Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yarını çok merak ediyorum senin çokmu yedin hayır ama diyet dışı şeyler miktar az olsada yedin inşallah etkilemez yarın seni canım

İnşallah. Regl öncesindeyim umarım daha da eksi olur. Cumadan buyana eksideyim zaten ama daha fazlasnı hakediyodu menülerim. Regl olayı bozdu işimi
haftayada diyetten taviz vermezsen bugunlerinin EMEĞİNİN karşılığını haftaya alırsın regl bitince. bide böyle düşün :)

Kahvaltı 11.00
Avuç içi kadar peynirli omlet
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
3 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
Ceviz

Akşam pul biberli yoğurt
Bol su
Az ekmek minnacık
1 dilim elma kızıma kesmiştim ondan

Kasimdan beri diyetteyim. Biraralar nerdeyse 1 ay kilom asagi inmedi.yani uzun bir surec. Haftada 1 kilo verdigime hic sahit olamadim. Ne yaptimsa olmadi. Bu hafta asiri isteksizdim. Asiri bir halsizlik vardi. Hic icimden birsey gelmiyor. Niye oldu bu bilmiyorm. Havalardan da olabilir.
Haftasonu sehir disinda olucam. Bir yere davetliyiz. Belki orasi i gelir bana.

İnşallahhhh. Yarın yiyeceklerimi sayıklıyorum resmen. Ama şükür ki canım tatlı istemiyor. Regl zamanı olmasına rağmen. Demek ki bazı şeyler düzene girmiş
Ben tatlı istesem de yiyemiyorum artık tüm gün midem bulanıyor 1 çay kaşığı bal yiyorum akşama kadar su içiyorum

Bende aynı moddayım cnm sanırım havalardan bi ısınsa erkenden hava kararmasa kendime gelicem
İnşallah iyi gelir sana değişiklik

öyle böyle koskoca 8kiloyu vermişsin bence sorununu kırma

İnşallahhhh. Yarın yiyeceklerimi sayıklıyorum resmen. Ama şükür ki canım tatlı istemiyor. Regl zamanı olmasına rağmen. Demek ki bazı şeyler düzene girmiş
bende hala girmedi regl gelirken nasıl canım hamurlu şekerli şeyler istiyor anlatamam heledw spor yapmadıysan bütün konsantre altüst ama gardımı aldım regl not ettim bir dahaki aya gelmeden boş spor yaparak yada bazı çözümler bularak regldeki iştahımı engelliycem

Forumdan önce kahve yanı bitter falan yerdim artık onuda yiyemiyorum koptum tamamen çikolatadan kimse inanmaz bu halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…