Veririm canım hemde seve seve güne harika başladım leslie 1 mil yaptım güzel bir kahvaltı yaptım 2 makina çamaşır ev süpürme enerjim fullÇok güzel. 300 gr verirsin sen
Geçmiş olsun canım harikasın darısı banaGunaydin
Ç. Tesi 61.900
Bugün 61.300
Bu kadar beklemiyordum. Ama oğlum dün gece sancılandi acile götürdüm yaklaşık 3 saat ayakta dolandım onun etkisi bence
Geçmiş olsun canım süper regl bitene dek 500 gram daha alır sendenCanlar bende 84.1
Cuma 84.5 tim
400 gr gitmiş ama bugün regl oldum. Birde grip bittim ben.
27 diyorum bende ve sohbete katılıyorum doğum günün kutlu canım mutlu yarınlara26 doluyor tatlım 27 ye giriyorum. Matematik ciyim bu arada:)
Aman 1 kilo alsın inşallah gitsin şu kilolar.Geçmiş olsun canım süper regl bitene dek 500 gram daha alır senden
İnşallah inşallah canımAman 1 kilo alsın inşallah gitsin şu kilolar.
Evet kuzım benim,pazartesi yogunlugu ugrayamadım pek
nice mutlu yıllara canımBugünde benim doğum
Bugün eski yemekleri bitir cem evde kalan yine akşam yemiycem bakalım işe yarıycak mı akşamı kesmek. Cuma günü gösteririm ben o tartıya gününü
canıM seninle aynı kilolardayız benum de hedefım mayıs ama heralde bu gidişle biraz zor vercez resmen aç dolasıyız amaBugün eski yemekleri bitir cem evde kalan yine akşam yemiycem bakalım işe yarıycak mı akşamı kesmek. Cuma günü gösteririm ben o tartıya gününü
Ben aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoocanıM seninle aynı kilolardayız benum de hedefım mayıs ama heralde bu gidişle biraz zor vercez resmen aç dolasıyız ama
süpersınn canım hepımız muzdarıbiz bu konudaRAHATLATAN TARiF
1 kuru incir, 2 kuru kayısı, 2 kuru eriği ufak ufak doğrayıp, 1.5 çay bardağı suda haşlayın. Daha sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyerek robottan geçirin. Marmelat for-munda olan bu karışımdan her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı dolusu 2 bardak ılık suyla tüketin.
Kabızlık için kızlar
eski yediklerımıze gore aç saygılıyız bendeBen aç değilim iyim ama gitmeyince çok canım sıkılıyor kaçamak Yok niye gitmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?