Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

afiyet olsun canım

tebrikler kizlar bu grupta olunca kilo vermek kolaylasiyor sorumluluk hissiyle yemek istediklerinizi de yemiyorsunuz. menulerinizi bildirmeyi unutmayin.bol su icin.ben 3 ayda 25 kiloya yakin verdim.
gerçektende öyle kendı başımıza diyet yaptıgımızda en fazla 1hafta suruyordu birbirimize verdiğimiz destek çok güzel

26.Gün
Sabah: 8:45. Maydanoz limon kürü
12:00 Türk kahvesi
12:45. Yarım bardak kefir
Öğle: 13:25. Bir kepçe kelle paça çorbası
15:45. Bi dilim yaş pasta

Akşama chialı yoğurt yiycem bi kase
Su 1.5 litre 2-2.5 yaparım
Spor 1 km yürüyüş
100 yanlara esneme

Giremiyorum kusura bakmayın int. Bitti

Aşkısı pasta vs hakkın bitti artık
Kızmaya başlıyorum
Ek paket al cnm napcez sensiz

Afiyet olsun cnm sağlıklk bi ödül olmus

Ben de cok sevdim bu grubu :) insallah haftaya listeye girerim

Sizde iyiki geldiniz kızlarr
Hep birlikte bir bütünüzz

Hoşgeldin canım peki tekrar aldın mı hızlı verince

benim hizli vermemdeki etken emziriyor olmamdi. ve cok sıkı diyet yapmistim. simdi aldim malesef cunku hicmi hic dikkat etmedim diyetteki gunlerin acisini cikarttim sanki. araya belimdeki rahatsizlikta girdi. o da tuzu biberi oldu.

benim hizli vermemdeki etken emziriyor olmamdi. ve cok sıkı diyet yapmistim. simdi aldim malesef cunku hicmi hic dikkat etmedim diyetteki gunlerin acisini cikarttim sanki. araya belimdeki rahatsizlikta girdi. o da tuzu biberi oldu.
Geçmiş olsun canım o yüzden diyet yapma sağlıklı beslen sözü favorimdir

Kızlar ben detoks mu yapsam ne yapsam bilemedim kilo vermem durdu resmen.haftada 100 gr ne yaaa böyle kilo mu verilir

Kızlar ben detoks mu yapsam ne yapsam bilemedim kilo vermem durdu resmen.haftada 100 gr ne yaaa böyle kilo mu verilir
Ben vecen hafta hic veremedimm 0 yani bu hafta ve4dim canim sakin pes etme sendede oyle olur insallah
Bak cuma trtildim gecen hafta sabit pazartesi bir tartildim _1.5 yani hic kilo vermedim deyip yesem varyaa vop olacakti emegimm

Ben vecen hafta hic veremedimm 0 yani bu hafta ve4dim canim sakin pes etme sendede oyle olur insallah
Bak cuma trtildim gecen hafta sabit pazartesi bir tartildim _1.5 yani hic kilo vermedim deyip yesem varyaa vop olacakti emegimm
Ahh Ah bayrama kadar çok kilo vermem lazım yoksa teyzemin dilinden kurtulamaz izmire zayiflamis bi halde gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…