Diyet regl duzenini degistirebilir. Kilo veriyorsun yeme duzenin degisiyor sporun degisiyor. Bunlarda sebep olablr. Ozel hayatinizla ilgili kismi en iyi siz bilirsnz. Supheli bir duurum varsa ona gore yanlis bsy yapmamak adina temkinli oln dermÜç dört gündür çok üşüyorum yaaşuan donuyorum hatta.
Cumartesi hasta olmam lazımdı halâ olmadım. Off inşallah olurum aslında eminim ama insan korkuyo yinede
Bide acayip bişey var cuma memelerim nasıl acıyordu şişti heh dedim yarın adet olcam ya hemen şişin zaten. Bugün bişey Yok tövbe töbe
Eyvah o Nası oluyo kız
9Matematik resmen iflas etmis saglik bilimleri suan saskin:)))))
Bebis gelsin kız ne guzelÜç dört gündür çok üşüyorum yaaşuan donuyorum hatta.
Cumartesi hasta olmam lazımdı halâ olmadım. Off inşallah olurum aslında eminim ama insan korkuyo yinede
Bide acayip bişey var cuma memelerim nasıl acıyordu şişti heh dedim yarın adet olcam ya hemen şişin zaten. Bugün bişey Yok tövbe töbe
Bugünde benim doğumBenim Mayıs'tan umudum kırıldı bi hafta sabit bi hafta 300 gr giderse nasıl Mayıs'ta 65 olcam ki
Hedefimi Doğum günüme alıyorum o zaman 26 haziranda ideal kiloma kavuşmak temennisiyle inşallah
Son 10 kilo için 111 günüm var diyorum hadi bakalım
Vurma kız başını duvarlara kilo yerine kafa gitmesinin verirsin YawGeçen hafta pazartesi 73.7
Bu pazartesi 73.4
Of yaa offf
Heheee güzel de hem bana hem bebişe bakcak iki tane de katya lazım. Bel sakat onu naapcazBebis gelsin kız ne guzel
Napiimm yaa hiç kaçamak yapmıyorum şunun yaptığına bak hele 300 gr mı gider 1 haftadaVurma kız başını duvarlara kilo yerine kafa gitmesinin verirsin Yaw
Aaa iyi ki doğdun. Kaç oldun. Sağlıklı nice mutlu yaşlara kızınla inşallahBugünde benim doğum
İyileşir bebisin için nolcekkHeheee güzel de hem bana hem bebişe bakcak iki tane de katya lazım. Bel sakat onu naapcaz
Amin canım inşallah 27ye girdim canım.Aaa iyi ki doğdun. Kaç oldun. Sağlıklı nice mutlu yaşlara kızınla inşallah
Bende bi kızım olmasını çok istiyorum ama daha bi üç senesi var küçük oğlum da birinci sınıfı atlatsın. Sonra yapmayı planlıyorum. Daha kreşe gidiyo. Ben de iyileşirim 60'a düşerim anca o zaman yaparım. İnşallahİyileşir bebisin için nolcekk
90'lısınAmin canım inşallah 27ye girdim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?