Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sen boyle diyince Muzeyyen Senar Aksam oldu huzunlendim ben yine...dinledim..
Bahar depresyonuna giriyoruz galiba:/
Hava mahvetti beni hep karanlık iki gün açtı kapandı annem gitti bayramda görürüm artık uykusuz yorgun günlere geri döndüm ayy ağlıyım en iyisi (=

Ay sormayın ya bu havalar beni de mahvetti. İçim şişti bugün. Hayır yani kardı kıştı alışmıştık 2 gün güneş açtı hava sıcack bi umutlandk dengemz değişti. Bari öyle devam etseydin madem günwş açtn dmiii. Kafamda deli sorular...

Hava mahvetti beni hep karanlık iki gün açtı kapandı annem gitti bayramda görürüm artık uykusuz yorgun günlere geri döndüm ayy ağlıyım en iyisi (=
Ahhhh ah. Burayi diyetten bir derdim vara dondurmuyum en iyisi:)))

Sabah ise giderken icimden neler neler soyluyorm bi bilsen:) aksam donerken eve dogru yine icimden neler neler soyluyorm.hahahaha:))))

Bende panik atak gecirdigim donemde 56lı kilolara inmiştım tabı ilaç tedavisiyle hopp tekrar geri geldi kilolar ama o panik atağı hic kimse yaşamasın inşallah 100 kiloyla dolaşmak daha iyi panik atak balasıyla ugrasmaktan

Gunaydin. Tartiya ilk ciktim 68.1 dedi. Inanamadim. Bi daha ciktm yine aynisini dedi. Inanmadm bi dha ciktim. 69.6gosterdi. Ama olayin sacmaligi ben pazartesi 69.6sali gunu 69.4 gordum. Dmkki tum hafta ye kurkum ye yapmisim tartiya gore:)))
Neyse
Cuma 70
Bu hafta 69.6
Fark -400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…