Gunaydin.70.5 kiloyum[/QUOTE
kabızlık devam ediyormu hala
Ama ben biz bu hafta girecez diye biliyordum.
Bende geçen hafta 84.5 tim
Bugün 83.5
Tam 1 kilo birde reglyim oda var. Birdahaki hafta daha iyi olacaz hepbirlikte insallah.
@sahgull
seni görmek çok güzel canım ulaştın mı hedefine20_KELEBEK Canım hoşgeldin ben seni hiç unutmadım ki
ne azimli ne hırslıydın beraber çok güzel ilerlemiştik
kuzu ne var ne yok kaç kilolardasın
hadi bismillah ozaman bekli bizi haftaya cuma tartılar sallamaya geliyoruz:)Zalim tartı 60 dedi 59.9 demedi bir türlü
iki hafta önce cuma 60. 4
Bugün 60
Pazartesi 60.7 idi memlekette aldıklarımı vermiş oldum sıfırdan başlamış gibi düşüneyim hehe
merhaba kaptanım nasıl gidiyor hayat sporlara devam mı her spor yapışımda senin azimli sporların geliyor aklıma :))Hoşgeldinn cnm benimm
merhaba kaptanım nasıl gidiyor hayat sporlara devam mı her spor yapışımda senin azimli sporların geliyor aklıma :))
kelebeğim sıkıntı yok sen daha önce başardığın gibi tekrar başarırsınseni görmek çok güzel canım ulaştın mı hedefine
ben yoğun bir iş temposu stres ve oturarak çalışmanın verdiği bir dönem ile 68 kg ma kadar çıktımen önemlisi hamur işleri ile aldım ama bir aydır diyetteyim sabah 63,6 ya düştüğümü gördüm. 52 ler ile mezundum halbuki
Çok tebrik ederim senikelebeğim sıkıntı yok sen daha önce başardığın gibi tekrar başarırsın
bende çok şükür 64le mezun oldum 78le 9.takıma giriş yapmıştım tekrardan 64lede mezun oldum. şimdide koruyacam diye cebelleşiuorum korumak vermekten daha zor hedefe ulaşmadan çok iyi hazırlamak lazım psikolojiyi, insan diyet bitti azcık yerim ucundan alıyım yarın dengelerim derken hiç fark etmeden bi bakoyosun ufak ufak o sinsi yağlar tekrar gelmiş
ama bu sefer gardımı aldım başa döndüremiyecekler beni
Olmadı ama hani kapışıyorduk biz bak bide alay ettin geçemezsin diye bende senin yüzünden hırslandım. Bu hafta mazeret Yok şimdi de sen beni geçeceksin banane ben anlamamKızlar bu hafta kilom aynı pek üstüne düşmedim
En son 72.1'di demiş listede ne gözüküyo sabit mi yazcaksınız
bu hafta assılırsın canımKızlar bu hafta kilom aynı pek üstüne düşmedim
bildirimde bulunmadı yazılırEn son 72.1'di demiş listede ne gözüküyo sabit mi yazcaksınız
Ayyy çok sevindimmGirdin cnm listeye
Neden tereddut ?zerom çok yoğunum kızlar girecek listeye
@Nurumcan94 R Rossss68 @BtRtOnDeryaa @ciwan_annesi
Y Yasnira ve @Kaydasay77 ikiniz hakkında tereddütlüyüm ama almakta istiyorum siz ne dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?