Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

HATİCE canım ne desen haklısın bana,haftasonu çok yoğun oluyorum,temizlik,büyükleri ziyaret derken eve geç döndüm yine...Diyet için çok kötü bir gündü...
Kendimi toparlamam lazım bir türlü olmuyor,su içmesem ve spor olmasa kilo alıcam ama veremiyorum zaten..Bazen akupunktura gideyim diyorum,sonra daha çok kilo alırım diye korkuyorum...Karnım tok gözüm aç benim,oruç tutunca akşam herşeyi yemek istiyorum..Çok iradesiz oldum ...Yok böyle olmuyor,yarın toparlamam lazım....Bugünkü menümü yazmak istemiyorum
PİNUP Canım menünü göremedim.Doğrusu ben de pazartesi puanlama başlar diye düşünmüştüm,aslında haftasonu olması iyi olur

slm kizlar,

ben gecici sure ayrilmak istiyorum.
En azindan okulu bitirene kadar, yani 6. aya kadar.

o tarihten once gelemem, yerime yeni kizlar davet edin.
Bana yer olmassa, ben beklemede kalirim, sorun degil

samanyolu utanddığınıı biliyorum ama ne yediysen tek tek yaz da piinup da yorumlasın daha fazla utanırsan belki yapmazsınn bir daha öyle yaramazlıklar
piinup ve samanyolu dünkü menülerinizi ve boncuklarını göreceğiim
yeni kurallarımmızı okudunuz değil mi S.A.nın koyu yazdığı

Merhabalar...
Bu link verme konusu oldukça esnek bir konu linkleri görmeden bir şey diyemiyeceğim bazıları kalıyor bazılarını kaldırıyoruz, rastlarsanız bana link atarsanız gerekeni yapmaya çalışırım.. İlginize teşekkürler....

kızlaar linklerle ilgili kallistenin bana yazdığı cevap bu şekilde anladığım kadarıyla göndermeden ona danışmamız gerekiyor

Kızlar günaydın.
Bugün ve yarın pirinç lapası diyeteini denemek istiyorum rengli dönemimdeyim bi de bunu deniyim bakalım umarım yapabilirim vucuttaki suyu atıyormuş hiç denemedm ama merak ediyorum kızlar :):):)

günaydın kızlar bakalım sabah 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin az yağda lorlu yumurta(valla gece öldüm acımdan)bir bardak çay birazdan depara kalkıyorum 1 saat kadar yürücem havada şahane:)
inşallah bu sefer şu kiloların gittiğini görürüm tartıda burada deniz sekinin röportajını okudum dün 10 kilo vermiş eve kaloroli hiçbişey almıyorum diyor ayrıca pilates artı kardiyo yapıomuş ayyy bayıldım yaaaa Allahım nolur bizde zayıflayalım

boy 163 kilo 65 basen bölgem çok geniş üstüm göğsüm okadar yok ama bu beni tipsiz gösteriyor tabi haliyle.

kusura bakmayın arkadaşlar gelicem dedim gelemedim biliyorum ( gündüz pazar market derken geçti akşam girerim die düşündüm hem menümü paylaşırım die ama arkadaşım çağırdı ders çalışmaya gittim geç saate kadar çalıştık geri dönmeye erindim orda kaldım nette yoktu orda

dünkü menüm

sabah: sabah biraz fazla kaçtı 2 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim kızarmış ekmek, peynir,z.yağlı dolma
öğle yok pazar market çarşı hep dışardaydım akşama kadar
akşam fırında balık

salata içimi yaktı 1lt akşam içtim :)) toplamda 1.5 içtim ama akşam 2 bardakta ıhlamur içtim 2 diyebilirmiyim ona
spor yapamadım ama pazar ve markette gezip taşıdığım yük var seebunun spor koçluğunu bekliyorum :)))) ama akşam yemekten sonra arkadaşa giderkende yürüyüş yaptım sayılır 20 dk yürüdüm ve bu yol yokuş+merdivendi okuduğum yerde heryer alabildiğine merdiven ve yokuşta

boy 163 kilo 65 basen bölgem çok geniş üstüm göğsüm okadar yok ama bu beni tipsiz gösteriyor tabi haliyle.

Hoşgeldin canım aramıza hep beraber sık sık paylaşım yapıp birbirmizi destekleyerek kilo vericez
seni serapla eş yapıyorum canım birbirinize günlük yaptıklarınız hakkında boncuk vericeksiniz boncuk kurallarımıza var hergün akşam yaptıklarımızı yazıyoruz

ana öğün güzel yapılmışsa bir tane nazar boncugu veriyoruz
ara öğünler tam yapılmışsa bir tane nazar boncugu veriyoruz
kaçamak yoksa bir tane nazar boncugu veriyoruz
2 litre su içilmişse bir nazar boncugu
spor yapılmışsa 1 nazar boncugu veriliyor
hergün toplam 5 tane almamız gerekiyor ayrıca hergün düzenli paylaşım yapılması gerektiği şartımız var yogun oldugun zamanlarda mazeretini bildirirsin canım haydi bakalım kolay gelsin kafana takıldıgı yerler olursa her zaman destek olamaya hazırız

canım o zaman şöyle yapalım biz yapılan sporlar hakkında bilgi verelim isteyen arkadaşların özelini link atarız o kadar ugraşmayalım

kolay gelsin tatlım ben de yapmak istiyordum ama hastayım malesef yapamıyorum artık bir dahaki regli döneminde yapıcam bir da ayda bir kez yapılıyor 2 gün daha fazla yapılmıyor aralarda meyve tüketmeyi unutma gelişmeleri bekliyoruz

bu menüyü görmemiş olıyım canım
bugün leslie ile 5 mil yaparcaksın o zaman ceza olarak netten bulup indir emi eger bulmazsan haber ver ben sana link göndriyim yaklaşık 60 dakika filan sürüyor çok iyi gelicek haydi haydi

hoşgeldin canım 1 hafta deneme sürecimiz var hergün ne yediğini ve sporunu paylaşıyorsun cuma günü öğlene kadar kilo bildirimini yapıyorsun senii listemize ekliyoruz

seebucum bence de özel mesaj atalım daha iyi

serapcım cumaya kadar düzenli paylaşım yapmalısın deneme süreci bunun için var

seebu link açılmıoo explorer hata verio ( bide ben KK da buldum leslie 5 mil sanırım ama yarım saatlik??? bide nasıl indircem anlamadım :S

temem kaptannn :))) bu aralar saldım zatii beni toparlayın cezalara boğun beniii ((

google la yaz leslie 5 mil indir 3. linke tıkla orada yazıyor milleri sen 5 mil linkini tıkla .............................. sitesi çıkıcak Free account kutucugunu görüceksin onun altındaki slow dowload tıkla süre açılıcak bekle o süreyi sonra now dowload yazıcak tekrar tıkla kaydet de yüklenmeye başlar

Kızlar nasılsınız bakalım keyiflr nasıl ben sabahtan biraz spor yaptım bile..

kahvaltı olarakta:

1 haşlanmış yumurta ve biraz taze nane
1 ince dilim kepek ekmek
1 bardak süt

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…