Benimde tüm Şubat 61dim 60 göremeyeceğim derken buraya geldim 59 u gördüm şükürKasimdan beri diyetteyim. Biraralar nerdeyse 1 ay kilom asagi inmedi.yani uzun bir surec. Haftada 1 kilo verdigime hic sahit olamadim. Ne yaptimsa olmadi. Bu hafta asiri isteksizdim. Asiri bir halsizlik vardi. Hic icimden birsey gelmiyor. Niye oldu bu bilmiyorm. Havalardan da olabilir.
Haftasonu sehir disinda olucam. Bir yere davetliyiz. Belki orasi i gelir bana.
O da var tabii. Ama aceleci ruhum hemen görmek istiyor. 60ın altna bi inseydimm :)haftayada diyetten taviz vermezsen bugunlerinin EMEĞİNİN karşılığını haftaya alırsın regl bitince. bide böyle düşün :)
Darısı başıma canim. Bazen canim çok istiyor tatliyi. Çok korkuyorum yine diyeti bırakacam diye ama dayaniyorum.Forumdan önce kahve yanı bitter falan yerdim artık onuda yiyemiyorum koptum tamamen çikolatadan kimse inanmaz bu halime
Niye miden bulanıyor ki acaba. Hasta filanmısın ya da olacak gibimisnBen tatlı istesem de yiyemiyorum artık tüm gün midem bulanıyor 1 çay kaşığı bal yiyorum akşama kadar su içiyorum
bende hala sevmem ama faydasını hissediyorum ödem atmada iştahı frenleme de gibi oyüzden katlanıyorum sıcak değilde soğutur bir seferde içiyorumKizlar şimdi yesil cay demledim aktardan almiştım ama ben tadini sevmiyorum sizce nasil içmeliyim limon işeyarar mi aceba
Açlık insülin değerine baktr canım. Eğer yüksekse öyle olması normal. Bir de bu krizleri 2 öğün yaparak korarsın. Kan şekerin dalgalanmaz gün içinde sürekli. 1hfta 10güne de düzene girerbende hala girmedi regl gelirken nasıl canım hamurlu şekerli şeyler istiyor anlatamam heledw spor yapmadıysan bütün konsantre altüstama gardımı aldım regl not ettim bir dahaki aya gelmeden boş spor yaparak yada bazı çözümler bularak regldeki iştahımı engelliycem
Benim de nasıl midem var her türlü ot mot itinayla içilir.bende hala sevmem ama faydasını hissediyorum ödem atmada iştahı frenleme de gibi oyüzden katlanıyorum sıcak değilde soğutur bir seferde içiyorum
Acaba spordan mi kiBenim de çok az oldu
bi laf vardı Zuhal ablamın istediğini yiyen istediğini giyemezDarısı başıma canim. Bazen canim çok istiyor tatliyi. Çok korkuyorum yine diyeti bırakacam diye ama dayaniyorum.
Azicik bi muzik acsam aglarim.oyle sacma bi haldeyim:)Bende aynı moddayım cnm sanırım havalardan bi ısınsa erkenden hava kararmasa kendime gelicem
İnşallah iyi gelir sana değişiklik
Evet az önce içtim. Normalde hiçbir bitki çayını içemem midem bulanir. Limon sıktim daha rahat içtim. Artik içmeyi düşünüyorum hergün.bende hala sevmem ama faydasını hissediyorum ödem atmada iştahı frenleme de gibi oyüzden katlanıyorum sıcak değilde soğutur bir seferde içiyorum
Evet canim vucudum resmen direndi.fakat simdi spor sayesinde vucudum resmen daraldi. Herkes soyluyor bunu ve ozaman evet ya oldu diyorm. 28beden kot pantlnada bi girsem ahh..öyle böyle koskoca 8kiloyu vermişsin bence sorununu kırma
Bu çok iyi oldu bı kaç gün üzerinde durma konusunda ilerlerleme kaydettikten sonra bu hareketleri yapabilirim sanırım
Acaba spordan mi ki
Evet zaten o hayallerim olmasa çoktan vazgeçmiştim cnm. Ama tatilde fit olmak istiyorum.bi laf vardı Zuhal ablamın istediğini yiyen istediğini giyemezbiz artık DİYORUZ ki oyüzden bu zamana kadar istediğimizi yedik artık, oram çıktımı bu kıyafet kilolu gösterdimi beğendiğim kıyafetin bedenini bulamadım demeden özgürce giyinmek istiyoruz
Tam yazcaktım vazgeçmiştim içli içli ağlayasım var bi kaç gündürAzicik bi muzik acsam aglarim.oyle sacma bi haldeyim:)
Evet beğendim yorucu değil ama sabaha ayaklarım tutulur mı bilmiyorum
Belki de ilk günün heyecanı ile oldu ama baldırları m biraz biraz açıyor :))Yorucu değil mi
İlk üç gün bacaklarım çok ağrımıştı
İlk zamanlar çok zorlamıştı canım son bir aydır geçtiDarısı başıma canim. Bazen canim çok istiyor tatliyi. Çok korkuyorum yine diyeti bırakacam diye ama dayaniyorum.
Sen boyle diyince Muzeyyen Senar Aksam oldu huzunlendim ben yine...dinledim..Tam yazcaktım vazgeçmiştim içli içli ağlayasım var bi kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?