Evet herkes hasta sanki.sicakligi ayarliyamiyoruz hava iyi bir kötü.kucuklerin hasta olması da zor gözünün içine bakıyor agrim var birşey yap gibi..Kuzum gecmis olsn. Herkes gripten dokuluyor. Mevsim gecisi mahvetti. Yavrunda direnc kazaniyor viruslere. Kiyamam ya
geçmiş olsun canımBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
Sağol canım denerim bidahakine ilaç verdim şuan iyi bakalım gece nasıl olucakLimon sık biraz su kat canım bebenin çoraplarını o suyla yıka ıslak giydir ayağında kurusun ateşi düşer
Kaynanam diyoki diyet yaptığın için iyilesemiyorsun bebekte senden oluyor.Bi atlatamadınız direncini artırmanın yollarını araştır derim. Araştırmaya çörek otuyla başlayabilirsin naçizane tavsiyem. Çok geçmiş olsun
Başın sağolsun arkadaşım. Allah acını dindirsin.Hastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorum
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama iyilik haline bak çok kötü değilse ateşini düşürme. Üzerini incelt. Sürekli kontrol et. Ateşini düşürmezsen daha çabuk iyileşir. Vücut mikropları öldrmek için ateşi yükseltiyorBende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
8aylik canım kaça kadar yükselmesi kortkutmasin beni. Belki de ondanmi iyilesmiyor yaCanım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama iyilik haline bak çok kötü değilse ateşini düşürme. Üzerini incelt. Sürekli kontrol et. Ateşini düşürmezsen daha çabuk iyileşir. Vücut mikropları öldrmek için ateşi yükseltiyor
Basın sağolsun. Allah rahmet eylesin canım. Allah sabır versin. Allah tan geldik, ona dönecezMaalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Bebeğin durumuna göre cnm dayanacak gibiyse ateşini düşürme. Eğer çok perişan oluyosa çok ağlıyosa baygn gibi oluyosa düşür.8aylik canım kaça kadar yükselmesi kortkutmasin beni. Belki de ondanmi iyilesmiyor ya
Kaynanam diyoki diyet yaptığın için iyilesemiyorsun bebekte senden oluyor.
38 i geçiyor ama gülüyor yine gerçi bugün daha kötüydü ağladı surekli.bende dediğin gibi genelde karbonhidrat tan kistim ama meyve pek tuketmedim. Yani çok açlık hissetmiyorum öyle.aralarda ceviz yiyorum genelde..Bebeğin durumuna göre cnm dayanacak gibiyse ateşini düşürme. Eğer çok perişan oluyosa çok ağlıyosa baygn gibi oluyosa düşür.
Ben kızımda en çok 38 dereceyi gördm bu zamana kadar da hiç ilaç vermedim.
Burnuna sürekli serum fizyolojk sık temizle
Ayaklarına vicks sür çoraplrnı giydr.
Bebeğin daha küçük menülerni çok hatırlamıyorum ama kendini kuvvetten düşürme
Et suyuna çorba iç bol bol et te. Sabahları mutlaka kaşar peyniri ceviz ye.
Hamur işi gereksiz karbonhidrattan uzak dur aç kalmadan sağlıklı kalorilerden doyana l
Kadar ye. Ayda illa 4 kilo vermezsn de atıyorn 2 verirsn. Bebeğinin sütünle doymasına gelişmesine daha çok ihtiyacı var. 2 sene çok önemli.
Saol canim. Senin menü harika olmuşCanum bende hemen yazıyorum menumu bugün çok azcık yemişsin karşimmmmm çok geçmiş olsun bi an önce iyileşmeye bak.. geçelim menumu
Sabah(6.00)
2 kase yogurtlu nohutlu buğdayli karışım
Öğlen (13:30)eşim işten geldi ve uyuduk uyandık kahvaltı yaptik
2 kasık melemen 1 dilim peynir 6 zeytin az tuzlu domates salatalık 1 dilim tb ekmek( ekmegumi kendim yaptım) cay
Ara; 1 şekersiz Türk kahvesi
Aksam (19;30)
1 lokma ekmek 1 yagsiz tava cupra ve levrek (yarım yarım paylaştık eşimle ) kocaman tabak salata roka
1 kocaman bardak lahana suyu
1.5 litre su daha da iciçem
Yoğurt kürünü de yapınca biter
Spor : 600 adım stepper 20 dakika twister 100 mekik dambıl hareketleri 45 dakika suruyo tüm bunlar @ayulduzz
Yok canim yaa , sanki kamyon çarpmiş gibi heryerim ağrıyor.iykeşemwdinmi dahamenu güzel arkadaşım
Basin sagoldun cok uzuldumHastaydı ama ciddi bir rahatsizligi yoktu enfeksiyon vardı anı oldu yaa kalp krizi geçirdi babama hasrettim uzaktaydim ölüsüne yetiştim içim yanıyor yaa burda tartı heyecanı yapmistim sabah olsada tartilsam die uykuya dalarken anı bu telefon baban oldu dayanamıyorum bu nasıl acıdır ben nasıl basedicem hasret gitti babam 15 ,gün sora bana gelicekti oğlumun doğum gününü kutlucaktik ben napicam şimdi bilmiorum içim yanıyor bu acı dinermi yaşama sevinci kalmadı yüreğim kanıyor ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?