Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gayet guzel

Eveet bn de günü kapattım kızlar neler yedim onu yazayım

10.00 10.30 gbi
1 dolu kase mercimek çorbası içine peynir doğradım.

Akşam
18.00 18.30 gibi
Az çorba (kızımın yemediği)
Zeytinyağlı limonlu salata
Balık

Afiyet olsun çok güzel bir menü

canım çok geç yatıyorum geç uyanıyom simdiye kadar bır elma ve kahvaltı yaptım anlıyacağın 2de uyandım kahvaltıyı da az önce yaptım
Aslında erken kalksan daha iyi cnm.kahvaltıyı erken yapmak metabolizmayı hızlandırır.
Ben en geç 10.30 kadar yapmaya çalışıyorum.

gerçekten super ınşallah bu kararlılıkla devam ederız hepımız

Tilyada kilo verdirio buda verdirio cnm maşallah sen 4 bu yandan kusatmissin :) ara verin demelerinin nedeni metabolizma alismasin die eğer alisirsa bunuda normal karsilicak ve kilo verimi duracak

Sabah kahvaltısı saat 10 00 domates salatalık hiç tuz atmadım biraz peynir ve bi tane yağda yumurta yedim ara öğün 1 tane elma öğlen bı tane küçük lahmacun akşam zeytinyagli barbunya bi kaşık yoğurt ve bi yemek kaşığı pilav yedim ve kapanışı yaptım biliosunuz spor yapamiorum ama bol bol emziriyorum ve fırsat buldukça oynuorum:) diyet kardesim nerelerdesin

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim :) hayir cocugum yok evli degilim. İki ogun beslenebilecegimi sanmiyorum. İsyerinde herkes yerken ben yemiyorum diyemem malesef. Sabahlari bir tane haslanmis yumurta da yiyorum mutlaka

Bukunku menum;

Sabah bir haslanmis yumurta iki lokma ekmek peynir domates sekersiz cay

Oglen; tavuklu slaata yogurt yarim dilim ekmek (karbonhidrat lazim deyince yarim dilim yiyeyim dedim normalde oglen ekmek yemiyordum)

Aksam; tum sebzelerden olusan sebze corbam bir kase
İki kasik firin mantarli tavuk

1,5 lt su sade turk kahvesi gun icinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…