Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar nasılsınız bakalım keyiflr nasıl ben sabahtan biraz spor yaptım bile..

kahvaltı olarakta:

1 haşlanmış yumurta ve biraz taze nane
1 ince dilim kepek ekmek
1 bardak süt

:)

selam SA bende keyifler iyi :) bugün hava çok güzel ders çalışmam gereksede güneş enerji veriyo ve seebucumun cezası olan leslie yi indirip birazdan keyifle sporumu yapcam sendede keyifler iyi umuyorum kahvaltın güzelmişş

Selam canım yap yap iyidir spor tek diyetle zayıflayamayız nasılsa evet ya nasıl okadar az yedım inanamıyorum..

ama kızlar kahvaltımı saat 11 de ettim yani şimdi 2 -3 arasıda bişeyler yerim akşamada normal yemek yicem yani...
gec uyanınca bütün düzen oynuyor maalesef

Kızlar leslie 5 mil i seebunun dediği linkten indirdim fakat çalışmıyor.. ben nintendotyla devamlı spor yapıyorum ama leslienin ne odlugunu merak etmıstım

şimdi kuralları anladım fakat serap bana hiç bişey dememiş neden?bide akşam saat kaç civarı yazıoruz yaptıkalrımızı:)

Kızlar leslie 5 mil i seebunun dediği linkten indirdim fakat çalışmıyor.. ben nintendotyla devamlı spor yapıyorum ama leslienin ne odlugunu merak etmıstım

canım neden çalışmadıgına şaşırdım sende google dan tekrar yaz başka bir siteden link bul istersen onu indir hatta dur özeline atıyım başka bir yerden bulup linki leslie ile yürümek eglenceli oluyor

seebuuuuuu cezamı yaptım spor kocumm..
ama suan serap die biri yaşıyomu bilmiyomm
öldüüümmmmmm

Aferrin kız tebrik ediyorum nasılda güzel cezalarını yapmış yediklerinin cezası ohh olsun

şimdi kuralları anladım fakat serap bana hiç bişey dememiş neden?bide akşam saat kaç civarı yazıoruz yaptıkalrımızı:)

Canım sen akşam yemeğinide yedikten sonra sabahtan akşama kadar yaptıklarını dediğim kurallara uygun paylaşırsan akşam serap senin puanlamanı yapar akşamları paylaşmamız daha dogru olur çünkü akşam 7-8 den sonra bişey yemiyoruz

Canım sen akşam yemeğinide yedikten sonra sabahtan akşama kadar yaptıklarını dediğim kurallara uygun paylaşırsan akşam serap senin puanlamanı yapar akşamları paylaşmamız daha dogru olur çünkü akşam 7-8 den sonra bişey yemiyoruz [/QUOTE]

anlaşılmıştır patron.

hoşgeldin vafers
sen akşam yaz tüm gününü seebunun dediği gibi akşam ben sana vercem sende bana... ben biraz acımasımdır
sende bana öyle ol..

evett seebu yediklerimin cezası olsun vallaaa geçen hafta sınavlar var die öle kaptırmışımki kendimi yemeğe.. hak ediyorum yerden yere vur cezaları yağdırrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin vafers
sen akşam yaz tüm gününü seebunun dediği gibi akşam ben sana vercem sende bana... ben biraz acımasımdır
sende bana öyle ol..

anlaştık ortak napalım istediğimiz gibi görünmek için sağlıklı yaşam ve muhteşem hissetmek için acımasız olcaz biraz
son yiceğim akşam yemeğimide yiyimde yazacam

hahah bnde samanyolu girmeynce mahvettiğim haftasonundan hiçççç bahsetmiyim dedimmmm

yok şekercim 2 sayamayıızzzz :)

samanyoluuu öncee sen :)

slm kizlar,

ben gecici sure ayrilmak istiyorum.
En azindan okulu bitirene kadar, yani 6. aya kadar.

o tarihten once gelemem, yerime yeni kizlar davet edin.
Bana yer olmassa, ben beklemede kalirim, sorun degil

iyiii dönüşlerrr semooo o ne demekse

gerçekten miii süperr hemen bulayım roportajı ama o da iyi kilo almıştıı :)

bu arada hoşgeldinn şekerr

hoşbulduk pinup hürriyaet kelebekte canım dünki gazetede.valla hatun taş olmuş bizde olamazmıyız olabiliriz:)

Canım maalesef bozdum sadece sabah yedim pirinç lapasını o kadar =(
Öğlen dışardaydm daha yeni geldim eve dışarıda yemek zorunda kaldım.

sabah bir küçük dilim kepek ekmeği
3 siyah 2 yeşil zeytin
bir yumurta lorlu azıcık yağda
bir kupa çay içine kahverengi şeker
ordan çıkılıp yollara düşülür ve 1,5 saat yürüyüş
gelince limonlu yeşil çay
arkadan bir kase yoğurt bir küçük tabak bulgur pilavı

akşam 2 kaşık bulgura 2 kaşık prasa yemeği koydum yedim
az öncede yarım portakal bir kivi
şuanda 1 litre su oldu yatıncaya kadar 2 olurmu olur

Kızlar bugünkü menüm

Sabah

Yarım çay bardağı haşlamadn önceki ölçülmüş hali pirinç lapası

Ara

-
Öğlen

1 kase sütlaç
Sadece 2 çatal patates püresi
1 mandalina
10 tane üzüm

Ara

2 tane kurabiye

Akşam

2 lahmacun
1 bardak kola

Su 2 litre içtim 3 e tamamlamayı düşünüyorum
Spor daha yapmadım hatice :)
Akşam yapıcam 200 mekik çekiyorum bu akşam :):):)

bugünki menümü yazıyım
sabah
bir kase çorba
bir dilim peynir

ara
bir dilim haşlanmış pancar
badem

öğlen

bir tabak yogurtlu kıymalı makarna

ara
adet kivi
bir avuç kuru üzüm

akşam
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 litre su
spor yok

Bugün daha iyiyim kızlar yarın hafif yürüyüşle başlıycam inşallah

Merhaba canım daha iyi olmana sevindim :)

kahvaltı ve ana öğünlerin güzel umarım makarnadan cok fazla yememıssındır
suyunda cok guzel

benden sana

benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 haslanmıs yumurta
biraz nane ve bir ince dilim kepek ekmek

arada: biraz kuruyemiş
öğlen: 1 tabak haşlanmış ıspanak
akşam:2 tane ufak börek

2 litre suyu bitirdim..
spor yok maalesef

vaferscim menün iyi öğünler ara öğünlerde tam kaçamak yok spor var suyuda bitiriceğini düşünüyorum ve ilk boncuklarımı veriyorum

benim menüm
sabah 2 dilim kızarmış ekmek, z.yağlı dolma 5-6 tane peynir közlenmiş biber 1 tane
ara ufak dilim kabak tatlısı
öğlen 15 yane z.yağlı dolma (dolmalar yaprak sarma biber diil )
akşam 10 tane mercimek köftesi

sabah 20 dk spor üstüme seebucumun cezası leslie 5 mil şuan 1.5 lt sudayım ama yatana kadar 2 olur

merhaba canım börekler fırında mı kızarmış mı
benden de sana
canım 50 mekik çeksene hemencik hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…