İnciri ve hurmayı bol suyla tüketin yulafı sütle tüketebilirsiniz
Bildiğim kadarıyla kronik bir rahatsızlığınız yoksa tiroid vs gibi kabuzlık büyük ölçüde beslenme yanlışlığından kaynaklı hareketsizlik de etken
Beslenmenize lifli gıdaları katın kabızlık yapanları çıkarın düzene girince belli ölçülerde ilave edebilirsiniz
Mesela elma yerine armut
Yazın şeftali yerine kayısı üzüm erik vs
Patates havuca ara verin ıspanak karnabahar vs tüketin ve bol su
Çay kahveyi de azaltın
Kaptanim cocuklara yapiyorum sabahlari ucundan azicik bende aliyorum canim cekiyor ya bi istahim varki sormaaaa yesem dunyalati yerim valla ne olacak benim bu halimm
Anlıyorum sizinki kronikleşmiş belki bir doktor yardımı alabilirsiniz. Düzelir umarımBende 10 yılı aşkın bir süredir var dediklerinin çoğunu yapıyorum aslında ama dediğim gibi 2 en fazla 3 gün etki ediyor kalıcı çözümler bulamadım maleseff
Anlıyorum sizinki kronikleşmiş belki bir doktor yardımı alabilirsiniz. Düzelir umarım
Anlıyorum sizinki kronikleşmiş belki bir doktor yardımı alabilirsiniz. Düzelir umarım
Benimde çok fena iştahım diyet yaptığım dönem küçük bir tabakla doyuyordum şimdi 1 büyük tabak yesem üstüne abur cubur çekiyor canım Dünden beri de dikkat ediyorum kaçamak yapmamamaya , tamamen psikolojik benim ki canım sıkılınca mutfak geliyor aklımaKaptanim cocuklara yapiyorum sabahlari ucundan azicik bende aliyorum canim cekiyor ya bi istahim varki sormaaaa yesem dunyalati yerim valla ne olacak benim bu halimm
Bende calismadigim zaman yiyordum.ise gitmek beni dizginliyor.mesgul olnca yemek fln gelmiyor aklima.Benimde çok fena iştahım diyet yaptığım dönem küçük bir tabakla doyuyordum şimdi 1 büyük tabak yesem üstüne abur cubur çekiyor canım Dünden beri de dikkat ediyorum kaçamak yapmamamaya , tamamen psikolojik benim ki canım sıkılınca mutfak geliyor aklıma
Kizlar oglen
Baya bi yesil mercimek salatasi yedim
1 dilim borek yedim.
Sucluyum kenarda agliyim ben en iyisi:)))
1 tabak :)))))Bence deağla o baya ne kadar bayaa mesela
Benimde çok fena iştahım diyet yaptığım dönem küçük bir tabakla doyuyordum şimdi 1 büyük tabak yesem üstüne abur cubur çekiyor canım Dünden beri de dikkat ediyorum kaçamak yapmamamaya , tamamen psikolojik benim ki canım sıkılınca mutfak geliyor aklıma
Ben jillian ustune leslie 3mil yapiyim kizlar. Minnos minnos koltukta oturmayla gecmicek vicdan azabim.eger vicdanim rahatlamazda salona inip biraz kosarim. :)))
Ya sorma ya.normalde 2 aydie doymadan kalkarim 10dk 15dk snra off beee ne yemisim hissi olurdu.smdi yerken dedim off be cok yiyorm sanirim die :))) ya kaptanim ya. Ama yesil mercimek salatasi ck guzel ben napiyim:)) hem diyet seysi o da. :)))) isyaaaağğğğnnnn:))Şişmedin mi börekte yemişsin ya
Ya sorma ya.normalde 2 aydie doymadan kalkarim 10dk 15dk snra off beee ne yemisim hissi olurdu.smdi yerken dedim off be cok yiyorm sanirim die :))) ya kaptanim ya. Ama yesil mercimek salatasi ck guzel ben napiyim:)) hem diyet seysi o da. :)))) isyaaaağğğğnnnn:))
Aynen bende oylryim sikildikca buzdolabina kosuyorum ya bize bi istah kesen bi sey lazimBenimde çok fena iştahım diyet yaptığım dönem küçük bir tabakla doyuyordum şimdi 1 büyük tabak yesem üstüne abur cubur çekiyor canım Dünden beri de dikkat ediyorum kaçamak yapmamamaya , tamamen psikolojik benim ki canım sıkılınca mutfak geliyor aklıma
Bende cok severim olsa da yesemmYa sorma ya.normalde 2 aydie doymadan kalkarim 10dk 15dk snra off beee ne yemisim hissi olurdu.smdi yerken dedim off be cok yiyorm sanirim die :))) ya kaptanim ya. Ama yesil mercimek salatasi ck guzel ben napiyim:)) hem diyet seysi o da. :)))) isyaaaağğğğnnnn:))
Tmm cnm teşekkürler tabiki ilgileniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?