Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tam buğday unun varsa onunla yap.bir dilimcik yersin

Şöyle bişey var bende bunu iki sene önce diyet yaparken ve çoğu zaman test ettim onayladım. Ekmek hamur işi karbonhidrat yersem doymuyorum bi tepsi kurabiye veya büyük boy pizza yı bi seferde yiyorum ama bi saate yine açım. Bu meyve de de aynı bi elma yesem acayip midem kazınıyo hemen acıkıyorum doymak bilmiyorum.
Fakat yemediğim zaman hiç yiyesim gelmiyor tamam açım ama öyle midem ezilmiyor çok canım çekmiyo bişeyi. Sadece su ile akşam edebiliyorum o zamanlarda biliyorum ortayı bulmam lazım o yüzden ana öğünüme bi dilim ekmek koyayım bari dedim

Bu durumun nedeni. Ornegin 1 adet hamburger yedin doydum dedn ohhg ustune gazli icecek fln ictin sekerli olandan. 1 saat snra aciktin. Sebebi kan sekeriniz aniden yukseliyor ve sonra aniden dusuyor bu yiyeceklerle. Sonradan acikiyorsunuz. Bu nedenle kan sekerinizi ani yukseltecek seylerden uzak durmaniz gerekio.bu saglik icn i bisey deil. Ornegin sebze yemegi yedkten snra yada salata yaninada ayran icince hic acikmazsnz. Uzun sure tok tutar.oyzdn sizi uzun sure tok tutacak seylere yonelin. Meyvede de seker var.oyzdn abartili meyve yemekte iyi deil.ve yanina mutlaka bir protein kaynagi yogurt olablr yada cig badem koyn. Kan sekerinizin aniden yukselmesini engellicektir.
Kendinizi tanimaniz cok guzel birsey. Artinizi eksinizi iyi gorup cozum uretmeye calisiyorsunuz.ve bilincleniyorsunuz.tebrik ederim sizi. Guzel sonuclar alacaginizi dusunuyorm ben

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumun için.

3.Gün

Sabah00 herbalife mama
Ara: 12:00 limon ve baharatlı yulaf kepekli yoğurt 5-6 kaşık
Ara: 13:20 1 ısırık elma (çocuğunkinden canım çekti)
Ara00 1 kaşıkçık pırasa yemeği( pişmiş mi tadı tuzu olmuş mu diye baktım)
Akşam: 15:45. 1 koca tabak dolusu zeytinyağlı pırasa
Henüz 2 lt su içtim yatana kadar 3'ü geçer
2 km de yürüdüm bugünlük bu kadar

Ben de bunu yapıyorum sanırım bugün 5.gün olabilir ve galiba işe yarıyor gerçekten :)) bi yerde 1 gün yapın 3 gün ara verin (ya da tam tersi diye )okudum yağsız yoğurtla ve az zyağı dökerek(zyağı mantıklı kana karışmasını işe yaramasını sağladığından ) ama ben öyle uygulamayı düşünmedim hem onu belki dokunur diye ihtiyatla yazmışlardı belli ki hergün 5kaşık yoğurda tarçın zencefil zerdeçal zyağı damlatıp son 2gündür chia da ekledim öyle tüketiyorum yatmadan önce yiyin diyen yerler de var ama gündüz de yediğim oldu extra tilya kürü de yapıyorum hergün 2 fincan google da tarifi var mesajı uzatmıyım :)) son 5yıldır da ilk defa gramlar fazla fazla gidiyor normalde veremiyor alıyordum hangisi işe yarıyo bilmiyorum :)) ekmek şeker tüketmiyordum zaten beslenmem de pek bi değişiklik olmadı

Bu tarçın zencefil zerdeçallı yoğurda yarın başlamayı düşünüyorum ben de. Bide şu chia tohumunu almamın vakti geldi. Kk'da heryerden bunu görüyorum

Bu tarçın zencefil zerdeçallı yoğurda yarın başlamayı düşünüyorum ben de. Bide şu chia tohumunu almamın vakti geldi. Kk'da heryerden bunu görüyorum
Kilo verdirdiğine dair bişey okumadım ama sağlıklı olduğuna dair bilgiler sebebiyle aldım onu :) kanarya yemi gibi bişey tadı yok yoğurtla çok rahat yeniyor :)

Herbalife ı sanırım 4yıl önceydi denedim ben de hiç fayda etmedi umarım sende işe yarar :))

Kilo verdirdiğine dair bişey okumadım ama sağlıklı olduğuna dair bilgiler sebebiyle aldım onu :) kanarya yemi gibi bişey tadı yok yoğurtla çok rahat yeniyor :)
Karşı komşum almıştı bi çimdik alıp tadına baktım bende o da çok metediyodu, burda da herkes yazıyo bi alayım puding ünü yapmayı merak ediyom bide en çok ondan

Meshur bir kahve dukkani var ya hani. Marka solemim burda. Orda chiali meyveli bir urun var. Arkdsla yemistk. Bnm hosuma gitmisti.citir citir ses cikio yerken.

Bana yine az geldi sanki yediğin afiyet olsun.erken birde sanki

Herbalife ı sanırım 4yıl önceydi denedim ben de hiç fayda etmedi umarım sende işe yarar :))
Aslında eşim kullanıyor ben de kahvaltı hazırlamaya üşendiğimde onu içiyorum iki aydır hiç yemekten kısmadan (ama felaket yedim) içtim 4 kg verdim
Burda da pazartesi başladım diyete artık dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo da burda verdim şimdilik ben onu zaten tok tuttuğu için içiyorum ama işe de yarıyor. Hele eşim 3 ayda 11 kilo verdi bir haftadır 100 kıramıyor o da ama bitek sabahları içiyo

Yarın mantar yapıcam sağlıklı bi tarif araştırayım bi de ekmek makinesi için tarif bulayım hafi kaçtım canlar

benim toparlanmam lazımm

eve geçince görüşrüz kızlar
sabırsızlıkla menüleri bekliyorum

bugun eşim çubuk makarna istedi

ona köfte makarna yapıcam
benimde ıspanağım vardı onu yerim yoğurt salatayla

kerevizim var bide dolapta yarın için onu pişireyim hazır yemeğim olunca hiçbirseye saldırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…