Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bi artı benim sanırım aslında pazartesiden eksi 600 üm ama tabi Cuma'ya erişemedim maalesef
İnternetim bitti bitecek bu son mesaj olabilir akşam eşimden bağlanırım menü için

yürüyüş ödem mi yaptı acaba

Regl dönemi değilse bazen yememek işe yaramıyor canım. Sağlıklı öğünlerden doyana kadar ve düzenli yemek gerekiyor. Vücut bana ne oluyor ölüyorum deyip yediklerini korumaya alıyor enerjiye çevirmiyor

Regl dönemi değilse bazen yememek işe yaramıyor canım. Sağlıklı öğünlerden doyana kadar ve düzenli yemek gerekiyor. Vücut bana ne oluyor ölüyorum deyip yediklerini korumaya alıyor enerjiye çevirmiyor

Bilmiyorum ki bende anlamadım az su içtim ondan mı acaba dedim
Ya da sabah erken mi tartıldıma caba ödemi atmadan

Bilmiyorum ki bende anlamadım az su içtim ondan mı acaba dedim
Ya da sabah erken mi tartıldıma caba ödemi atmadan

Canım Şubat ayı boyunca çok dikkatli ilerlememe rağmen az kilo verdim hep 200 300 gram sonra durdu şimdi yine hızlandı moral bozmak yok - çıktığı sürece kazançlısın demektir Zerosima

Bi artı benim sanırım aslında pazartesiden eksi 600 üm ama tabi Cuma'ya erişemedim maalesef
İnternetim bitti bitecek bu son mesaj olabilir akşam eşimden bağlanırım menü için

Vucut belkide kendini korumaya aldi

3. Takım 509.Etap free liste

shimarik : (60///%) yeni üye, başlangıç tarihi 19/02/2017, başlangıç kilosu 61,2 , hedef kilosu 56
Furha63 : (60,9///%2,87) yeni üye, başlangıç tarihi 19/02/2017, başlangıç kilosu 62,7 , hedef kilosu 56
Sahgull : (68/68/0/%0)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (70///%) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83,3///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
fahriyeaba : ( 79,4/// % ) başlama tarihi 02/03/2017, başlama kilosu 79,4 , hedef kilosu 65 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017

sedoshhh123 (///%) başlama tarihi 01/03/2017, başlama kilosu 71,2 , hedef kilosu 55 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
Sismaniye ( ///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 76, hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih 24/03/2017
20_KELEBEK : (///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 63,6 , hedef kilosu 52 , listeye girebileceği tarih 24/03/2017

Canım Şubat ayı boyunca çok dikkatli ilerlememe rağmen az kilo verdim hep 200 300 gram sonra durdu şimdi yine hızlandı moral bozmak yok - çıktığı sürece kazançlısın demektir Zerosima

Aynen cnm ama çok az geldi gerçekten hafta içi tartılmıştım daha eksiydi ben gerçekten güzel bir takam bekliyordumm neyse sağlık olsun haftaya artık :)

Ben neden yokum ki listede

neyse sağlık olsun haftaya fazla fazla telafi edersin sen canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…