açlık iyidir eksinin geleceğine işarettir :)Ben deeeeee.
Bendee tek yoğurt yedim akşam canım - gelsin inşallahCok açım
sağol canım bakarımMigros da varmis bide carrefourda sandwic tarzı olanları var büyük marketlere bak canm
İnşallah. Regl öncesindeyim umarım daha da eksi olur. Cumadan buyana eksideyim zaten ama daha fazlasnı hakediyodu menülerim. Regl olayı bozdu işimiaçlık iyidir eksinin geleceğine işarettir :)
yarını çok merak ediyorum senin çokmu yedin hayır ama diyet dışı şeyler miktar az olsada yedin inşallah etkilemez yarın seni canım25.Gün
Sabah: 8:30 limonlu su
Kahvaltı: 9:30. 1 çeryy domates
1 salatalık
1y.kaşığı tuzsuz lor üstüne 1çay kaşığı pekmez
Bi lokma tambuğday ekmek
Yarım kuru incir
Öğle: 14:15 1 orta boy yeşil elma
15:15 bi avuç kabak çekirdeği 5 kaşık yoğurt bi ısırık baklava bi ısırık kurabiye
Akşam:
20:15. Üç çatal yaş pasta
20:30 acı Türk kahvesi
1 mil Leslie 3 km yürüyüş
İnşallahhhh. Yarın yiyeceklerimi sayıklıyorum resmen. Ama şükür ki canım tatlı istemiyor. Regl zamanı olmasına rağmen. Demek ki bazı şeyler düzene girmişBendee tek yoğurt yedim akşam canım - gelsin inşallah
haftayada diyetten taviz vermezsen bugunlerinin EMEĞİNİN karşılığını haftaya alırsın regl bitince. bide böyle düşün :)İnşallah. Regl öncesindeyim umarım daha da eksi olur. Cumadan buyana eksideyim zaten ama daha fazlasnı hakediyodu menülerim. Regl olayı bozdu işimi
bende limon sıkmadan icemiyomKizlar şimdi yesil cay demledim aktardan almiştım ama ben tadini sevmiyorum sizce nasil içmeliyim limon işeyarar mi aceba
Tarti öncesi güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.Kahvaltı 11.00
Avuç içi kadar peynirli omlet
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
Ceviz
Akşam pul biberli yoğurt
Bol su
Az ekmek minnacık
1 dilim elma kızıma kesmiştim ondan
Ben tatlı istesem de yiyemiyorum artık tüm gün midem bulanıyor 1 çay kaşığı bal yiyorum akşama kadar su içiyorumİnşallahhhh. Yarın yiyeceklerimi sayıklıyorum resmen. Ama şükür ki canım tatlı istemiyor. Regl zamanı olmasına rağmen. Demek ki bazı şeyler düzene girmiş
Bende aynı moddayım cnm sanırım havalardan bi ısınsa erkenden hava kararmasa kendime gelicemKasimdan beri diyetteyim. Biraralar nerdeyse 1 ay kilom asagi inmedi.yani uzun bir surec. Haftada 1 kilo verdigime hic sahit olamadim. Ne yaptimsa olmadi. Bu hafta asiri isteksizdim. Asiri bir halsizlik vardi. Hic icimden birsey gelmiyor. Niye oldu bu bilmiyorm. Havalardan da olabilir.
Haftasonu sehir disinda olucam. Bir yere davetliyiz. Belki orasi i gelir bana.
öyle böyle koskoca 8kiloyu vermişsin bence sorununu kırmaKasimdan beri diyetteyim. Biraralar nerdeyse 1 ay kilom asagi inmedi.yani uzun bir surec. Haftada 1 kilo verdigime hic sahit olamadim. Ne yaptimsa olmadi. Bu hafta asiri isteksizdim. Asiri bir halsizlik vardi. Hic icimden birsey gelmiyor. Niye oldu bu bilmiyorm. Havalardan da olabilir.
Haftasonu sehir disinda olucam. Bir yere davetliyiz. Belki orasi i gelir bana.
dırencını kırma hedefe 5kilo var canım ha gayretöyle böyle koskoca 8kiloyu vermişsin bence sorununu kırma
bende hala girmedi regl gelirken nasıl canım hamurlu şekerli şeyler istiyor anlatamam heledw spor yapmadıysan bütün konsantre altüstİnşallahhhh. Yarın yiyeceklerimi sayıklıyorum resmen. Ama şükür ki canım tatlı istemiyor. Regl zamanı olmasına rağmen. Demek ki bazı şeyler düzene girmiş
- görmemiştim canım düne kadar mecbur sıktım inşallah faydalı olmuşturTarti öncesi güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Forumdan önce kahve yanı bitter falan yerdim artık onuda yiyemiyorum koptum tamamen çikolatadan kimse inanmaz bu halimebende hala girmedi regl gelirken nasıl canım hamurlu şekerli şeyler istiyor anlatamam heledw spor yapmadıysan bütün konsantre altüstama gardımı aldım regl not ettim bir dahaki aya gelmeden boş spor yaparak yada bazı çözümler bularak regldeki iştahımı engelliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?