günaydın
geçen hafta 69,6
cuma 69,3
fark -300
Günaydın kızlar
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 62.4
Fark -400
akşam değil cnm cuma sabah tartılıyoruz
inşallah cnmtamam canım inş önümüzdeki cuma sabah tartılırım, hemde bir kilo vermiş olurum inş
Gözdem başarır.Kime gitcen canım ?
Allah dermansız dert vermesin canım moralini bozma biz burdayız anlat rahatlaHem regl haftam hem mr sncumu aldm dermoid kistmiş ilaçla trdavisi yok ameliyat diyecek sanrm doktor. Yarın göstercem sonucumu bakalm ne diyecek.
Bende nişanlıyken yemin ettim bıraktım. 5 sene içmedim. Sonra tek tük tek tük derken şimdi yarım paket içiyomBen hamile kaldım bıraktım 3 yıl içmedim. Sonra keyfine yine başladım. Yemin ederek bırakabilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum.
1 hafta vallahi billahi içmicem allahım diyorum be içmiyorum. Yemin sonuçta günah. Kurana el basabilirsin. Ama çok ciddi olduğunun farkına varıp yap sonuçta bozarsan çok büyük günah. Süreyi yavaş yavaş uzat atıyprum 1 hafta de 2 hafta de sonra 1 ay de. Bu içmeyi de ben öyle bırakacağım diye plan yaptm. Ama şuan bırakmak gelmiyor içimden
Yaa sorma her akşam rüyadafarklı tartılarda aynı mı çıkıyorsunuz diye biri sormuş ya. rüyama girdi. rüyamda tartıya çıkıyorm. 66 yada 56 çıkıyorm. yaaa diyorum ben mezun olmuşum bence. bak bnm tartı yüzünden hala uğraşıyorum diyorm.
gayet güzel cnmKizlar gunaydin ben regl oldum pazsrtesi gunku kiloma + olmus normalde 1.500 veririm diye dusunuyodum ama olmamis
Gecen cuma 69.500
Bu cuma 68.800
- 700 vermisim 3 haftada toplam 2.400 gr vermisim reglm bitince sanirim duzelir durumum
Çok iyi gidiyorsun tebrikler canımHaftaya 67.00 hedefim 1.800 umarim boyle haftalik hedeflerde koyucam
seni listeye alıyorum cnm bu haftaHaftaya 67.00 hedefim 1.800 umarim boyle haftalik hedeflerde koyucam
bende giriyor muyum listeye bu haftaseni listeye alıyorum cnm bu hafta
ancak daha çok katılım konusunda söz istiyorum
cnm şuan tek kişilik yer var duruma göre bakıcam listeyi etkilemiycek şekilde en kötü ömüzdeki hafta olurbende giriyor muyum listeye bu haftasahgull
hımm anladım teşekkürlercnm şuan tek kişilik yer var duruma göre bakıcam listeyi etkilemiycek şekilde en kötü ömüzdeki hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?