- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.984
- 133
Gojiberry i aldığın özel bi yer var mı ?Evet artık su ve benim gojiberyy li çaydan başka bişe yok bugün
vavvvvvv demek istemiştim yan lis geldıvacib supersin kız
gayet guzelEvet benim menü
Sabah
2 yumurta haşlama
3 tane çeri domates
6 tane zeytin
Biraz köy pyniri
Öğlen
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak kurufasülye
Morlahana havuç ve yogurtla yaptigim salata
Su 2 litreye yaklaştı
Spor stepper aletim geldi ilk gün 150 adım attim akşamda 200 adım atacagim
@Nurumcan94. Sen neyaptin cnm
Pazı içinde bulgurlu lor var bayburt yemegiFena değil cnm lor dolması nasıl bişey oluyor
Afiyet olsun çok güzel bir menüEveet bn de günü kapattım kızlar neler yedim onu yazayım
10.00 10.30 gbi
1 dolu kase mercimek çorbası içine peynir doğradım.
Akşam
18.00 18.30 gibi
Az çorba (kızımın yemediği)
Zeytinyağlı limonlu salata
Balık
Aslında erken kalksan daha iyi cnm.kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır.canım çok geç yatıyorum geç uyanıyom simdiye kadar bır elma ve kahvaltı yaptım anlıyacağın 2de uyandım kahvaltıyı da az önce yaptım
gerçekten super ınşallah bu kararlılıkla devam ederız hepımızEveet bn de günü kapattım kızlar neler yedim onu yazayım
10.00 10.30 gbi
1 dolu kase mercimek çorbası içine peynir doğradım.
Akşam
18.00 18.30 gibi
Az çorba (kızımın yemediği)
Zeytinyağlı limonlu salata
Balık
Saol cnmAfiyet olsun çok güzel bir menü
İnşallah ya valla bakıyorum herhafta 1 kilo versem nisana anca istediğim kiloya iniyorumm. Off çok uzak geliyorgerçekten super ınşallah bu kararlılıkla devam ederız hepımız
senin yine kilon çok az ya benim basını almış gıdıyoduİnşallah ya valla bakıyorum herhafta 1 kilo versem nisana anca istediğim kiloya iniyorumm. Off çok uzak geliyor
Tilyada kilo verdirio buda verdirio cnm maşallah sen 4 bu yandan kusatmissin :) ara verin demelerinin nedeni metabolizma alismasin die eğer alisirsa bunuda normal karsilicak ve kilo verimi duracakBen de bunu yapıyorum sanırım bugün 5.gün olabilir ve galiba işe yarıyor gerçekten :)) bi yerde 1 gün yapın 3 gün ara verin (ya da tam tersi diye )okudum yağsız yoğurtla ve az zyağı dökerek(zyağı mantıklı kana karışmasını işe yaramasını sağladığından ) ama ben öyle uygulamayı düşünmedim hem onu belki dokunur diye ihtiyatla yazmışlardı belli ki hergün 5kaşık yoğurda tarçın zencefil zerdeçal zyağı damlatıp son 2gündür chia da ekledim öyle tüketiyorum yatmadan önce yiyin diyen yerler de var ama gündüz de yediğim oldu extra tilya kürü de yapıyorum hergün 2 fincan google da tarifi var mesajı uzatmıyım :)) son 5yıldır da ilk defa gramlar fazla fazla gidiyor normalde veremiyor alıyordum hangisi işe yarıyo bilmiyorum :)) ekmek şeker tüketmiyordum zaten beslenmem de pek bi değişiklik olmadı
Ersağ ın metabolizma çayıymış gojiberyyliGojiberry i aldığın özel bi yer var mı ?
Ben yemedim şirin yemiş sanırımNe yedinnn kii gormemiismmm. Neysee leslie ile 3mil cezasi veriyorum :)))
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim :) hayir cocugum yok evli degilim. İki ogun beslenebilecegimi sanmiyorum. İsyerinde herkes yerken ben yemiyorum diyemem malesef. Sabahlari bir tane haslanmis yumurta da yiyorum mutlakaCanım az yemekle çok az kalorili beslenmekle zor verirsin.
Sağlıklı karbonhidratlara mutlaka yer ver.
Misal kahvaltıda 2 yumurta yemeye çalış metabolizmatı hzlandırıyor yağ yakımına yardımcı.
Yağ yemeyen zayıflayamaz enerjimizi sağlıklı yağlardan almalıyız mutlaka.
Hem bağırsak hareketleri de sekteye uğramaz.
8/16 saat yöntemiyle beslenmeye çalış
Sabah--->akşam arası 8 saat
Aklam--->sabah arası 16 saat olacak şekilde beslen ki leptin salgılansın ve yağlar yansın.
Bebek filan var mı dikkat edemedim ona da eğer yoksa 2 öğün en sağlıklısı.
Güçlü bir kahvaltı yaparsan öğlen açlık hissetmezsn.
Hahahah yok oyle sirin yemis :) yapilacakk :)Ben yemedim şirin yemiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?