- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
menü;
2 bardak su
ve 1 kaşığa limon ve zeytinyağı yuttum kabızlık için.
sabah
1 h.yumurta
2 zeytin
bol dereotu
2 kaşık lor peyniri
salatalık
şekersiz çay
Öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata
ara
6 çiğ badem
activia kayısılı
ve şimdide sütümü içiyorum. (doktor bunları atlama didi :) )
akşama
fırında köfte kabak patates yapmştm.onu yerim
mercimek çorbası içerim
2litreyi tamamlarım suyu.
Allah nasip ederse 19:30da leslie 3 mil yaparım kızlar :)
saol canım geçti şükür ama nasıl geçti canımdan can gitti resmenÇok geçmiş olsun canım
saol kaptanım evet bugün başlıyoruzGeçmiş olsun cnm aman dikkat et ben yapmayı düşünüyorum inş ya
maşallah tatlım süper gidiyosun nazar değmesinmenü;
2 bardak su
ve 1 kaşığa limon ve zeytinyağı yuttum kabızlık için.
sabah
1 h.yumurta
2 zeytin
bol dereotu
2 kaşık lor peyniri
salatalık
şekersiz çay
Öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata
ara
6 çiğ badem
activia kayısılı
ve şimdide sütümü içiyorum. (doktor bunları atlama didi :) )
akşama
fırında köfte kabak patates yapmştm.onu yerim
mercimek çorbası içerim
2litreyi tamamlarım suyu.
Allah nasip ederse 19:30da leslie 3 mil yaparım kızlar :)
kızlar ya bu leslie yi telefona indirebiliyomuyuz
Cok guzel menunuzKızlar menumü paylasım.sabah;bir muz,bir tane ceviz
Öğle; yarım porsiyon yogurtlu haşlanmış karnabahar brokoli,uc dört kasık közlenmiş patlıcan yogurtlu
Ara,yarım incirli activia,mandalina
Akşam; uc dilim fırında patates bir ızgara tavuk but,iki kasık pirinç pilavı,bir yeşil biber
150 yarım mekik,100 bacak hareketi,yarım saat yürüyüş
Ikı kupa yeşil çay,2 lt su
Gecmiş olsun,sagolun h.içi zor benim için spor yapmak ama hiç yoktan iyidir:)sıcak seyler tüket belki iyi gelirCok guzel menunuz
Kızlar menumü paylasım.sabah;bir muz,bir tane ceviz
Öğle; yarım porsiyon yogurtlu haşlanmış karnabahar brokoli,uc dört kasık közlenmiş patlıcan yogurtlu
Akşam; uc dilim fırında patates bir ızgara tavuk but,iki kasık pirinç pilavı,bir yeşil biber
Kizlar regl sancisindan hic bisey yapamadm.ilk gunu ya oyuzden cok sancim vardiozur dilerim yapamadim.
Normalde menu paylasmiyorum demistim kaptanim.
Ama bugun cozuttum. O yuzden onerilerini bekliyorum.
Aksam misafirlige davetliydik ama ben saat 5 e kadar yemekli gidiyoruz saniyordum. Megerse caymis. Borekli salatali falan. 3 borek yedim doymak adinabir kac kasik tavuklu salata. Tiramisu , yas pasta. Ustelik de sevmem yani. Bugun baska topikte sekerle ilgili bir seyler okuyunca icimden hic gelmedi yemek. Ama vay vardi sohbet vardi. Yedim. Bir suru yasak oldugu icin de paylasmak istedim.
Gecen hafta 3. Idik bu hafta 1. Acaba kilo bildirimi yapmasam mi ki. Bayagi moralim bozuk..
Kızlarr dünkü menümü yazayım :) hep böyle bi gün geriden yazıyorum sabah en müsait zaman benm için:)
Sabah 1 haşlanmış yumurta (fazlasını içim kaldırmadı)
Ara 200 mlsüt
Öğle 1 kase yayla çorbası (yine börek vardı kaptanım hatta içli köfte de ama yemedim :) @ Zerosima
Akşam 1 kase yoğurt, 1 tabak Kıymalı karnabahar bi de bikaç kaşık puding yedim tüüüh banaama regl oldum ve uzun zamandır şeker tüketmiyodum
Menün gayet güzel canımKızlar menumü paylasım.sabah;bir muz,bir tane ceviz
sıkma canını tatlım sancın varsa nasıl yapasınkiKizlar regl sancisindan hic bisey yapamadm.ilk gunu ya oyuzden cok sancim vardiozur dilerim yapamadim.
Canım biraz fazla olmuş sanki tatlılar börek keşke birinden birini yemeseydinNormalde menu paylasmiyorum demistim kaptanim.
Ama bugun cozuttum. O yuzden onerilerini bekliyorum.
Aksam misafirlige davetliydik ama ben saat 5 e kadar yemekli gidiyoruz saniyordum. Megerse caymis. Borekli salatali falan. 3 borek yedim doymak adinabir kac kasik tavuklu salata. Tiramisu , yas pasta. Ustelik de sevmem yani. Bugun baska topikte sekerle ilgili bir seyler okuyunca icimden hic gelmedi yemek. Ama vay vardi sohbet vardi. Yedim. Bir suru yasak oldugu icin de paylasmak istedim.
Gecen hafta 3. Idik bu hafta 1. Acaba kilo bildirimi yapmasam mi ki. Bayagi moralim bozuk..
Günaydın kızlar
Uyaninca 1 bardak limonlu şu içtim
Kahvaltım
1 bardak süt
1 yk yulaf ezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?