Öyle deme Can'ım bak bende haftalardır yapıyorum vere vere 4-5 kilo ancak verdim bak bu hafta sadece 400 gr gitmiş ki o kadar da dikkat ettim ama ne yapalım diyet yaparken oluyormuş öyle bi dur bi ilerle o yüzden moral bozmak yok başaracaz tamam mı üzülmeKizlar gunaydin
Hala bitmeyen bir mide bulantim var.
Sabah tartildim. Diyetisyene giderken 77.3 gelmisti. Ama diyetisyende 76.6 olmustu.sanirim benim tartida sacmalik var.ve benim yine ayni geldi tartida.moralim bzldu.bukdr ugrasima olmuyorsa.sanirim hic ugrasmiyim.
Öyle canım ama söz kaçamak yok onun için kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim700 gr vermişsin cnm neyden kötü az gitsin temelli gitsin bir de öyle düşün :)
Canim cok sagol.ya kendimce dikkat ediyorum ama bilemedim niye boyle. 10Aralikta kontrolum var.doktora kadar iyice dikkat etmem lazm.yarin spora inicem.2 gun eliptik ve kosu bandi yapmayi dusunuyorm.aksamlarida doktor cayin yanina yarim paket diyet biskuviye izin vermisti.sanirim oyle islere hic girmiyim.ama esim tv karsisinda cayin yanina illa ki birseyler yiyo.bende kuru meyve yiyorm brz.snra yok tmm diyorum yeter bukdr birakiyorm.onun abur cuburlarindan yemiyorm.bakalim Allah baska dert vermesin.uzuldugum sey yeterki boyle basit seyler olsun diyip iyi dusunup sukretmek lazim :)Öyle deme Can'ım bak bende haftalardır yapıyorum vere vere 4-5 kilo ancak verdim bak bu hafta sadece 400 gr gitmiş ki o kadar da dikkat ettim ama ne yapalım diyet yaparken oluyormuş öyle bi dur bi ilerle o yüzden moral bozmak yok başaracaz tamam mı üzülme
Kuzum 200 gram az mi. Olsun. Saglikli yemek yemen daha onemliGünaydın kızlar 84.2 olmuşumhiç vermemişim sadece 200 gram şoktayım şu an da durdu mu ne kilo vermem
Tebrik ederim canim cok guzel vermissin. Masallah :)Günaydıııın :) yine uykusuz ama mutlu bir sabaha uyandım ilk kilo bildirimini ben yapayımeveeet bunu bi yere not edin bugün tarihe geçmeli :) geçen cuma kilom;82.4 bu cuma kilom;80,7 faaaaarkkkk 1.7 (spor yapıyosun su içiyosun üstelik hala obez katagorisinden çıkamamışsın ne var bunda diye düşünen arkadaşlar için not : pko lu ve Hipotiroidi hastası olarak bizler iğneyle kuyu kazıyoruz resmen ) abartı sevinçlerim affola canlar öpüyorum hepinizi
Kizlar gunaydin
Sabah tartildim. Diyetisyene giderken 77.3 gelmisti. Ama diyetisyende 76.6 olmustu.sanirim benim tartida sacmalik var.ve benim yine ayni geldi tartida.moralim bzldu.bukdr ugrasima olmuyorsa.sanirim hic ugrasmiyim.
Öyle canım ama söz kaçamak yok onun için kahvaltıda sadece 1 bardak süt içtim
Canim cok sagol.ya kendimce dikkat ediyorum ama bilemedim niye boyle. 10Aralikta kontrolum var.doktora kadar iyice dikkat etmem lazm.yarin spora inicem.2 gun eliptik ve kosu bandi yapmayi dusunuyorm.aksamlarida doktor cayin yanina yarim paket diyet biskuviye izin vermisti.sanirim oyle islere hic girmiyim.ama esim tv karsisinda cayin yanina illa ki birseyler yiyo.bende kuru meyve yiyorm brz.snra yok tmm diyorum yeter bukdr birakiyorm.onun abur cuburlarindan yemiyorm.bakalim Allah baska dert vermesin.uzuldugum sey yeterki boyle basit seyler olsun diyip iyi dusunup sukretmek lazim :)
Terazi dijital.keske annemdeki eski tip tarti alsaymisim.cok ilginc sonuclar veriyor.sirf moral bozmak icin uretildi sanirim:)Olur mu cnm öyle şey terazinin yerinde de dengesizlik olabilir bazen bende de öyle oluyor yapıpta sonuç alamamak diye birşey var mı elbette olur yani başarırsın terazinin dengesine bak bi tekrar
İşte böyle ol Can'ım aynen dert ettiğimiz bu olsun ben her zaman derim kilo insanın elinde olan birşey olduğu için kusur değildir rabbim sağlık derdi vermesin. Ayrıca benimde eşim her çayın yanında abur cıvır pasta börek istiyor hele tatlı asla eksik olmaz evimden bende ilk başlarda tutamıyordum kendimi yiyordum onunla beraber ama baktım Yok bu böyle olmaz tuttum kendimi her bi lokma yiyişim de kilolu bi iki fotom var onu ekran resmim yaptım telefonda ona bakıyorum iştahım kaçıyor zatenCanim cok sagol.ya kendimce dikkat ediyorum ama bilemedim niye boyle. 10Aralikta kontrolum var.doktora kadar iyice dikkat etmem lazm.yarin spora inicem.2 gun eliptik ve kosu bandi yapmayi dusunuyorm.aksamlarida doktor cayin yanina yarim paket diyet biskuviye izin vermisti.sanirim oyle islere hic girmiyim.ama esim tv karsisinda cayin yanina illa ki birseyler yiyo.bende kuru meyve yiyorm brz.snra yok tmm diyorum yeter bukdr birakiyorm.onun abur cuburlarindan yemiyorm.bakalim Allah baska dert vermesin.uzuldugum sey yeterki boyle basit seyler olsun diyip iyi dusunup sukretmek lazim :)
Evet canim bende senin gibi dusunuyorm.oglen yemekhanede ne tatlilar cikiyor. Ben yuzune bile bakmiyorm.cnku vucuduma seker toplamiyim diyorum.bende rht rht dar paca pantlnlari ustune uzun birsey giymeye gerek duymadan giymenin hayalini ve yazim tatile ciktgmzda rht rht sortumu etegimi giymek istiyorm.bir de anne olmadan once vermek istiyorm kilolari.bakalim insallah:) cig badem alcam bu haftasonu.bir arastirmada gunde 10 15 cig badem yiyenlerin zayiflama orani daha fazlaymis.netten bi oku yararlarini.onada baslayalim.İşte böyle ol Can'ım aynen dert ettiğimiz bu olsun ben her zaman derim kilo insanın elinde olan birşey olduğu için kusur değildir rabbim sağlık derdi vermesin. Ayrıca benimde eşim her çayın yanında abur cıvır pasta börek istiyor hele tatlı asla eksik olmaz evimden bende ilk başlarda tutamıyordum kendimi yiyordum onunla beraber ama baktım Yok bu böyle olmaz tuttum kendimi her bi lokma yiyişim de kilolu bi iki fotom var onu ekran resmim yaptım telefonda ona bakıyorum iştahım kaçıyor zatenŞen'de öyle yap bi de çok istediğim bi kombin var o fotoya sürekli bakıyorum bende böyle olacam diye yani kendini motive edecek şeyler bul ve yeme o güzel kıyafetleri ipince olacağın zamanları düşün ve yeme
Öyle mi evde çiğ badem var ben yemiyorum kilo alırım diye acaba tok mu tutuyor kiEvet canim bende senin gibi dusunuyorm.oglen yemekhanede ne tatlilar cikiyor. Ben yuzune bile bakmiyorm.cnku vucuduma seker toplamiyim diyorum.bende rht rht dar paca pantlnlari ustune uzun birsey giymeye gerek duymadan giymenin hayalini ve yazim tatile ciktgmzda rht rht sortumu etegimi giymek istiyorm.bir de anne olmadan once vermek istiyorm kilolari.bakalim insallah:) cig badem alcam bu haftasonu.bir arastirmada gunde 10 15 cig badem yiyenlerin zayiflama orani daha fazlaymis.netten bi oku yararlarini.onada baslayalim.
Doktorumda meyve yiyince sekerini dengelesin diye yaninda 4 5 tane cig badem ye dedi. Oyle bi deney yapmislar. Cig badem yiyenlerin zayiflama orani yemeyenlere gore yuzde 10falan daha fazla. 10 15 taneyi gecmeyin yaziyor gunde.Öyle mi evde çiğ badem var ben yemiyorum kilo alırım diye acaba tok mu tutuyor ki
Terazi dijital.keske annemdeki eski tip tarti alsaymisim.cok ilginc sonuclar veriyor.sirf moral bozmak icin uretildi sanirim:)
İşte böyle ol Can'ım aynen dert ettiğimiz bu olsun ben her zaman derim kilo insanın elinde olan birşey olduğu için kusur değildir rabbim sağlık derdi vermesin. Ayrıca benimde eşim her çayın yanında abur cıvır pasta börek istiyor hele tatlı asla eksik olmaz evimden bende ilk başlarda tutamıyordum kendimi yiyordum onunla beraber ama baktım Yok bu böyle olmaz tuttum kendimi her bi lokma yiyişim de kilolu bi iki fotom var onu ekran resmim yaptım telefonda ona bakıyorum iştahım kaçıyor zatenŞen'de öyle yap bi de çok istediğim bi kombin var o fotoya sürekli bakıyorum bende böyle olacam diye yani kendini motive edecek şeyler bul ve yeme o güzel kıyafetleri ipince olacağın zamanları düşün ve yeme
Öyle mi evde çiğ badem var ben yemiyorum kilo alırım diye acaba tok mu tutuyor ki
Hayır tabii ki :) ne demek uğraşmiyim? bu bir süreç olabilir tartının hassasiyeti yeterli olmayabilir ödem olabilir kas artmış yağ azalmış olabilir adet dönemin yakın olabilir bağırsak hareketlerin yavaşlamış olabilir.... ne demek bırakmak? iradeli ve istekliyiz tabii ki bunun da üstesinden geliriZKizlar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?