Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimde tüm Şubat 61dim 60 göremeyeceğim derken buraya geldim 59 u gördüm şükür

haftayada diyetten taviz vermezsen bugunlerinin EMEĞİNİN karşılığını haftaya alırsın regl bitince. bide böyle düşün :)
O da var tabii. Ama aceleci ruhum hemen görmek istiyor. 60ın altna bi inseydimm :)

Ben tatlı istesem de yiyemiyorum artık tüm gün midem bulanıyor 1 çay kaşığı bal yiyorum akşama kadar su içiyorum
Niye miden bulanıyor ki acaba. Hasta filanmısın ya da olacak gibimisn

Kizlar şimdi yesil cay demledim aktardan almiştım ama ben tadini sevmiyorum sizce nasil içmeliyim limon işeyarar mi aceba
bende hala sevmem ama faydasını hissediyorum ödem atmada iştahı frenleme de gibi oyüzden katlanıyorum sıcak değilde soğutur bir seferde içiyorum

Açlık insülin değerine baktr canım. Eğer yüksekse öyle olması normal. Bir de bu krizleri 2 öğün yaparak korarsın. Kan şekerin dalgalanmaz gün içinde sürekli. 1hfta 10güne de düzene girer

Darısı başıma canim. Bazen canim çok istiyor tatliyi. Çok korkuyorum yine diyeti bırakacam diye ama dayaniyorum.
bi laf vardı Zuhal ablamın istediğini yiyen istediğini giyemez biz artık DİYORUZ ki oyüzden bu zamana kadar istediğimizi yedik artık, oram çıktımı bu kıyafet kilolu gösterdimi beğendiğim kıyafetin bedenini bulamadım demeden özgürce giyinmek istiyoruz

bende hala sevmem ama faydasını hissediyorum ödem atmada iştahı frenleme de gibi oyüzden katlanıyorum sıcak değilde soğutur bir seferde içiyorum
Evet az önce içtim. Normalde hiçbir bitki çayını içemem midem bulanir. Limon sıktim daha rahat içtim. Artik içmeyi düşünüyorum hergün.

öyle böyle koskoca 8kiloyu vermişsin bence sorununu kırma
Evet canim vucudum resmen direndi.fakat simdi spor sayesinde vucudum resmen daraldi. Herkes soyluyor bunu ve ozaman evet ya oldu diyorm. 28beden kot pantlnada bi girsem ahh..

Evet zaten o hayallerim olmasa çoktan vazgeçmiştim cnm. Ama tatilde fit olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…