Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bu hafta bende diyete adapte olamayangillerdenim sanırım arkadaşım etkilemedi desemde etkiledi beni kötü beslenmesemde motive olamadım

Kızlar bu hafta bende diyete adapte olamayangillerdenim sanırım arkadaşım etkilemedi desemde etkiledi beni kötü beslenmesemde motive olamadım
Kuzum sen nie takildinki bukdr.sen mantikli akilli bir insansin. Arkadasin belkide kendini o gun cokta guzel hissetmiyordu senide zayif gorunce kendince masumane bir kiskanclik yapti.yada belkide snn o gun rengin yerinde degildi biraz dha yorgun ve uykusuzdun belkide ondan soyledi.
Herkes knsuyor canim.seni yaralar mi etkiler mi demeden knsuyorlar. Eminim o o an soyledi onun icin bitti gitti.sen nie kendi icinde uzatiyosunki.
Aynaya bak ve kendine canim bugunde cok guzelsin fistik gibisin de ve guzel bir uyu

Bu hafta zor geçti cidden mutsuz ve gergindim sebepsiz yere yarın ki rakam bana ders olur umarım haftaya - 1 görürüm zaten çok yalnızım ya burda canım küçücük şey bile beni çok etkiliyor sen cansın iyi ki varsın motivasyon için teşekkürler

Neden ki kuzum
Menün güzell
Heycanımızı yitirmiyoruzz
Haftaya bomba olcaksın cnm ben eminim

Cnm sigara için yorum yapamıycam çünkü kulöanmadım nasıl bırakılır bilmiyorum
Ancak portakal suyu olmamış

Afiyet olsun cnm
Güzel menülerin bu hafta yarına yansıycak inşallah

Cnm son 3 kilo kala bunlara takılman doğru değil
Zaten hedefe çok az kaldı
Hadi bakalım 2. Mezunumuz sensin
Toparlan biranönce
sen kendini mutlu etmeye bak

3 şiş çok olmus sanki
Saat çok geç değilse yakmıssındır cnm

***3. Takım 510.Etap***

Kahverengi211: (69,7///%)
Zerosima: (54,7///%)
tudeel : (63,1///%) mezun olmak istiyor

BtRt : (60,4///%)
Gencanne68 : ( 83,1///%)
Nurumcan94 : (89///%)
ciwan_annesi : ( 69,6///%)
Anterior : (71///%)
Yasnira : (71,9///%)
Kaydasay77 : (70,5///%)
fahriyeaba : ( 77,8/// % )
shimarik : (59///%)
Furha63 : (60,5///%)

3.Takım ortalaması : %

Listemizde sabaha hazır olsun

Ben hamile kaldım bıraktım 3 yıl içmedim. Sonra keyfine yine başladım. Yemin ederek bırakabilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum.
1 hafta vallahi billahi içmicem allahım diyorum be içmiyorum. Yemin sonuçta günah. Kurana el basabilirsin. Ama çok ciddi olduğunun farkına varıp yap sonuçta bozarsan çok büyük günah. Süreyi yavaş yavaş uzat atıyprum 1 hafta de 2 hafta de sonra 1 ay de. Bu içmeyi de ben öyle bırakacağım diye plan yaptm. Ama şuan bırakmak gelmiyor içimden

Hem regl haftam hem mr sncumu aldm dermoid kistmiş ilaçla trdavisi yok ameliyat diyecek sanrm doktor. Yarın göstercem sonucumu bakalm ne diyecek.
Cnm benim inşallah değildir bakalım bi dr görüş ne diycek, ameliyat hayırlıysa olup kurtuluverirsin inşallah
Rabbim dermansız dert vermesin
görümcemde de kist çıktı ama hemen ameliyat demedi takip edicekler boyutunda değişme olmazsa dokunmıycaklarmıs

Cnm son 3 kilo kala bunlara takılman doğru değil
Zaten hedefe çok az kaldı
Hadi bakalım 2. Mezunumuz sensin
Toparlan biranönce
sen kendini mutlu etmeye bak
Hadi inşallah kaptanım bu haftayı asılacağım inşallah karar verdim gevşeme yok

3. Takım 510.Etap free liste

Sahgull : (68,8///%)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (69,6///%0,57) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83,1///%) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

sedoshhh123 (69,5///%) başlama tarihi 01/03/2017, başlama kilosu 71,2 , hedef kilosu 55 , listeye girebileceği tarih 17/03/2017
Sismaniye (74,8///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 76, hedef kilosu 58, listeye girebileceği tarih 24/03/2017
20_KELEBEK : (62,8///%) başlama tarihi 10/03/2017, başlama kilosu 63,6 , hedef kilosu 52 , listeye girebileceği tarih 24/03/2017
NzLi : (75,5///%) 472. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 39'a bölündü.
Bayandipali : (65///%)
yeni üye, başlangıç tarihi 22 mart , başlangıç kilosu 65, hedef kilosu 55

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…