Menü
10.30 zeytin peynir 1 yumurta çok az ekmek şekersiz çay
13.10 şekersiz tk 1 hurma 2 kayısı
15 1 kase mercimek çorbası
18. Şekersiz sütlü neskafe biraz kuru yemiş bi parça bitter
20. Semiz otu tel şehriyeli tavuklu çorba biraz ekemek 2 kaşık yoğurt
4 litre su
Spor yok misafir vardı çocuklarda halen uyumadı
Kızlaaaar günaydın :)
hemen dün neler yaptık bi bakalım
sabah(06:15) bir adet haşlanmış yumurta üzerine zahter
bir dilim unonun çiya tohumlu ekmeği
yarım parmak kavurma
ve kocaman bir bardak süt
öğlen(13:00) yarım kase erişteli çorba
sulu köfte ama sadece köftesi(izmir köftesi değil ama top top olanlardan)
boool limonlu salata
akşam üstü(17:30) bir bardak yeşil çay
yine bi dilim çiya tohumlu ekmekle beraber bir dilim peynir ve yarım parmak helva
çünkü canım inanılmaz tatlı istiyor günde 2 3 paket çikolata yerdim birden kesince mecburen böyle şeyler oluyor
akşam (20:45) mantar kavurması
4 kaşık arpa şehriye pilavı
yatmadan yine bir yeşilçay
bu kadardaha ne olsunmuş bende az yiyorum sanıyorum yazınca baktım evi yeseymişim
woowww çok iyiymiş .. ben de çok kilo verip sayesinde incecik olan bi bayan kuaföründen etkilenip çayına kadar kullanmıştım ama bünye herkesin değişik tabi :)))Aslında eşim kullanıyor ben de kahvaltı hazırlamaya üşendiğimde onu içiyorum iki aydır hiç yemekten kısmadan (ama felaket yedim) içtim 4 kg verdim
Burda da pazartesi başladım diyete artık dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo da burda verdim şimdilik ben onu zaten tok tuttuğu için içiyorum ama işe de yarıyor. Hele eşim 3 ayda 11 kilo verdi bir haftadır 100 kıramıyor o da ama bitek sabahları içiyo
kızlar sizinle bişey paylaşayım hadi.
MANTAR
kızlar bu mantar manyak bişey.
şimdi malum protein diyetlerde önemli. tavuk yemek bayıyor et zaten çeyrek altından daha pahalı
burada mantar devreye giriyor gıslar.
yani benim için öyle oldu.
bir kere çeşit çeşit mantar var. ama yok anam ben güvenmem derseniz kültür mantarı var zebil gibi etten de uygun.
sabah kahvaltıda yumurtadan sıkıldın mı hoop yap bi mantarlı omlet
akşam yemekte soğan salça mantar hooop kavur yasla gitsin.
gece çok acıktın yemezsen öleceksin. hooop mantarlara azcık tuz azıcık limon damlat ver fırına veya mikrodalgaya.
pazar günü canın sıkıldı yine bişiler yemen lazım. yersen akşam saati yiyemezsin ama gece de acıkacaksın biliyosun. hooop ver iri mantarı fırına. çıkart fırından içinde light peynir maydanoz. mis gibi atıştırmalık.
kızlar mantar çok büyük bir protein kaynağı. vejeteryanlar ve veganlar protein ihtiyaçlarını mantarla karşılıyor o yüzden mantarı eksik etmeyelim
günaydın gençler bol sporlu kaçamaksız bir gun olsun inşallah)
dünkü menum
kahvaltı 10,30 biraz peynır ,maydonoz,çeri domates ,4 zeytın,omlet peynırlı maydonozlu
5:00,marketten kakaolu süt alıp içtim yemek yeme gibi şansım yoktu
7:00 kocaman tabak karnabahar kısır,1 tabak haşlanmış et yoğurt
arada filtre kahve içtim
45 dakıka kardio plates bolcana yuruyuş:)1bardak yeşil çay 2,5 lt su
Zerosima kuzum birgün bende senin gibi mezun olabilir miyim ki çok özeniyorum sana
Ooo maşallah takım büyümüş :)ben de bu takımdaydım hanımlar şimdilik izindeyim :) 86 dan 77 ye düşmüştüm .6 ay sonra geri döneceğim inşallah. Yazmak motive ediyor kesinlikle vakit ayırmak lazım. Benm de dikkat etmem gerek dr dan ilk fırçamı yedim kilo konusunda
Herkese başarılar umarım bol eksili yüksek motivasyonlu bir maraton olur :)
Bu durumun nedeni. Ornegin 1 adet hamburger yedin doydum dedn ohhg ustune gazli icecek fln ictin sekerli olandan. 1 saat snra aciktin. Sebebi kan sekeriniz aniden yukseliyor ve sonra aniden dusuyor bu yiyeceklerle. Sonradan acikiyorsunuz. Bu nedenle kan sekerinizi ani yukseltecek seylerden uzak durmaniz gerekio.bu saglik icn i bisey deil. Ornegin sebze yemegi yedkten snra yada salata yaninada ayran icince hic acikmazsnz. Uzun sure tok tutar.oyzdn sizi uzun sure tok tutacak seylere yonelin. Meyvede de seker var.oyzdn abartili meyve yemekte iyi deil.ve yanina mutlaka bir protein kaynagi yogurt olablr yada cig badem koyn. Kan sekerinizin aniden yukselmesini engellicektir.
Kendinizi tanimaniz cok guzel birsey. Artinizi eksinizi iyi gorup cozum uretmeye calisiyorsunuz.ve bilincleniyorsunuz.tebrik ederim sizi. Guzel sonuclar alacaginizi dusunuyorm ben
3.Gün
Sabah00 herbalife mama
Ara: 12:00 limon ve baharatlı yulaf kepekli yoğurt 5-6 kaşık
Ara: 13:20 1 ısırık elma (çocuğunkinden canım çekti)
Ara00 1 kaşıkçık pırasa yemeği( pişmiş mi tadı tuzu olmuş mu diye baktım)
Akşam: 15:45. 1 koca tabak dolusu zeytinyağlı pırasa
Henüz 2 lt su içtim yatana kadar 3'ü geçer
2 km de yürüdüm bugünlük bu kadar
Evet artık su ve benim gojiberyy li çaydan başka bişe yok bugünGünü kapattın mı :)
Herkes bana az diyo seninki benden de az geldiHa gitmeden dünkü menümü de yazayım unutmadan
Sabah 09.30
2 dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilim yağsız peynir ile tost yaptım
Yarım domates
4-5 dal maydanoz
1 küçük biber
1 bardak şekersiz çay
Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta 1 yeşil soğan 4-5dal maydanoz ile salata tuzsuz sadece kimyon ve karabiber döktüm
Akşam yok
1,5 litre su
40 dk yürüyüş
Banada az geldi nasıl acıkmıyor musun ?cnmHa gitmeden dünkü menümü de yazayım unutmadan
Sabah 09.30
2 dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilim yağsız peynir ile tost yaptım
Yarım domates
4-5 dal maydanoz
1 küçük biber
1 bardak şekersiz çay
Öğle 14.30
2 haşlanmış yumurta 1 yeşil soğan 4-5dal maydanoz ile salata tuzsuz sadece kimyon ve karabiber döktüm
Akşam yok
1,5 litre su
40 dk yürüyüş
Menün çok güzel canımEvet benim menü
Sabah
2 yumurta haşlama
3 tane çeri domates
6 tane zeytin
Biraz köy pyniri
Öğlen
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak kurufasülye
Morlahana havuç ve yogurtla yaptigim salata
Su 2 litreye yaklaştı
Spor stepper aletim geldi ilk gün 150 adım attim akşamda 200 adım atacagim
N Nurumcan94 . Sen neyaptin cnm
Tesekkür ederim cnm. Dün aksam biraz fazla yorumları aldım. Bugün ama azalttimMenün çok güzel canım
Pudingini duymadım ama illa ki tatlıdır etme :))Karşı komşum almıştı bi çimdik alıp tadına baktım bende o da çok metediyodu, burda da herkes yazıyo bi alayım puding ünü yapmayı merak ediyom bide en çok ondan
vacib supersin kızÇok güzel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?