Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım maddi manevi durum uygunsa olabilir neden olmasın ben diyorum dünya uygun olsa hep anne olmak isterdim

Canım maddi manevi durum uygunsa olabilir neden olmasın ben diyorum dünya uygun olsa hep anne olmak isterdim
Çok şükür maddi uygun da manevi değil işte büyük oğlan 1'e gidiyo derslerden kafayı yiycez ikimizde (daha doğrusu onun yapmak istememesinden)
Küçük oğlum kreşe gidiyo hiper hiper aktif kendisi derdi gücü yaramazlık. O 1. Sınıfı bitirmeden asla yapamam bebek yani istesem de bişey değişmiyor
Bide tabi doktorun tekrar Doğum yaparsan yine felç kalabilirsiniz demesiyle. Ben sadece istemekle kalıyorum. Korunmaya devam yani

Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin tekrar kötü günler yaşatmasın canım gün doğmadan neler doğar bak sen iyileşiyorsun artık gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun

Kaptanım ben ismimi değişcem yaa eşim sordu (çok vakit geçiriyormuşum filan kurcaladı biraz adımı görümcem de biliyo değişmem lazım prosedür var sanırım haberin olsun

Kaptanım ben ismimi değişcem yaa eşim sordu (çok vakit geçiriyormuşum filan kurcaladı biraz adımı görümcem de biliyo değişmem lazım prosedür var sanırım haberin olsun
Benim de ne zamandır aklımdaydı değiştirdim artık

cANIM NERDE YAPTIRDIN GENETİK TESTİ , bende yaptırmak istiyorum ama benim ilk düşük yaparlar mı devlette, hoşgeldin bu arada

Pazar sabah kahvaltım
Mantar sote
şekersiz çay

öğlen
dışarıdaydım hiçbirşey yemedim

akşam
brokoli salatası

ara
süt
3 adet kuru incir

En korktugum pazar günüydü ama bozmadım
60 kere de ip atlama ekmek hiç yok gibi bir yudum yedim yazmadım

Canim pazartesi sabahida bildrm yapiyorz habern olsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…