Kızlar bu hafta bende diyete adapte olamayangillerdenim sanırım arkadaşım etkilemedi desemde etkiledi beni kötü beslenmesemde motive olamadım
Kuzum sen nie takildinki bukdr.sen mantikli akilli bir insansin. Arkadasin belkide kendini o gun cokta guzel hissetmiyordu senide zayif gorunce kendince masumane bir kiskanclik yapti.yada belkide snn o gun rengin yerinde degildi biraz dha yorgun ve uykusuzdun belkide ondan soyledi.Kızlar bu hafta bende diyete adapte olamayangillerdenim sanırım arkadaşım etkilemedi desemde etkiledi beni kötü beslenmesemde motive olamadım
Bu hafta zor geçti cidden mutsuz ve gergindim sebepsiz yere yarın ki rakam bana ders olur umarım haftaya - 1 görürüm zaten çok yalnızım ya burda canım küçücük şey bile beni çok etkiliyor sen cansın iyi ki varsın motivasyon için teşekkürlerKuzum sen nie takildinki bukdr.sen mantikli akilli bir insansin. Arkadasin belkide kendini o gun cokta guzel hissetmiyordu senide zayif gorunce kendince masumane bir kiskanclik yapti.yada belkide snn o gun rengin yerinde degildi biraz dha yorgun ve uykusuzdun belkide ondan soyledi.
Herkes knsuyor canim.seni yaralar mi etkiler mi demeden knsuyorlar. Eminim o o an soyledi onun icin bitti gitti.sen nie kendi icinde uzatiyosunki.
Aynaya bak ve kendine canim bugunde cok guzelsin fistik gibisin de ve guzel bir uyu
Aslında grup harika canım menüler spor için motive edenler az kilo kalınca yavaş gidiyor bunaltıyor çokAl bendende o kadar canimya ne oldu bize
Neden ki kuzumİyi geceler kızlar
Bu hafta modum çok düşük... perşembe heyecanını bile yaşamadım bu hafta
Menümü yazayım
Sabah
Etli sarma 5 6 adet
Yoğurt
Akşam
Tavuklu karnabaharlı fırın yemeği
Yoğurt
Su 3 lt
Spormu belirtmiştm zaten 60 dk yürüyş
Sabah ola hayrola diyorum
Perşembe pilav olmasaydı keşkeSabah
Otlu yumurta
4 dilim peynir
Bir sosis
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir tabak pirasa yeşil otlar soğanla kavurma
4 kaşık bulgur pilavı
Aksam
Bir kase tarcinli sütlü gevrek
3litre su
Cnm sigara için yorum yapamıycam çünkü kulöanmadım nasıl bırakılır bilmiyorumKizlar bugunki menum
Sabah 2 bardak cay domates salatalik
Oglen yok yetisemedim malesef
Saat 3 gibu izraga tavuk 4 dilim domates
Bir buyuk bardak portakal suyu 1 litre su devam ediyorum icmeye ama bugun beklemiodum 4 gunum vardi regl oldum tartildim pazrtesi gunku kiloma +300 koymus canm skldı cok ya yarin ins.68li ilomu korurum haftada en az 1 hedefimvar daha fazla olursa tabi daha iyi olur 1 hazrna kadar vermeliyim gelecdk ay vitaminlere baslicam kizlar 3 ay birde sigara kullaniyorum onuda birakmaliyim akapunktur deniycem birakmak icin fikri olan varmi ya da baska bir yontemle birakan var mi
Cnm son 3 kilo kala bunlara takılman doğru değilKızlar bu hafta bende diyete adapte olamayangillerdenim sanırım arkadaşım etkilemedi desemde etkiledi beni kötü beslenmesemde motive olamadım
3 şiş çok olmus sankiMenü @Anterior
Sabah
1 yumurta 3 zeytin peynir çok az tahin pekmez yarım dilim tahıllı ekmek 1 wasa
Öğlen taze fasülye 3 kaşık pilav
Ara sütlü kahve 2 wasa peynir
Akşam
3 şiş çağ
1 ayran bi lokma ekmek salata yağ tuz yok
Spor yapamadaım daha su 2 ltre
Hem regl haftam hem mr sncumu aldm dermoid kistmiş ilaçla trdavisi yok ameliyat diyecek sanrm doktor. Yarın göstercem sonucumu bakalm ne diyecek.Neden ki kuzum
Menün güzell
Heycanımızı yitirmiyoruzz
Haftaya bomba olcaksın cnm ben eminim
3 şiş çok olmus sanki
Saat çok geç değilse yakmıssındır cnm
Ben hamile kaldım bıraktım 3 yıl içmedim. Sonra keyfine yine başladım. Yemin ederek bırakabilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum.Kizlar bugunki menum
Sabah 2 bardak cay domates salatalik
Oglen yok yetisemedim malesef
Saat 3 gibu izraga tavuk 4 dilim domates
Bir buyuk bardak portakal suyu 1 litre su devam ediyorum icmeye ama bugun beklemiodum 4 gunum vardi regl oldum tartildim pazrtesi gunku kiloma +300 koymus canm skldı cok ya yarin ins.68li ilomu korurum haftada en az 1 hedefimvar daha fazla olursa tabi daha iyi olur 1 hazrna kadar vermeliyim gelecdk ay vitaminlere baslicam kizlar 3 ay birde sigara kullaniyorum onuda birakmaliyim akapunktur deniycem birakmak icin fikri olan varmi ya da baska bir yontemle birakan var mi
Cnm benim inşallah değildir bakalım bi dr görüş ne diycek, ameliyat hayırlıysa olup kurtuluverirsin inşallahHem regl haftam hem mr sncumu aldm dermoid kistmiş ilaçla trdavisi yok ameliyat diyecek sanrm doktor. Yarın göstercem sonucumu bakalm ne diyecek.
Hadi inşallah kaptanım bu haftayı asılacağım inşallah karar verdim gevşeme yokCnm son 3 kilo kala bunlara takılman doğru değil
Zaten hedefe çok az kaldı
Hadi bakalım 2. Mezunumuz sensin
Toparlan biranönce
sen kendini mutlu etmeye bak
Kesinlikle cnm şu noktadan sonra gevşer vazgeçersen kendine çok buyuk haksızlık edersin cnmHadi inşallah kaptanım bu haftayı asılacağım inşallah karar verdim gevşeme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?