- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Altına bende imzamı atıyorumHaklisin soylediklerinde. Bir de şu var. Herkes evli barkli yada 20li yaslarda. Yani artik bi hayat mantigi bi hayat gorusu olan insanlar. Herkes zayiflar. Istikrari olmayanda bugun borekti yarin mantiydi derken kendini kandirir o kilolarla yasar. Sadece buraya gelip vicdan rahatlamasi yapar. Ben kendimce saglikli beslendgmr inaniyorm. Bi 80 kalorilik cikolata var dediler. Aldm onu 1 tane taaaa kac hfta once 1 tadina bakim ddm. Bu ne ya cok sekerli diyip biraktm. 2 tane almstm 1i hala duruyo. Cnku kafam mantigim onda degil. Biraz insanlarn degismesi mantigin degismesi lazm.altin gunu modunda zayiflanmaz. Sdce buraya gelip yazarsiniz.sonrada yarin dikkat ederm diyip vicdaninizi rhtlatirsinz baska bisey degismez hayatinizda. Bu siralari bu konu beni biraz rhtsiz etmeye basladi. Oyzdn bukdr icimi doktum.k bakmayin lutfen.alakasiz bi yerden cikms gibi oldm:)
Ömrümde 2 kere başarıyla sonuçlanan zayıflama girişimim oldu bu 3. Oluyor şu an içinde bulunduğum şartlardan dolayı biraz destek motivasyona ihtiyacım var bir gruba katılayım bir yarış olsun birbirimizi motive edelim istedim ama umduğumu bulamıyorum
Ben aç kaldıkça burda okuduğum şeyleri canım ister oldu :)
Yazıktır arkadaşlar madem bir yola girdiniz yazık etmeyin kendinize gereğini yapın
Ödül koyun kendinize mesela cuma tartıda istediğiniz rakamı görürseniz hafta sonu bir öğünde istediğinizi yiyin