Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Malum gunler yaklasti ondan galiba bi sinir stres var sislik hissediyorum oda olumsuz etkiliyo dogal olarak yanlis anlasilmamisimdir umarim

Ah o arkadaslarr ahh :) belli bir sure icmeyince garipsiyor zaten insan :)
Bugün çatladılar resmen kaç kilo vermişim Nası vermişim bilmem ne bende inadına dedim ki bişe yapamıyom bide yedim ya orda. yarın diyete başlıycam bundan sonra veririm artık. Yok yok sen çok iyisin demeye başladılar. Herkese inat vericem. İymiş miş ulan 71 kilo neresi iyi heryanım yağ fışkırıyor bi ay kimseyle görüşmeden spora vercem kendimi hıhh

o kadar guzel yazmissinki seni opmek istiyorum inan canimsin ben duygularini cok agir yasayan bir insanim ve her is mukkemmel olsun diye cabalarken kendime firsatim kalmiyor ama bana oyle guc verdinki yarin hersey cok daha guzel olacak
Ya ck tesekkur ederm.gururlandirdin beni:)
Canim yorulmak sikayet etmek tokezlemek yok olmuyo demek hepsi bizim icin.insaniz oluyor bunlar. Ztn surekli pembe bi hayatta olsaydk pekte tadi olmazdi sanki.
Spor yapamadgnda kendine stres yapma. Yorgunsan yorgunsundur ve dinlen.once sen iyi olcksnki hersey iyi olacak. Hikayenin ana karakteri sensin canim.baska seylere kaptirma bunu:)
Hadi bakalim yarin yepyeni bir gun.guzelce uyuyup hayatimizi kabulleniyoruz. Degisiklikleri busssbuyuk yapmaya clsmiyoruz.ufak ufak degisikliklerle bussssbuyuk seyler icin adim atmis oluyoruz. Bunaldgnda dertleselim canim.burda brbrmze destek olmak icin variz.biz kadinlar brbrmze destek olucazki bu dunya daha guzel olsn

canin kac kiloda olmak istiyosa o kiloya kadar in kim ne derse desin hedefine ulasmaya bak canim biz arkandayiz

Tesekkur edern atom karincacim:) menuleri kim takip ediiioo

Sen yaparsın canım azmine hayranım

Agzindan bal damliyor

varim hadi bakalim sabah ac karnina tartil gel meydana :))
Zaten pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. (Ben hep 1.5 2 kg artı çıktığımdan hiç sevmiyom onu)
Ama başlayalım. Birbirimizi bırakmıyoruz bu hafta ağzını yemek için açtığında aklına geleyim herşeyden haberdar et beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…