yürüyüş ödem mi yaptı acaba
Regl dönemi değilse bazen yememek işe yaramıyor canım. Sağlıklı öğünlerden doyana kadar ve düzenli yemek gerekiyor. Vücut bana ne oluyor ölüyorum deyip yediklerini korumaya alıyor enerjiye çevirmiyor
Regl dönemi değilse bazen yememek işe yaramıyor canım. Sağlıklı öğünlerden doyana kadar ve düzenli yemek gerekiyor. Vücut bana ne oluyor ölüyorum deyip yediklerini korumaya alıyor enerjiye çevirmiyor
Vucut belkide kendini korumaya aldiYa benim rakam niye böyle çıktı anlamadım hiç kaçamak yapmadım dün protein günü yaptım
Saat 9,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 13,00
1 sade nescafe
Saat 15,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
Saat 20,00
1 kase pulbiberli zencefilli yoğurt
1 litre su
1 saat yürüyüş
Sonuç ne -300 gr bu kadar mı yanii
Canım Şubat ayı boyunca çok dikkatli ilerlememe rağmen az kilo verdim hep 200 300 gram sonra durdu şimdi yine hızlandı moral bozmak yok - çıktığı sürece kazançlısın demektirZerosima
Vucut belkide kendini korumaya aldi
Ben neden yokum ki listede3. Takım 509.Etap free liste
shimarik : (60///%) yeni üye, başlangıç tarihi 19/02/2017, başlangıç kilosu 61,2 , hedef kilosu 56
Furha63 : (60,9///%2,87) yeni üye, başlangıç tarihi 19/02/2017, başlangıç kilosu 62,7 , hedef kilosu 56
Sahgull : (68/68/0/%0)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (70///%) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83,3///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
fahriyeaba : ( 79,4/// % ) başlama tarihi 02/03/2017, başlama kilosu 79,4 , hedef kilosu 65 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
sedoshhh123 (///%) başlama tarihi 01/03/2017, başlama kilosu 71,2 , hedef kilosu 55 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
Sismaniye ( ///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 76, hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih 24/03/2017
20_KELEBEK : (///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 63,6 , hedef kilosu 52 , listeye girebileceği tarih 24/03/2017
Free listesi ya canım bu sen asıl listeye girmedinmiBen neden yokum ki listede
neyse sağlık olsun haftaya fazla fazla telafi edersin sen canısıBi artı benim sanırım aslında pazartesiden eksi 600 üm ama tabi Cuma'ya erişemedim maalesef
İnternetim bitti bitecek bu son mesaj olabilir akşam eşimden bağlanırım menü için
sitede sorun var galiba giremedim
Hmm anladim. Bende niye listede yokum diyorumFree listesi ya canım bu sen asıl listeye girmedinmi
Varsın hangi listede yoksu alıntıladığın fire liste cnmHmm anladim. Bende niye listede yokum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?