En son 72.1'di demiş listede ne gözüküyo sabit mi yazcaksınız
İşte istediğim vücut tipi suratın solmuş diyorlar ama koca popomu gören az daha ver diyor normal insan olsam ne vardı sankiKiyamam. Sen spor yapcan anca canim oyle gider. Ben her yerinde olan bir kadinim. Gidincede her yerden gidio. Ya kalinim toptan yada inceyim toptan:)))
Bende aynen armut alt tarafım üst taraftan 2 beden büyükİşte istediğim vücut tipi suratın solmuş diyorlar ama koca popomu gören az daha ver diyor normal insan olsam ne vardı sanki
Haydii kızlar hak etti listede olmayı sıra bizdehadi bismillah ozaman bekli bizi haftaya cuma tartılar sallamaya geliyoruz:)
Benim tip ne bilmiyom heryerden bıngıl bıngıl elime geliyo. Üst 42 alt 44Bende aynen armut alt tarafım üst taraftan 2 beden büyük
Harikasın kujum haftaya listeye gireceğiz inşallahGünaydın
Daha yeni uyandım
Geçen hafta ctesi 61.900
Bugün 60.900
Aradaki farkı bir bedene indirmek için akşama kadar bacak hareketleri yapıyorum inşallah faydalı olur canım hadi sende bana katılBende aynen armut alt tarafım üst taraftan 2 beden büyük
SÜPER BENCE REGLİYE RAĞMENGunaydin.
Cuma70.3tum
Pazartesi 71.3 regl oldm. Ve devam ediyor bitmedi.
Cuma 70
Fark 300gram
HARİKAGünaydınlar efenim
Geçen hafta 62.2
Bugün 61.5
Fark 700 gr :)
% 1.125 yanlş hesaplamadıysam.
Eki Görüntüle 1965413 Günaydıınn çok mutluyum çok 100 gr kalmış ama olsun
Geçen cuma: 73.7
Bugün: 71.1
Fark 2.6 kg
OLSUN KZUUM ELİNDEN GELENİ YAPTIN KIRICAZ BU DİRENCİGunaydin.70.5 kiloyum
TEBRİKLERKızlar bende tam 70 olmuşum geçen hafta 71dim.
OLSUN HAFTA GÖÜRÜRÜZZalim tartı 60 dedi 59.9 demedi bir türlü
iki hafta önce cuma 60. 4
Bugün 60
Pazartesi 60.7 idi memlekette aldıklarımı vermiş oldum sıfırdan başlamış gibi düşüneyim hehe
niye tereduttesınız ki kaptanım
Sizin menulee gore benimki hicc olmuyordu zatennvardır bi sebebi bacım ya spor ya su eksiktir yada 6gun diyet bir gün kaçamak bile bütün haftanın emeğini çöpe atıverir
Kızlar harikasın kilo veremeyen yok sanki tebrik ederim canımGünaydın
Daha yeni uyandım
Geçen hafta ctesi 61.900
Bugün 60.900
kuzum menu paylaşımın amacıda bu zaten eksiklerimizi fark edelim kilo veren arkadaş nasıl besleniyorda veriyor o kiloyu fikir edinelim diyeSizin menulee gore benimki hicc olmuyordu zatenn
Sabah 2 yumurta bol yesillik tere maydanoz 1 domatesle salata yaptim yedim
Sizin yaptiklarinizi yapmaya calisicam
Bende aynen armut alt tarafım üst taraftan 2 beden büyük
Bu kötü bişey ama yalnız olmadığımı bilmek güzelBenimde ustum altimdan 2 beden buyukkkk
Tamam canim hangi hareketleri yapi y orsun bende yapayimAradaki farkı bir bedene indirmek için akşama kadar bacak hareketleri yapıyorum inşallah faydalı olur canım hadi sende bana katıl
Sen elma oluyorsun herhalde canim.Benimde ustum altimdan 2 beden buyukkkk
İnşallah canım. Ben 59.900 de tıkanıyorum inşallah oraya gelsem kilolar gider. Daha önce 59.900 e kadar düşmüştüm cunku@Furha63 kujum sen 1.8 verdin
Ben 1.2 ikimizde 20 günde ama bunun 10 gününü annelerde geçirdik bundan sonra çok sıkı çalışıyoruz kaçamak yok hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?