AppStore'da diyetkolik diye bi programAdi ne aceba bu programin
Bende çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum yaayarını çok merak ediyorum senin çokmu yedin hayır ama diyet dışı şeyler miktar az olsada yedin inşallah etkilemez yarın seni canım
Hava mahvetti beni hep karanlık iki gün açtı kapandı annem gitti bayramda görürüm artık uykusuz yorgun günlere geri döndüm ayy ağlıyım en iyisi (=Sen boyle diyince Muzeyyen Senar Aksam oldu huzunlendim ben yine...dinledim..
Bahar depresyonuna giriyoruz galiba:/
Ahhhh ah. Burayi diyetten bir derdim vara dondurmuyum en iyisi:)))Hava mahvetti beni hep karanlık iki gün açtı kapandı annem gitti bayramda görürüm artık uykusuz yorgun günlere geri döndüm ayy ağlıyım en iyisi (=
Sabah ise giderken icimden neler neler soyluyorm bi bilsen:) aksam donerken eve dogru yine icimden neler neler soyluyorm.hahahaha:))))Ay sormayın ya bu havalar beni de mahvetti. İçim şişti bugün. Hayır yani kardı kıştı alışmıştık 2 gün güneş açtı hava sıcack bi umutlandk dengemz değişti. Bari öyle devam etseydin madem günwş açtn dmiii. Kafamda deli sorular...
Aldırıyo geneldeDepresyon kilo verdirirse bi kaç hafta girelim
Ahahahah o da güzelmiş söylenmek iyidr rahtlatr insanıSabah ise giderken icimden neler neler soyluyorm bi bilsen:) aksam donerken eve dogru yine icimden neler neler soyluyorm.hahahaha:))))
Haa o zaman girmeliyim yarın mutlu bir gün olsun bizde mutlu olalım inşallahAldırıyo genelde
Yeni çıktım hiç almıyiimm. Ben depresyonda kilo alanlardanım. Sıkıntı stres aşırı kilo sebebim.Depresyon kilo verdirirse bi kaç hafta girelim
İnşallah cnmmHaa o zaman girmeliyim yarın mutlu bir gün olsun bizde mutlu olalım inşallah
fotonun altında yazan güncel rakam geçen haftaki kilon olabilir miGunaydin kizlar. 69.7 :) gecen haftayi hatirlayamadimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?