Merhaba kızlar..
Haticecim evet haklısın bu hafta pek giremedim.
Boncuk birincisi ve kilo birincisi aynı kişi değilse boncuk birincisinin eşine ceza var diyorsun.. Fakat biz sadece yenilenleri puanlıyoruz arkadaşlarımızı motive ediyoruz..
Sağlıklı beslenip puan topluyorsa fakat kilo birincisi olamıyorsa bu onun sorunu değilmi? yani bu hepimiz için geçerli..
birde 3lü puan grubu yapmasak olmazmı? çok karışıyor öyle ben hergün giricem..
Birde maalesef daha erken gelemiyorum canım.. Puanlamakta acele neden ediliyorki. gündüz gelip puan versem belki akşama eşim başka birşey yiyecek.. bence akşam puanlamak daha iyi. Ben seebuyla eşim ve bugün onu puanlayacam :)Sadece pazar ve genellikle çarşamba günleri erken gelebilirim. Düzenli paylaşım yapacam...
Bugün yediklerimide paylaşıyorum:
Sabah: kepek ekmekli tost yanında bir bardak süt
öğlen: salata ( salata büfesinden aldım.. bir yemek kaşığı mısır salatası 1 yemek kaşığı rus salatası ve tabağın gerisi rendelenmiş havuç ve maruldu...)
3 tanede ceviz..
arada: 5-6 tane ceviz
akşam: 1 kağıse çorba, bir ufak tabak haşlanmış ıspanak yanında 1 parça kaşar peyniri
daha snrada 1 portakal yiyeceğim
spor: yarım saat yürüyüş, kas hareketlerimi ise iş yerinde yaptım veiş yerinde sadece asansür kullandım
2 litre suyumuda tamamladım :)
puanlarını bekliyorum seebucum
seebucum kaptan ve yardımcımızı bildirdim canım güzel araştırmaların için teşekkür ederiz
bence de haftasonu menülerimizi yorumlayalım
güzel spor ya da dans videoları varsa keşfettiğiniz linklerini ekleyelim kızlar
hadi hareket biraz samanyolu pinup haftasonu giremiyor musunuz
Yok canım sinirlenmedimm :) ortak buluşma saati güzel olurdu fakat bence herkese uyan saati bulmak biraz zor..
Evet kızlaarr nerdesinizzzzzzzzz
Evet kaptanınız sesleniyor herkes S.A.nın kocaman yazdığı kurallara uysun lütfen
kızlar daha önce de 10 kez söylediğim gibi bu hafta evdeyim ortak bir diyet ve spor programı yapalım derseniz süper uyarım
Bugünki menüm
S.A cım kusura bakma hasta oldugum için pek düzenli olmadı devamlı yattım ve canım yemek adına bişey istemedi öglede yediklerimide çıkardım midemide üşütmüşüm :2::2:
sabah
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
biraz süzme yogurt
biraz acuka
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
ara
3 kaşık bal
öğlen
2 tane köfte
yarım dilim ekmek
ara ve akşam birlikte
1 avuç badem
1 avut kuru üzüm
1 avuç antep fıstıgı
1 tane kivi
1 tane portakal
3 litre su
spor yok
Canım menün gayet güzel kusura bakma şimdi girebildim geç yazıyorum cevapS.A-serap-seebu
cansu-hatice
samanyolu-pinup
cansucum buugünkü menüm
sabah dünkü kahvaltımın aynısı
2 dilim kepek ekmeği ile tost domates salatalık zeytin bal portakal suyu
ara
meyve 2( mandalina)
öğle
yarım simit biraz da bisküvi
ara
1 cocostar
akşam
1 tabak tavuklu pilav yanında kurufasulye
2 lt su
Leslie 4 mil
20 dk hint dansı ısınma hareketleri
Canım ekmeği bence sadece kahvaltıda yemelisin.. 3 kaşık bal seni tok tutmazki ya
ara ve akşam yemeğini niye birleştirdin bakiiimm.. ama yediğin şeyler güzel..
bugünlük sanaboncuk veriyorum.. birde geçmiş olsun canım inşallah hemencik iyileşirsin yarın dahada iyi bir menüyle bekliyoruz sseni..
Birde haticecim yazdıklarım pek kocaman olmamış yeni farkettim
bol paylaşım her zaman iyidir canım bir de final dönemi katılmıştım ben aralarına sadece ders çalışınca mola verince girip menülerimi yazmayı eksik etmiyordum final dönemi çok tehlikeli kilo almak için dikkat etmek lazım o yüzden sık paylaşım en güzel
Bir de kızlar ben çok fazla şeyler araştıyorum diyetle alakalı kilo vermemizi kolaylaştırıcak buldugum önemli bilgileri paylaşıcam sizlerde paylaşırsanız hepimiz için daha iyi olur bilinçli diyet çok önemli
Canım menün gayet güzel kusura bakma şimdi girebildim geç yazıyorum cevap
Tek eksik görüdüğüm şey yarım simitin yanında bisküvi yemen umarım az yemişsindir kalorisi yüksek biliyoruzki :)
Simitin yanında ben ayran çok severim sende ayran tercih edebilirdin bisküvi yerine
araların çok güzel.özellkle 2 mandalina. :)
coco starda kalorisi düşük olan bir çikolata ama haftada 2 kereden fazla tüketmemeye çalışalım.
Akşam yemek olduğu için öğlen yemediğin yemeği telafi etmiş oldun birazda olsa =)
Zaten bisküvideki kalorilerde sporla gitmiştir bile
tebrikler
5 nazar boncuğu yine :):):)
cansucum senin dee notun çok bol şımartma beni böyle kaçamaak boncuğumu geri almalısın seen dde yaz menünü
Haticecim bu da benim bugünkü menüm :)
Sabah
kepek ekmekli kaşarlı tost
1 tane çeri domates
Ara:
-
Öğlen
Double köfte burger menü. (hamburger patates ıce tea limon)
Ara:
Akşam:
Kızarmış tavuk bonfile
3 litre su ve 100 mekik. :)
Maalesef dışarıda olduğum için bugün ara yapamadım.
Hatice menümü görmedim yazdım ama =(
kusura bakmaa görmedim canım bu nasıl menü böyle hiç ara yok hem de hamburger double3 boncuk veriyorum ama koşullu yarın 100 mekikten fazla spor yapılacaak ben de çok gaddarım sen de bana ceza ver canım
canım bayagı hastayım uyudum kalktım ancak yazdım öğlede midemi bastırsın diye ekmek yedim bende ekmek yeme taraftarı değilim biraz önce kalktıgım için ara öğünü ve akşam yemeğini birleştirdim çünkü canım yemek istemiyor..:2:
İyileşince güzel olucak inşallah herşey
bir de diş agrım tuttu yirmilik dişlerim çıkamıyor bir türlü operasyonla yarılması lazım bende çok korkuyorum bir de onu çekiyorum ölmezsem iyidir
S.A.cım sadece kendi menünü yazıp çıkmışsın yine seebuyu neden yorumlamadın Seni biriyle eeşleştirirseem çok geç giriyorsun daaha erken saatte girme şansn yok mu
şöyle yapacağım
seebu-serap-S.A. siz 3lü bbir grup olun ve menülerin yorumu ertesi güüne kalmayacak ogün mutlaka yorumlanacak o yüzden kim burda olursa diğerini yorumlasın
hatice- cansu
saamanyolu-pinup
samanyolu sözlerim senin için de geçerli eşinin menüsüyle de ilgilen lüütfen
yeni kaptanınız benim yardımcı da seebu pinupb da onun yardımcısı hayırlı olsun
sularını içiyor mu herkes pinupcum
şuan tgull ile birlikte 9 kişiyiz semo gelmezse bu hafta da onu geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım 8 kişi kalıyoruz
samanyoolu canım yenni katılmak isteyenler grubunu ben takip ediyorum ama bazen görmüyorum diğer takımlar davet ediyor sen de takip eder misin o bölümü
cuma öğlen 12 ye kadar kilolarınızı bildiriyorsunuz kızlar
3 gün üst üste girmez ve haber vermezse içimizden biri ya da dönüşte geçerli bir mazeret sunamazsa kendi kendini diskalifiye etsin ve bize gerek kalmasın
seebu hiç spor yapmayanlara ceza verecek ayağınızı denk alın şuan hasta ama dönüşü muhteşem olacak
bişey daha boncuk birincimiz ve kilo verme birincimiz uyuşmak zorunda değilse bir terslik var ben böyle düşünüyorum o yüzden eğer boncuk 1.si olmuş ama güzel kilo verememiş bir arkadaşımız olursa onu puanlayana da ceza vereceğiz
cezalar spor ve su olabilir biri ceza aldıysa onu takip eden 2 gün içerisinde mutlaka tamamlasın
acımasız olun birbirinize bu hafta kilo vermeyen görmeyeceğim
YOĞURT YİYİN
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.
Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.
REGL oldugunuz zaman metabolizmaniz cok hizli calisir!
Onun icin sürekli karniniz ac gibi dolasirsiniz veya caniniz tatli seyler ceker!
Eger dayanipta hafif seylerle gecistirirseniz regl döneminde normalde vereceginiz kilonun bir hayli fazlasini verirsiniz! Yapmak isteyenler icin hatta regl döneminde diyetisyenlerde 2 gün lapa pirinc öneriyorlar, vücuddan ödem cikarttigi icin.
LAPA PIRINC
1 Bardak kepekli pirinci 3 bardak suyla hasliyorsunuz.
Tuz kesinlikle koyulmuyacak!
Ama cesitli baharatlar (Sumak mesela) veya sebze yada salataliklarla karistirabilirsiniz.
Mesela Domates vs ile salata gibi hazirliyabilirsiniz.
Bu miktarda lapa günü yapmak isteyenler 3-4 Bardak yapiyorlar (kiloya göre).
Meyvede serbest her yaptiginiz lapaya bir porsiyon cesitli meyve : )
Isterseniz yohurtlada yiyebilirsiniz ...
ben yarın başlıyorum inşallah
seebucum kaptan ve yardımcımızı bildirdim canım güzel araştırmaların için teşekkür ederiz
bence de haftasonu menülerimizi yorumlayalım
güzel spor ya da dans videoları varsa keşfettiğiniz linklerini ekleyelim kızlar
hadi hareket biraz samanyolu pinup haftasonu giremiyor musunuz
pinupcum nerelerdesin bugün suya doymuyorum 2 ltyi çoktan geçti şiişem elimde içiyorum aferin bana ddeğil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?