Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzum gecmis olsn. Herkes gripten dokuluyor. Mevsim gecisi mahvetti. Yavrunda direnc kazaniyor viruslere. Kiyamam ya
Evet herkes hasta sanki.sicakligi ayarliyamiyoruz hava iyi bir kötü.kucuklerin hasta olması da zor gözünün içine bakıyor agrim var birşey yap gibi..

10.00
Soğanlı biberli peynirli omlet
4dilim peynir
Domates salatalık
Bir tatlk kaşıgi bal
1dilim kavurma
1 dilim ekmek
Çay
15.00
Bir tabak bulgur pilavı ve yoğurt
19.30
Bir tabak kıymalı kabak
Bir kase yoğurt
2litre su ıhlamur 2 fincan

Başın sağolsun arkadaşım. Allah acını dindirsin.

Bende ancak geldim çok hastayız kizimla ateşini dusurmeye çalışıyorum
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama iyilik haline bak çok kötü değilse ateşini düşürme. Üzerini incelt. Sürekli kontrol et. Ateşini düşürmezsen daha çabuk iyileşir. Vücut mikropları öldrmek için ateşi yükseltiyor

8aylik canım kaça kadar yükselmesi kortkutmasin beni. Belki de ondanmi iyilesmiyor ya

Maalesef babam öldü çok zor günler yasiorum katilamadim kendimi toparlayabilirsem eğer katılım hakkım olursa araniza katilmayi isterim ama şu aşamada aklımı yitirmek üzereyim herkese iyi aksamlar
Basın sağolsun. Allah rahmet eylesin canım. Allah sabır versin. Allah tan geldik, ona dönecez

8aylik canım kaça kadar yükselmesi kortkutmasin beni. Belki de ondanmi iyilesmiyor ya
Bebeğin durumuna göre cnm dayanacak gibiyse ateşini düşürme. Eğer çok perişan oluyosa çok ağlıyosa baygn gibi oluyosa düşür.
Ben kızımda en çok 38 dereceyi gördm bu zamana kadar da hiç ilaç vermedim.
Burnuna sürekli serum fizyolojk sık temizle
Ayaklarına vicks sür çoraplrnı giydr.
Bebeğin daha küçük menülerni çok hatırlamıyorum ama kendini kuvvetten düşürme
Et suyuna çorba iç bol bol et te. Sabahları mutlaka kaşar peyniri ceviz ye.
Hamur işi gereksiz karbonhidrattan uzak dur aç kalmadan sağlıklı kalorilerden doyana l
Kadar ye. Ayda illa 4 kilo vermezsn de atıyorn 2 verirsn. Bebeğinin sütünle doymasına gelişmesine daha çok ihtiyacı var. 2 sene çok önemli.

Kaynanam diyoki diyet yaptığın için iyilesemiyorsun bebekte senden oluyor.

Canım benimde bebeğim 11 aylık allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin. bizim yapmaya çalıştığımız yediğimiz gereksiz şeyleri kesmek. Benimde kaynanam ye diyor çok kilolusun yemese hasta olursun. :)

38 i geçiyor ama gülüyor yine gerçi bugün daha kötüydü ağladı surekli.bende dediğin gibi genelde karbonhidrat tan kistim ama meyve pek tuketmedim. Yani çok açlık hissetmiyorum öyle.aralarda ceviz yiyorum genelde..

Saol canim. Senin menü harika olmuş

Basin sagoldun cok uzuldum

Kizlar biraz gec oldu ama internet cekmiyodu telefon yazamadim menumu sabah ceyrek muz oglen kavhalti 2 catal sucuk 2 parca pastırma domates salatalik cok az peynir 2 bardak cay seker kullanmiyorum cay nescafe tarzi iceceklerde aksama bogurtlenli yogurt 2 tane limonlu soda az yulafli biskuvi minik avuc ici sarı leblebi 1.5 litre su yarm saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…