yapın

***3. Takım 489.Etap***

kittenlove: (66,8///%)
maruuram: (64,5///%)
betnaz: (87,5///%)
canparem07: (80/80/0/%0) kilosu sabit

3.Takım ortalaması : %

Hadi bakalım diyetisyen ile başarırsın inş cnm

kittenlove Maruuram betnaz kızlar 12ye kadar bildirirseniz sevinirim internet olmadığı için 2 gündür işler yığıldı yoğun olabilirim çünkü bir an önce paylaşayım şimdilik çıkıyorum grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…