Tamam Can'ım sorun değil zaten sürekli yapıyormuşsun bi gün yapmasında bişey fark etmez senin sayende bende yapmış olurum :)Bana uyar canim.ben haftada 3gun yapmaya clsiyorm.ama bu hafta her gun yapmak istiyorm.cumartesi kontrolum var cnku:) ben yaparm canim.yalniz haftaici bir gun kayinvalideme yemege gidiyoruz.gec geliyoruz oyuzden 1 gun yapamam canim.cumadan beri hic ara vermeden yapiyorm.bu aksamda yapicam insallah:)
Can'ım Sende katılabilecek misin bize sende katıl bu haftayı Leslie ile geçirelim işe yarar belkiGünaydın kızlar bugün kahvaltım
2 adet limonlu form bisküvi
Evde kahvaltı yapacak zaman bulamadım da
Denerim canım hiç yapmadım bu zamana kadar. Denerim dememdeki sebep fırsat bulabilir miyim bilmiyorum kaç dk sürüyor?Can'ım Sende katılabilecek misin bize sende katıl bu haftayı Leslie ile geçirelim işe yarar belki
1 mil 15 dakika sürüyor Can'ım 3 mil yapıyoruz geneldeDenerim canım hiç yapmadım bu zamana kadar. Denerim dememdeki sebep fırsat bulabilir miyim bilmiyorum kaç dk sürüyor?
Basliyoruz ozaman bu aksam insallah:)Tamam Can'ım sorun değil zaten sürekli yapıyormuşsun bi gün yapmasında bişey fark etmez senin sayende bende yapmış olurum :)
Bende denize canim1 mil 15 dakika sürüyor Can'ım 3 mil yapıyoruz genelde
Merak ettim nasıl olduğunu bugün akşam aksilik çıkmazsa bende yapayim3 mil Leslie tamamlandı :)
Haklısın canım ama azmin elinden ne kurtulur? olacak inşallah beraber yapacağız :)İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladım
Yaptin mi canimMerak ettim nasıl olduğunu bugün akşam aksilik çıkmazsa bende yapayim
Arayı açma ama özletme kendini :) çabucak çöz düzene koy ve aramıza geri dön inşallah :) biz de seni seviyoruzKaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?