Profil ayarlarına gir canım orda bi yer var oraya yazıp değişklkleri kaydet de olurKizlar bu adlarinizin orda yazan guncel heef kilo nasil yaziliyor
Avatarının hemen altında özel başlık yerine yazacaksınKizlar bu adlarinizin orda yazan guncel heef kilo nasil yaziliyor
Avatarının hemen altında özel başlık yerine yazacaksınKizlar bu adlarinizin orda yazan guncel heef kilo nasil yaziliyor
ben bekarken sebze balık ot pek tüketmezken evlenince kilo alınca kilo verme aşkına her türlü sebzyi içeceği tüketir oldum:)Benim de nasıl midem var her türlü ot mot itinayla içilir.
Cancağızım yine ayni kilolarımiz :)
Kizlar gecen jafta 79.4
Bu cuma 77.8
Fark 1.6
Yuzde 2.01
TebriklerYuppi yahoooo günaydın kızlar çok mutluyummm
50lere az kaldı.
İnşallah biran önce ulaşırsın
Geçen Cuma 61.5
Şimdiki 60.4
Fark 1.1 kg
Yüzde 1.79
Geçen cuma : 90.1
Bu cuma: 89.0
Fark: 1.1 kg
Eki Görüntüle 1968923
Geçen hafta 60 bu hafta 59 - 1 kg
Çok güzelListede degilim ama bildireyim :)
Gecen hafta 75.9
Bugun 74.8
Fark 1.1kg
Yuzde:1.449
Canım iyi vermiş bence.İyi günler kızlar maşallah hepiniz süpersiniz geçen cuma 71.5 bu hafaEki Görüntüle 1968959 bu hafta hic kaçamak yapmadım amma malesef çok dan com var regl olucam heralde onun da etkisi var bu hafta 69.9çok istiyordum olmadı
Valla canim yinede cok iyi +cikmaktan iyidirKızlar benim geçen hafta 69.900 bu hafta 69.600 _300 malesef bu hafta evde değildim anca bu kadar verebilmişim ;(
Sende profil resminin altina boy kilonu yazsana cnmCancağızım yine ayni kilolarımiz :)
yürüyüş ödem mi yaptı acabaYa benim rakam niye böyle çıktı anlamadım hiç kaçamak yapmadım dün protein günü yaptım
Saat 9,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 13,00
1 sade nescafe
Saat 15,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 20,00
1 kase pulbiberli zencefilli yoğurt
1 litre su
1 saat yürüyüş
Sonuç ne -300 gr bu kadar mı yanii
Regl dönemi değilse bazen yememek işe yaramıyor canım. Sağlıklı öğünlerden doyana kadar ve düzenli yemek gerekiyor. Vücut bana ne oluyor ölüyorum deyip yediklerini korumaya alıyor enerjiye çevirmiyorYa benim rakam niye böyle çıktı anlamadım hiç kaçamak yapmadım dün protein günü yaptım
Saat 9,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 13,00
1 sade nescafe
Saat 15,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 20,00
1 kase pulbiberli zencefilli yoğurt
1 litre su
1 saat yürüyüş
Sonuç ne -300 gr bu kadar mı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?