- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
afiyet olsun canımMenum sabah 2 dlm ekmek yesillik ve yumurtayla salata biraz peynir 3 4 zeytin
Ara tarcinli sut yarim yulaf kepegiyle yaptigim muffin
Aksam 6 7 etli ancar dolmasi salata yogurt 1 dlm ekmek
Kendime odul tatliiii yaptim 1 orta boy muza kakao ekledim azcikta sut blendirdan gecirdimm yedimm
Spor yarim saat yurudum
gerçektende öyle kendı başımıza diyet yaptıgımızda en fazla 1hafta suruyordu birbirimize verdiğimiz destek çok güzeltebrikler kizlar bu grupta olunca kilo vermek kolaylasiyor sorumluluk hissiyle yemek istediklerinizi de yemiyorsunuz. menulerinizi bildirmeyi unutmayin.bol su icin.ben 3 ayda 25 kiloya yakin verdim.
Aşkısı pasta vs hakkın bitti artık26.Gün
Sabah: 8:45. Maydanoz limon kürü
12:00 Türk kahvesi
12:45. Yarım bardak kefir
Öğle: 13:25. Bir kepçe kelle paça çorbası
15:45. Bi dilim yaş pasta
Akşama chialı yoğurt yiycem bi kase
Su 1.5 litre 2-2.5 yaparım
Spor 1 km yürüyüş
100 yanlara esneme
Giremiyorum kusura bakmayın int. Bitti
Afiyet olsun cnm sağlıklk bi ödül olmusMenum sabah 2 dlm ekmek yesillik ve yumurtayla salata biraz peynir 3 4 zeytin
Ara tarcinli sut yarim yulaf kepegiyle yaptigim muffin
Aksam 6 7 etli ancar dolmasi salata yogurt 1 dlm ekmek
Kendime odul tatliiii yaptim 1 orta boy muza kakao ekledim azcikta sut blendirdan gecirdimm yedimm
Spor yarim saat yurudum
Cokk tesekirler arkadaslarim gercwktwn en dogru gruba gelmisim azimli istekli tavirlariniz benide kamciadi listemiz harika herkes vermis hemen hemen bi haftada birlikten kuvvet dogar deyip yeni fikirler yeni uygulamalar bekliyorummm ramazana birirelimmm su isiii
Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim
Hoşgeldin canım peki tekrar aldın mı hızlı verince
Sedossla ben sanki ayni gun gruba gelmistikBen herkesi ekledim kaptanım ama20_KELEBEK Sismaniye @sedoshhh123 bilgileri olan bulamadım var mıydı öyle bir liste yeni mi ekleiceksinn
Tebrikler canlarVeeeee kazanan TELLİOĞULLARI
Tebrik ediyorum kızlarrr
chemistry_eng @ciwan_annesi F fahriyeaba @Furha63 BtRt Kahverengi211 Y Yasnira 20_KELEBEK Sismaniye
Tebriklerrr
Geçmiş olsun canım o yüzden diyet yapma sağlıklı beslen sözü favorimdirbenim hizli vermemdeki etken emziriyor olmamdi. ve cok sıkı diyet yapmistim. simdi aldim malesef cunku hicmi hic dikkat etmedim diyetteki gunlerin acisini cikarttim sanki. araya belimdeki rahatsizlikta girdi. o da tuzu biberi oldu.
Çok teşekkür ederim kaptanım @sahgull ve diyet arkadaşlarım sayenizde kazandikVeeeee kazanan TELLİOĞULLARI
Tebrik ediyorum kızlarrr
chemistry_eng @ciwan_annesi F fahriyeaba @Furha63 BtRt Kahverengi211 Y Yasnira 20_KELEBEK Sismaniye
Tebriklerrr
Aynennn bende az yiyince guzel veririm ama normal yasayacak kadar yemeye baslasammm hopp misliyleee aliyommGeçmiş olsun canım o yüzden diyet yapma sağlıklı beslen sözü favorimdir
Ben vecen hafta hic veremedimm 0 yani bu hafta ve4dim canim sakin pes etme sendede oyle olur insallahKızlar ben detoks mu yapsam ne yapsam bilemedim kilo vermem durdu resmen.haftada 100 gr ne yaaa böyle kilo mu verilir
Ahh Ah bayrama kadar çok kilo vermem lazım yoksa teyzemin dilinden kurtulamaz izmire zayiflamis bi halde gitmek istiyorumBen vecen hafta hic veremedimm 0 yani bu hafta ve4dim canim sakin pes etme sendede oyle olur insallah
Bak cuma trtildim gecen hafta sabit pazartesi bir tartildim _1.5 yani hic kilo vermedim deyip yesem varyaa vop olacakti emegimm
Canım senin menülerin gayet güzel normal hayatta da böyle beslenmeliyiz zatenAynennn bende az yiyince guzel veririm ama normal yasayacak kadar yemeye baslasammm hopp misliyleee aliyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?