Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eminim ona cnm zaten motive şart eğer o olmazsa kesinlikle veremiyorsunn

Bende mesela diyet yaparken ekmeği keserim herşeyi yerim ama az yerim bol bol su içip spora ağırlık veririm inan çok fark ediyor ben 17 kg ma yakın kilo verdim şimdi 4 kg aldım ama yavaştan onu geri vermek için uğraşıyorum :)

Takımdan mezun olalım 1 yılı geçti bu arada yeni aldım kiloyu o da dikkat etmediğimden burda eminim hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :)

Ben leslie yi hiç düzenli yapmadım sporlarla karıştırıp 1 mil yaptım 3 mil 10 gün ben yapsam cidden fark eder mi ??

Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak
Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak

Ay o kabızlık sorunu bende de var ne kullansam max 2 gün işe yarıyor sonra yine aynı geçmiyorr

Nasıl yicez kullanıcaz mesela onları bana da lazım o bilgiler :)

Ay hadi inşallah çok sağolun 17 kg büyük başarı 4 ü de rahat verirsiniz
Yalnız eve çocuklara beylere yaptıklarınızı sadece tadımlık yiyebiliyormusunuz
Az önce kek yaptım çocuklara çok fena koktu dur durabilirsen
Yapmasam vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden ev ahalisini mahrum bırakmak istemiyorum

Bende yapayım bunu ama şu zeytinyağı yapabilir miyim acaba

Kesinlikle cnm önemli olan zayıflamak küçük bedenler giymek değil benim vücut yapım düzensiz o yüzden spora ağırlık veriyorum ben vücudum şekle girsin diye :)

İmşallah olursun rahatlarsın ya onun şişkinliği de hiç iyi olmuyor

Kesinlikle cnm önemli olan zayıflamak küçük bedenler giymek değil benim vücut yapım düzensiz o yüzden spora ağırlık veriyorum ben vücudum şekle girsin diye :)
Zeytinyaginin tadi guzel ama canim salatanin suyunu icer gibi oluyosun iste limonlu zeytinyagi:)
Sen zayifsin zaten.jillian yapsan baya guzel olur.benim gibi tombise leslie iyi geldi.sana nasil olur bilmiyorum:)

Çok acayip yavaş yeseydin ve yerken konuşsaydın hem çok yemiş gibi görünürdün bende sindire sindire yediğin için doyduğunu hissederdin ben öyle yaparım genelde :)

Afiyet olsun cnm güne güzel başlamışsınn

Nasıl yicez kullanıcaz mesela onları bana da lazım o bilgiler :)
İnciri ve hurmayı bol suyla tüketin yulafı sütle tüketebilirsiniz
Bildiğim kadarıyla kronik bir rahatsızlığınız yoksa tiroid vs gibi kabuzlık büyük ölçüde beslenme yanlışlığından kaynaklı hareketsizlik de etken
Beslenmenize lifli gıdaları katın kabızlık yapanları çıkarın düzene girince belli ölçülerde ilave edebilirsiniz
Mesela elma yerine armut
Yazın şeftali yerine kayısı üzüm erik vs
Patates havuca ara verin ıspanak karnabahar vs tüketin ve bol su
Çay kahveyi de azaltın

Sende güzel başlamışsın cnm güne

Bu arada bu sayfa feci bagimlilik yapti mezun olsamda hep geliceemmm

Ayy korktum vallaaa sagligim bozulsun istememmm sagolun canim arkadaslarimmmm

Tabi cnm ben burdan boşa mı ayrılmadım ayrılsaydım kesinlikle kilo alırdım burası beni dizginliyor çünkü

Ben bekarım cnm ama bizim evde mutfak işleri benden soruluyor o yüzden bazen yiyorum ama ilk diyet yaptığım sıralarda kesinlikle yemiyordum kokusu ile doyuyordumm

Zeytinyaginin tadi guzel ama canim salatanin suyunu icer gibi oluyosun iste limonlu zeytinyagi:)
Sen zayifsin zaten.jillian yapsan baya guzel olur.benim gibi tombise leslie iyi geldi.sana nasil olur bilmiyorum:)

Biliyorum canım zaten en sağlıklısı zeytinyağı biz evde ondan başka kullanmayız ama tek içmek kötü gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…