Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dayanamadım ince bir dilim kek yedim öğle yemeği olarak da küçük bir tabak yeşil mercimek yedim yağsız ekmeksiz akşamda çorba ve yoğurt yiyeceğim

Mercimekte kilo yapıyor ama
Canim yesil mercimegin protein degeri cok yuksek.Lif degerleride cok iyi. Oyuzden cok oneriliyor.internette hakkinda baya bilgi var. Yani kilo yapiyor cumlesine katilmiyorum:))))

Salatanin 100grami 74kaloriymis baktim internetten. :)

Hatta kilo vermeye yardimci yazmislar :)))) ben spora basliyorum kizlar.

Jillian level 1/7.gun

Leslie 3 mil yaparim birde

Canim yesil mercimegin protein degeri cok yuksek.Lif degerleride cok iyi. Oyuzden cok oneriliyor.internette hakkinda baya bilgi var. Yani kilo yapiyor cumlesine katilmiyorum:))))

Salatanin 100grami 74kaloriymis baktim internetten. :)

Gerçi o da var

Kizlar leslie ve jillian yptm.aksama 1yesil elma yerm. Her yanim gitti bi dha yemem hahaha:)))
2litre su

Iki kase mercimek corbasi ictim baskabisey yemedim bu hafta aksam yemekleri yemicemcok acikirsam yogurt yiyecem pulbiberli

Bu gunku yediklerim
Sabah kahvaltı
1 dilim tb ekmek ,Sucuklu yumurta. Peynir
Öğle
1 dilim ekmek, 4 kasik yeşil mercimek yemeği.1 kase yoğurt
Ara salep, cok ince bir dilim cheese cake
Akşam
2 yuvarlak dilim fırında palamut. 1 dilim ekmek. Yeşil salata

Kizlar yattigim yerde 40 mekik cektm.yan donup 40ar bacaklari 90derece yapip acip kapadim.
Aksamda elmayla degilde tam tahilliyla sandvic yedm.

Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın 2 haftadır yokum kayinpederim vefat etti 2 haftadır ise gitmiyorum gelen giden derken çok yoruldum bundan sonrada çok yorulucam artık kayinvalideme yatıyoruz ona ve ufakligin bakıyorum pazartesi ise donucem hepsini nasıl yurutucem bilmiyorum bi de dün gorumcemin kayınvalidesini getirdik kadın çok hasta yazık ilgilenen yok bide ona bakim isim çok anlayacağınız hayırlısı bakalım üstesinden gelmeye çalışıcam dua edin kızlar bana

Diskalifiye olmuşum üzüldüm sağlık olsun artık canlar

Başınız sağolsun Allah sabır ve kolaylık versin

Güzel bir pazar gününden günaydın arkadaşlar
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet yedim 1 bardak laktozsuz süt içtim
Öğlenede tavuk göğsü haşlayıp 1 bardak ayranla beraber yiyeceğim
Evde salata malzemem yok 2 çocukla yalnızım eşim cuma günü dönecek inşallah çocukları da yıkadım dışarı çıkmaya üşeniyorum bugün burdada kar yağışı başladı

O 1 dilim boregi yemiyecektim kaptanim.pismanim af diliyorum :)))

betnaz chentiq dislayin beni hahaha:))
amaan bosver. Kaptan gormesin.. ye gitsin

gelmemem ise yaramis yasasin yuppiii

basiniz sag olsun. Allah kolaylik versin. Su aralar dinlenin. Daha sonra tekrar donersiniz. Bir kac ay sonra diskalifiye nedeninizi soylediginiz de kaptanlarin oy birligi ile diskalifiyeniz iptal edilir. Bu durumda olumsuz oy kullanacak kaptan tanimiyorum sonucta cenazeniz varmis. Uzulmenize hele boyle bir aey icin uzulmenoze degmez musterih olun. Isleri yoluna koyin rutininiz olussun biz gene buradayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…