Canım maddi manevi durum uygunsa olabilir neden olmasın ben diyorum dünya uygun olsa hep anne olmak isterdimAh keşke bende emzirsem yaadoğurasım var şu sıralar ciddi ciddi düşünüyom Allah beni naapmasın. Azıcık belim iyi ya aklım fikrim kaydı
Beni dürtün iki çocuk neyine yetmiyor otur oturduğun yerde deyin
Daha buradaki arkadaşlarımın Bebek haberini alcaz hep birlikte kutluycaz
Aynen canım ben yine uyku düzenimi kaybettim kilo verimi yavaşladı uyku önemli iyi uykular hepimizeHaydi kızlar herkes yatağa bakiimm
Uyumak ta kalori yakıyo ona göre
Çok şükür maddi uygun da manevi değil işte büyük oğlan 1'e gidiyo derslerden kafayı yiycez ikimizde (daha doğrusu onun yapmak istememesinden)Canım maddi manevi durum uygunsa olabilir neden olmasın ben diyorum dünya uygun olsa hep anne olmak isterdim
Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin tekrar kötü günler yaşatmasın canım gün doğmadan neler doğar bak sen iyileşiyorsun artık gönlünden ne geçiyorsa öyle olsunÇok şükür maddi uygun da manevi değil işte büyük oğlan 1'e gidiyo derslerden kafayı yiycez ikimizde (daha doğrusu onun yapmak istememesinden)
Küçük oğlum kreşe gidiyo hiper hiper aktif kendisi derdi gücü yaramazlık. O 1. Sınıfı bitirmeden asla yapamam bebek yani istesem de bişey değişmiyor
Bide tabi doktorun tekrar Doğum yaparsan yine felç kalabilirsiniz demesiyle. Ben sadece istemekle kalıyorum. Korunmaya devam yani
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimRabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin tekrar kötü günler yaşatmasın canım gün doğmadan neler doğar bak sen iyileşiyorsun artık gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun
Kaç dk oluyo cnmLeslie ile 3 milKahsen
45Kaç dk oluyo cnm
Benim de ne zamandır aklımdaydı değiştirdim artıkKaptanım ben ismimi değişcem yaa eşim sordu (çok vakit geçiriyormuşum filan kurcaladı biraz adımı görümcem de biliyo değişmem lazımprosedür var sanırım haberin olsun
BendeeeeBenim de ne zamandır aklımdaydı değiştirdim artık
Benim kızımın adı heheBendeeee
Ayy bişe de bulamıyor insan ne koysam ne koysam diye
Kuzum genetik testimi yaptrdm 1 ay sonra cikicakmis bitanem ondan sonra rahim toparlansin 2 3aya rahim filmi cektrcem balim ondan sonra ALLAH kerim INŞALLAH sorun olmazda yavrulamiza kavusuruz kuzucanim❤ bunun icin kuzum düşünmemek için kendimi bi ugrsa verym dedim kuzum 91 kiloyum yolum cok uzun en azindan 7li sayilari goreyim istiyorum cok kilo aldimyasadiklarim cok agir geldi kuzum tranvadan dolayı ruhsal bozukluk yasadim ama yeniden baslamak lazim balim hayirlisyla ALLAH büyük ❤
Canim pazartesi sabahida bildrm yapiyorz habern olsn:)Pazar sabah kahvaltım
Mantar sote
şekersiz çay
öğlen
dışarıdaydım hiçbirşey yemedim
akşam
brokoli salatası
ara
süt
3 adet kuru incir
En korktugum pazar günüydü ama bozmadım
60 kere de ip atlama ekmek hiç yok gibi bir yudum yedim yazmadım
Canim pazartesi sabahida bildrm yapiyorz habern olsn:)
Cumaya gore korumus muyuz. Artida miyiz ekside miyiz die canim.Pazartesi ne bildirimi canım bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?