slm kizlar,
ben gecici sure ayrilmak istiyorum.
En azindan okulu bitirene kadar, yani 6. aya kadar.
o tarihten once gelemem, yerime yeni kizlar davet edin.
Bana yer olmassa, ben beklemede kalirim, sorun degil
boy 163 kilo 65 basen bölgem çok geniş üstüm göğsüm okadar yok ama bu beni tipsiz gösteriyor tabi haliyle.
Merhabalar...
Bu link verme konusu oldukça esnek bir konu linkleri görmeden bir şey diyemiyeceğim bazıları kalıyor bazılarını kaldırıyoruz, rastlarsanız bana link atarsanız gerekeni yapmaya çalışırım.. İlginize teşekkürler....
kızlaar linklerle ilgili kallistenin bana yazdığı cevap bu şekilde anladığım kadarıyla göndermeden ona danışmamız gerekiyor
Kızlar günaydın.
Bugün ve yarın pirinç lapası diyeteini denemek istiyorum rengli dönemimdeyim bi de bunu deniyim bakalım umarım yapabilirim vucuttaki suyu atıyormuş hiç denemedm ama merak ediyorum kızlar :):):)
kusura bakmayın arkadaşlar gelicem dedim gelemedim biliyorum( gündüz pazar market derken geçti akşam girerim die düşündüm hem menümü paylaşırım die ama arkadaşım çağırdı ders çalışmaya gittim geç saate kadar çalıştık geri dönmeye erindim orda kaldım nette yoktu orda
dünkü menüm
sabah: sabah biraz fazla kaçtı2 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim kızarmış ekmek, peynir,z.yağlı dolma
öğle yok pazar market çarşı hep dışardaydım akşama kadar
akşam fırında balık
salata içimi yaktı 1lt akşam içtim :)) toplamda 1.5 içtim ama akşam 2 bardakta ıhlamur içtim 2 diyebilirmiyim ona
spor yapamadım ama pazar ve markette gezip taşıdığım yük varseebunun spor koçluğunu bekliyorum :)))) ama akşam yemekten sonra arkadaşa giderkende yürüyüş yaptım sayılır 20 dk yürüdüm ve bu yol yokuş+merdivendi okuduğum yerde heryer alabildiğine merdiven ve yokuşta
günaydın kızlar bakalım sabah 1 dilim kepek ekmeği 5 zeytin az yağda lorlu yumurta(valla gece öldüm acımdan)bir bardak çay birazdan depara kalkıyorum 1 saat kadar yürücem havada şahane:)
inşallah bu sefer şu kiloların gittiğini görürüm tartıdaburada deniz sekinin röportajını okudum dün 10 kilo vermiş eve kaloroli hiçbişey almıyorum diyor ayrıca pilates artı kardiyo yapıomuş ayyy bayıldım yaaaa Allahım nolur bizde zayıflayalım
seebu link açılmıoo explorer hata verio( bide ben KK da buldum leslie 5 mil sanırım ama yarım saatlik??? bide nasıl indircem anlamadım :S
temem kaptannn :))) bu aralar saldım zatii beni toparlayın cezalara boğun beniii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?