Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabak ve kaşık boylarına dikkat
İki kaşık bürüksel lahanası yemeğim iki kaşık yoğurt 1kaşık keten tohumu

Gunaydin
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300

Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence
Geçmiş olsun canım harikasın darısı bana

RAHATLATAN TARiF

1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 2 kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suda haşlayın. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Marmelat for-munda olan bu karışımdan her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı dolusu 2 bardak ılık suyla tüketin.

Kabızlık için kızlar

Yarın öğlen misafirim var kısır yapacakmış arkadaş bende kek kurabiye. Ama ben ne yiycem kendime göre de bişey yapsam ne yapsam kızlar bi fikir verin

Bugün eski yemekleri bitir cem evde kalan yine akşam yemiycem bakalım işe yarıycak mı akşamı kesmek. Cuma günü gösteririm ben o tartıya gününü
Bugün eski yemekleri bitir cem evde kalan yine akşam yemiycem bakalım işe yarıycak mı akşamı kesmek. Cuma günü gösteririm ben o tartıya gününü
canıM seninle aynı kilolardayız benum de hedefım mayıs ama heralde bu gidişle biraz zor vercez resmen aç dolasıyız ama

canıM seninle aynı kilolardayız benum de hedefım mayıs ama heralde bu gidişle biraz zor vercez resmen aç dolasıyız ama
Ben aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoo

süpersınn canım hepımız muzdarıbiz bu konuda

Kızlar çok aciktım şekersiz kahve 2 kayısı 6 tane tuzsusz fıstik yedim. Şimdide musakka yaptım pişiyo başka bişey yemicem inşallah.

Bide şu yeşil elma kabiberli bi tarif var yaptim içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…