- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Canim yesil mercimegin protein degeri cok yuksek.Lif degerleride cok iyi. Oyuzden cok oneriliyor.internette hakkinda baya bilgi var. Yani kilo yapiyor cumlesine katilmiyorum:))))Mercimekte kilo yapıyor ama
Dayanamadım ince bir dilim kek yedim öğle yemeği olarak da küçük bir tabak yeşil mercimek yedim yağsız ekmeksiz akşamda çorba ve yoğurt yiyeceğim
Canim yesil mercimegin protein degeri cok yuksek.Lif degerleride cok iyi. Oyuzden cok oneriliyor.internette hakkinda baya bilgi var. Yani kilo yapiyor cumlesine katilmiyorum:))))
Salatanin 100grami 74kaloriymis baktim internetten. :)
Başınız sağolsun Allah sabır ve kolaylık versinKızlar iyi akşamlar kusura bakmayın 2 haftadır yokum kayinpederim vefat etti 2 haftadır ise gitmiyorum gelen giden derken çok yoruldum bundan sonrada çok yorulucam artık kayinvalideme yatıyoruz ona ve ufakligin bakıyorum pazartesi ise donucem hepsini nasıl yurutucem bilmiyorum bi de dün gorumcemin kayınvalidesini getirdik kadın çok hasta yazık ilgilenen yok bide ona bakim isim çok anlayacağınız hayırlısı bakalım üstesinden gelmeye çalışıcam dua edin kızlar bana
amaan bosver. Kaptan gormesin.. ye gitsin
gelmemem ise yaramis yasasin yuppiiichentiq . Ozledk seni:)
basiniz sag olsun. Allah kolaylik versin. Su aralar dinlenin. Daha sonra tekrar donersiniz. Bir kac ay sonra diskalifiye nedeninizi soylediginiz de kaptanlarin oy birligi ile diskalifiyeniz iptal edilir. Bu durumda olumsuz oy kullanacak kaptan tanimiyorum sonucta cenazeniz varmis. Uzulmenize hele boyle bir aey icin uzulmenoze degmez musterih olun. Isleri yoluna koyin rutininiz olussun biz gene buradayiz.Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın 2 haftadır yokum kayinpederim vefat etti 2 haftadır ise gitmiyorum gelen giden derken çok yoruldum bundan sonrada çok yorulucam artık kayinvalideme yatıyoruz ona ve ufakligin bakıyorum pazartesi ise donucem hepsini nasıl yurutucem bilmiyorum bi de dün gorumcemin kayınvalidesini getirdik kadın çok hasta yazık ilgilenen yok bide ona bakim isim çok anlayacağınız hayırlısı bakalım üstesinden gelmeye çalışıcam dua edin kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?