Cnm perşembeleri heleki bu saatlerde spor yapmıyoruz ki kaslarımız şismesinSporumu yaptim. Kaslarim agriyor
Saat daha 9 burada. Yine de gec mi sayilir acaba? Cocuklardan ancak firsat buldumCnm perşembeleri heleki bu saatlerde spor yapmıyoruz ki kaslarımız şismesin
İlla perşembe spor yapıcaksan erken saatlerde yap cnm
Ben bi silkelenip kendime geleyim bu hafta benim haftam olsun 57 leri göreceğim canım inşallah haftaya çökmüş diyenlere bi gol da bendenKesinlikle cnm şu noktadan sonra gevşer vazgeçersen kendine çok buyuk haksızlık edersin cnm
Evet cnm geç ama yapcak bişey yok dinlen inşallah sabaha kadar giderSaat daha 9 burada. Yine de gec mi sayilir acaba? Cocuklardan ancak firsat buldum
Kiskancliktan diyorlar bosver.Ben bi silkelenip kendime geleyim bu hafta benim haftam olsun 57 leri göreceğim canım inşallah haftaya çökmüş diyenlere bi gol da benden
Haftaya dikkat ederim insallahEvet cnm geç ama yapcak bişey yok dinlen inşallah sabaha kadar gider
Perşembeleri dinlenme günü olabilir
İlla olcaksa sabah öğlen saatlerinde olabilir
Vee su içmeyide normalden daha erken saatte bırakmak lazım
Şişlik yapacak gıdalardan kaçınmak lazım
Olacağız canım hepimiz olacağız inşallahKiskancliktan diyorlar bosver.
Ahh ben de 57 olsammm
bende yaptım kaptanım 20 dakika plates 40 dakika ayakta tepinmeCnm perşembeleri heleki bu saatlerde spor yapmıyoruz ki kaslarımız şismesin
İlla perşembe spor yapıcaksan erken saatlerde yap cnm
geçen cuma kaçtın canım. isminin altında yazan yerde 69,8 yazıyor. 800 gramgitmiş süpeeerGunaydin kizlar. 69.0 bilgilerinize
akşam tartılınmaz canım. sabah aç karnına lavaboya çıktıktan sonra tartılır.Bende akşam tartıldım tam 65 im regliyim şuan hiç zayıflama falan hissedemiyorum şuan
kalamadın mı 68 lerdeGunaydin kizlar. 69.0 bilgilerinize
akşam değil cnm cuma sabah tartılıyoruzBende akşam tartıldım tam 65 im regliyim şuan hiç zayıflama falan hissedemiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?