Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam canim hangi hareketleri yapi y orsun bende yapayim
Squat yapıyorum leslinin içindeki hareketler genellikle bacağa hitap ediyor yemek yaparken bacaklarımı sağa sola kaldırıyorum yapıyorum ama anlatamıyorum hehe bacak hareketleri yaz bi kujum netten

İnşallah canım. Ben 59.900 de tıkanıyorum inşallah oraya gelsem kilolar gider. Daha önce 59.900 e kadar düşmüştüm cunku
Bende hiç 60 ı görmemiştim hamile kalmadan önce bu bebe beni şişirdi ikinci hamilelik ürkütüyor yine 25 kilo almam inşallah

günde değil kaptanım 5çok fazla katılımım var sız saymadınız heralde dıger arkadaşlara sorabılırsıniz

Squat yapıyorum leslinin içindeki hareketler genellikle bacağa hitap ediyor yemek yaparken bacaklarımı sağa sola kaldırıyorum yapıyorum ama anlatamıyorum hehe bacak hareketleri yaz bi kujum netten
Tamam canim gidecek bu basenler

Kızlar küçültmek inceltmek istediğiniz bölgelerinizi hafif egzersizlerle bol tekrarlarla inceltirsiniz.
Şişirmek kas yapmak büyütmek istediğiniz bölgeleri de az tekrar ağır ve ağırlıklı eğzersizlerle yapabilirsiniz.

Popomuzu küçültcez çok çalışacağız dimi

Canlar instagram kullanıcısı iseniz benim motivasyon kaynağım @mr.mrs.meric tir bi bakın isterim

sahgull cok yapmıyorum ya kacamak cok nadir bence tabii bilmiyorum sizlerin yediklerine gore cok yıyorum tabı ama emzıtrıyorum ve kiloda verdıgıme gore demek vucuduma cok gelmıyor
tatlım mesela doğum gününde pastaya izin verdik ama ertesi gün tekrar yedin bunlara dikkat etmen lazım şuan etkilemiyor ama kilo verdikçe az kilon kaldıkça bu küçük detaylar etkiliycek

Popo için yapacağımız egzersiz hafif ama çok tekrar olmalı. Ben callanetics öneriyorum
Canım benim yaptıklarım bunlarmışs adını bilmiyormuşum aydınlattığın için teşekkür ederim

S ssirun hakkında ne yapalım kızlarr
defalarca uyardım bdv konsunda ve katılım konusunda pek düzelicek gibi değil
çok sevdim kendisini ama liste çok önemli
cuma çok öenmli
iki secenek var ya bildirimde bulunmadı yazıp haftayı bekliycez yada
takım kurallarına uymadı diye diskalifiye edicez
herkesin fikri önemli ne dersiniz
çünkü haftaya gene etkiliycek listeyi

Yürüyerek geldim çocuğu okuldan almaya ne kar hızlı yürüdüysem tahmin edin artık 12 dk erken gelmişim. Bekliyom

tatlım mesela doğum gününde pastaya izin verdik ama ertesi gün tekrar yedin bunlara dikkat etmen lazım şuan etkilemiyor ama kilo verdikçe az kilon kaldıkça bu küçük detaylar etkiliycek
Cok yemedımkı ıkı catal aldım kı yedıgım pasta dılımıde cok cok ufaktıı. Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…