• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlarrr
Bende yemeklerimi hazırladım miasafirlerimi bekliyorumm

Bu haftasonu çok güzel planlarım vardı spor yapacaktım bol bol ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı nasip artık

Gunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.

Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))
Çiko olmamış cnm bide pasta yiycektin
Bol harekett

Kızlar paketlerinizi sağda solda çok kullanmayın

Bdv lerde yorum yapıp ceza almayın

Takım için biraz dikkat edin

@karıncakadın da pasif görünüyor ban yedi sanırım uyarmıstım ama:KK70:

Neyse zaten katılımıda çok azdı üzülerek diskalifiye ediyorum deneme sürecinden

Kızlar paketlerinizi sağda solda çok kullanmayın

Bdv lerde yorum yapıp ceza almayın

Takım için biraz dikkat edin

@karıncakadın da pasif görünüyor ban yedi sanırım uyarmıstım ama:KK70:

Neyse zaten katılımıda çok azdı üzülerek diskalifiye ediyorum deneme sürecinden
Ya ne bdv ymis merak ettim ben de bakacam :D

Gunaydin kizlar :) saglam bir kahvalti ile gune basladim. Gun icinde dengeleyecegim ama :) bugun hem annemin hem ablamin d. Gunu ablamda kaliyorum. Bugun guzel bir gun olmasi ve pazar kahvaltisi olmasi sebebiyle iyi yedim diyebilirim.

Yagsiz kasarli menemen, uc dilim ekmek (ikisi cavdar biri misir unlu), maydonoz tere iki tatli kasigi cikolata :))
Bugünü de beynini de bedenini de özgür tut tadını çıkar

Sabah: 09:00 1 yumurtalı maydanoz dereotu ve yulaf kepekli omlet
10:40 3 çatal muhlama. 3çatal patates püre 2dilim sucuklu kaşar
Bi kase yumurta salatası tere roka maydanoz ve dereotlu bi ısırık ekmek bi ısırık simit bi ısırık yeşil elma
Ara: 12:00 gojiberyy li çay

Misafir olunca ben
:kızgın:o_O
Isırıklı kısımlar pek güzelmiş :)) En iyi misafir 3 kişiden az gelip 3 saatten az oturandır :)) hihi kolay gelsin

Tünaydın kızlar gece 2gibi yattım saat 5te esim geldi uyandım sütlü turk ictım saat 9 gibi uyumusum ye nı uyandım 9a kadar biraz spor yaptım bu saate da kahvaltı yapıyorum omlet 5tane zeytin domates orgu peynır
Sütlü Türk makedonlardan bize geçme bize adet ben de üsküplü arkadaşımda görmüştüm ilk yıllar önce çok uzun zamandır yapmadım ben de yapayım bari :) sen de üsküplü müsün ??

Back
X