Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet kaptanınız sesleniyor herkes S.A.nın kocaman yazdığı kurallara uysun lütfen

kızlar daha önce de 10 kez söylediğim gibi bu hafta evdeyim ortak bir diyet ve spor programı yapalım derseniz süper uyarım

canım menün çok güzel insanfsız şekilde puanlıyorum

tamam canım link vermek yasak diiye biliyorum link verebilliyormuyuz
ben bir kendime geliyim toparlıyım spor linklerini ve bilgilerini vermeye başlıycam

Yok canım sinirlenmedimm :) ortak buluşma saati güzel olurdu fakat bence herkese uyan saati bulmak biraz zor..

Evet kızlaarr nerdesinizzzzzzzzz

Burdayızzzz hasta ve yorgun :2:

canım bunun için ayrı bir bölüm var sitede görsel paylaşım diye ama bilmiyorum burada yasak mı yöneticilere sorayım o zaman

Bugünki menüm
S.A cım kusura bakma hasta oldugum için pek düzenli olmadı devamlı yattım ve canım yemek adına bişey istemedi öglede yediklerimide çıkardım midemide üşütmüşüm :2::2:
sabah
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
biraz süzme yogurt
biraz acuka
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek

ara

3 kaşık bal

öğlen
2 tane köfte
yarım dilim ekmek

ara ve akşam birlikte

1 avuç badem
1 avut kuru üzüm
1 avuç antep fıstıgı
1 tane kivi
1 tane portakal

3 litre su

spor yok

Canım ekmeği bence sadece kahvaltıda yemelisin.. 3 kaşık bal seni tok tutmazki ya
ara ve akşam yemeğini niye birleştirdin bakiiimm.. ama yediğin şeyler güzel..

bugünlük sana boncuk veriyorum.. birde geçmiş olsun canım inşallah hemencik iyileşirsin yarın dahada iyi bir menüyle bekliyoruz sseni..

Birde haticecim yazdıklarım pek kocaman olmamış yeni farkettim

Canım menün gayet güzel kusura bakma şimdi girebildim geç yazıyorum cevap

Tek eksik görüdüğüm şey yarım simitin yanında bisküvi yemen umarım az yemişsindir kalorisi yüksek biliyoruzki :)
Simitin yanında ben ayran çok severim sende ayran tercih edebilirdin bisküvi yerine
araların çok güzel.özellkle 2 mandalina. :)
coco starda kalorisi düşük olan bir çikolata ama haftada 2 kereden fazla tüketmemeye çalışalım.
Akşam yemek olduğu için öğlen yemediğin yemeği telafi etmiş oldun birazda olsa =)
Zaten bisküvideki kalorilerde sporla gitmiştir bile
tebrikler
: 4 nazar boncuğu :):):)

Son düzenleme:

canım bayagı hastayım uyudum kalktım ancak yazdım öğlede midemi bastırsın diye ekmek yedim bende ekmek yeme taraftarı değilim biraz önce kalktıgım için ara öğünü ve akşam yemeğini birleştirdim çünkü canım yemek istemiyor..:2:
İyileşince güzel olucak inşallah herşey
bir de diş agrım tuttu yirmilik dişlerim çıkamıyor bir türlü operasyonla yarılması lazım bende çok korkuyorum bir de onu çekiyorum ölmezsem iyidir

Haticecim bu da benim bugünkü menüm :)

Sabah

kepek ekmekli kaşarlı tost
1 tane çeri domates

Ara:

-

Öğlen

Double köfte burger menü. (hamburger patates ıce tea limon)

Ara:

Akşam:

Kızarmış tavuk bonfile

3 litre su ve 100 mekik. :)
Maalesef dışarıda olduğum için bugün ara yapamadım.

Evet canım haklısın final dönemi aç kalmaya tahammülüm olmadığı gibi yediğim abur cuburlarımında hesabı olmuyor inş o zamanlarda fırsat buldukça yazarım menülerimi :)

cansu azcık kadar gaddar ol ben menüyü begenmedim öglede bisküvi ve simit olmamış yarım simit yeterli simitin yanında domates salatalık gibi bişey olması daha iyi olurdu bir de öglede bisküvi diyip arada da coco star olmamış onun yerine meyve yada fındık fıstık badem gibi bir yemiş daha çok enerji verir ve vitaminli ayrıca akşam pilavı ne kadar yedin
çok pis gaddarım ana öğünden ve kaçamaktan kes boncukları
hatice çok pis gaddarım hastayım ya çok piss uyuzlugum var üstümde affetmiyorum

Hatice menümü görmedim yazdım ama =(

seebu
S.A.
hatice
cansu
kızlar bu şekilde başladık gelmeyenlerin günü eksik kalacak dolayısıyla boncukları üzgünüm

kusura bakmaa görmedim canım bu nasıl menü böyle hiç ara yok hem de hamburger double 3 boncuk veriyorum ama koşullu yarın 100 mekikten fazla spor yapılacaak ben de çok gaddarım sen de bana ceza ver canım

tamam o zaman sana cezam 1 saat tempolu yüryüş :)
Bende yarın 100 mekiği geçicem kesinlikle :):):)

Ayyydiş ağrısı çok kötü yaa..

geçen lerde abimde 3 gün çekti ağrısını dişçiyede gitti.. bi gece yarısı beni bi uyandırdı ya benım cok agrımvar bana yardım et.. bende o uykulu halimle git rakı bastır dedim.. sabah uyanınca sordum ya dedi ben öyle uyuyabildim rakı bastırdım dedi geçmiş olsun canım ya ne ölmesi ben de dişçiye gitmekten çekinirim ama sağlık bu iştee

ayy benide mi yardımcı yardımcısı yaptınız hepimize hayırlı uğurlu olsunnn

haha yeni kaptanımız çok istikrarlııı yerim seni şeker kaptannnn

ben bayılırım ya yoğurta bende geçen gün nette diyet araştırırken yoğurtla yapılan bir diyet bulmuştum bende onu bir daha bulup paylaşıyım bu arada yoğurda bayılırım çok şanslıyım

canım şu lapa nasıl yapılıyor yahu suda haşlıyormuyuz sadece ?

bütün gün lapa ve meyve mi sınırsız yoksa üç öğün mü ?

yok haticecimm girebiliyorum gezmekten giremiyorum sadece

pinupcum nerelerdesin bugün suya doymuyorum 2 ltyi çoktan geçti şiişem elimde içiyorum aferin bana ddeğil mi

aferinn kuzumm sannaa
devam tam gaz ileriiii :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…