Kızlar naber nasılsınız menümü yazıyorum
Sabah: iki dilim peynir çeyrek omlet dört tane patates kızartması bi tane zeytin
Öğlen: çay içtim dört beş bardak Can'ım bişey istemedi
Akşam: ıspanak yemeği bi porsiyon
Ayrıca akşam misafirlerim vardı ve ben hiç tatlılara pastalara hiç bişeye saldırmadım bunu da demeden geçmeyim :)
Kızlar bugün çok ama çok beğendiğim bi kıyafeti gördüm ve bana olmadığı için alamadım büyük beden de almak istemedim çok zoruma gitti oturdum bissürü ağladım çok zoruma gitti ya kilo konusu artık iyice hayatımı zorlaştırıyor artık nefret ediyorum bu durumdan
Bi daha ki hafta birinci olacak kaptan merak etme sonuçlar süper olacak
İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladım
Cok haklisin.34 36 beden olmamizi dayatiyolar resmen.onemli olan saglikli bir vucuda sahip olmak.
Kizlar bugun kahvaltida misafirim vardi.ama kacirmamaya clstm.
Sabah detoks suyumdn ictm 2 bardak
Kahvalti
Peynir zeytin salatalik maydonoz
1dilim ekmek
2 tane lokmalik hani borekler yapiyoruz ya ondan.
Ara falan yapmadim
Aksam
Ispanak ve mantar yedim ekmeksiz.
Leslie 3 mil yaptm. Baya tempolu yaptm oyuzden sırılsıklam oldm:))
Midem cok fena ya. Adet olcam.olmadan skntısı simdiden basladi.
Merhaba kizlar
Sabah 2 bardak detoks suyu ictm
Kahvalti
1h.yumurta
Peynir maydonoz salatalik
3 zeytin
Oglen
Mercimek corbasi
1Kasik et yemegi. Yogurt
Ara
Mandalina ve 6 cig badem yicem
Aksamada et yemegi yapmstm dun.
Artik 1 kasik yerim
Yanina da bol salata yerim.
Leslie 3 mil yapicam insallah.
Buarada artik midem bi tuhaf.cok yiyemiyorm eskisi gibi.eskiden baya baya cok yiyomsm:)
Kizlar ara da hani meyve ve cig badem yedim ya.aksama hic acikmadimbu saate cok acikmis bir sekilde eve gelirdim. 2 litre su ve 2 bardak cay ictim. Yarinki detoks suyumu hazirladm. Hava soguk yagmurlu ama beeen cok enerjikim. Yasasin 3. takiiiim
Menümü yazayım kızlar :)
Sabah kahvaltı yapamadım biliyorum çok sakıncalı
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk
Akşam 1 porsiyon çöpşiş ve 1 kase kadar salata
Kaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle
Canim unutma bizi. Bizde seni seviyoruzzzzKaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle
Gunaydin canim nasilsin niye moralin bzldu oyleGünaydınn kızlar dün gelemedim yoğundum birazda moralim bozuktu ama şimdi gayet iyiyim süperimm sizlerle daha iyi olacağımmmm
Nasıl hazirliyorsun canım detoks suyunuKizlaaar merhabalarrr
Sabah 2 bardaj detoks suyum.
1h.yumurta
Peynir 2zeytin maydonoz
Sekersiz cay
Bu saate kdr 1 litre detoks suyumu bitirdim:)
Boğazımiz da dursa biSelam bayanlar. 6. Takimdan nazmiye ben. Cay icmeye geldik musaitseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?