Bugün çatladılar resmen kaç kilo vermişim Nası vermişim bilmem ne bende inadına dedim ki bişe yapamıyom bide yedim ya orda. yarın diyete başlıycam bundan sonra veririm artık. Yok yok sen çok iyisin demeye başladılar. Herkese inat vericem. İymiş miş ulan 71 kilo neresi iyi heryanım yağ fışkırıyor bi ay kimseyle görüşmeden spora vercem kendimi hıhhAh o arkadaslarr ahh :) belli bir sure icmeyince garipsiyor zaten insan :)
Hadi var mısın yarışa sadece ikimizAy vallahi kendime geldim bak ben bi cosarsam hicbiriniz bana yetisemezsiniz soylim bastan
Ya ck tesekkur ederm.gururlandirdin beni:)o kadar guzel yazmissinki seni opmek istiyorum inan canimsin ben duygularini cok agir yasayan bir insanim ve her is mukkemmel olsun diye cabalarken kendime firsatim kalmiyor ama bana oyle guc verdinki yarin hersey cok daha guzel olacak
Bugün çatladılar resmen kaç kilo vermişim Nası vermişim bilmem ne bende inadına dedim ki bişe yapamıyom bide yedim ya orda. yarın diyete başlıycam bundan sonra veririm artık. Yok yok sen çok iyisin demeye başladılar. Herkese inat vericem. İymiş miş ulan 71 kilo neresi iyi heryanım yağ fışkırıyor bi ay kimseyle görüşmeden spora vercem kendimi hıhh
Ya ck tesekkur ederm.gururlandirdin beni:)
Canim yorulmak sikayet etmek tokezlemek yok olmuyo demek hepsi bizim icin.insaniz oluyor bunlar. Ztn surekli pembe bi hayatta olsaydk pekte tadi olmazdi sanki.
Spor yapamadgnda kendine stres yapma. Yorgunsan yorgunsundur ve dinlen.once sen iyi olcksnki hersey iyi olacak. Hikayenin ana karakteri sensin canim.baska seylere kaptirma bunu:)
Hadi bakalim yarin yepyeni bir gun.guzelce uyuyup hayatimizi kabulleniyoruz. Degisiklikleri busssbuyuk yapmaya clsmiyoruz.ufak ufak degisikliklerle bussssbuyuk seyler icin adim atmis oluyoruz. Bunaldgnda dertleselim canim.burda brbrmze destek olmak icin variz.biz kadinlar brbrmze destek olucazki bu dunya daha guzel olsn
Tesekkur edern atom karincacim:) menuleri kim takip ediiiooCanımmm menü herzamanki gibi süper spor çok iyi umarım karşılığını alırsın
Hey maaşşallahh spora gel kk böyle spor görmedi. Bacım şuan sağlam mısın kol bacak yerinde mi
Menün güzel canım ekmek nekadar bilmiyorum amaspor da iyi
Canım 15 dk spor yazdım sana aktif olarak aritmini arttıracak temponu tahmin ederekten
Olucak canım yavaş yavaş alışıcaz birbirimize hepimiz Yen'i sayılırız. Neler yaptık neler yedik ama ders aldık ertesi gün tertemiz başladık. Sen de sabah kalkınca güzel bir enerjiyle ben artık sağlıklı ve istediğim kiloda olucam. Kendim için bişeyler yapmalıyım diyip güne başlıycaksın tamam mı
Hadi bakalım moral bozmak Yok
Sen değerlisin unutma kendin değer verip bişeyler yapmalısın ki herkes değer versin
varim hadi bakalim sabah ac karnina tartil gel meydana :))Hadi var mısın yarışa sadece ikimizyarından Cuma'ya
Noldu canim:)))
Sen yaparsın canım azmine hayranımBugün çatladılar resmen kaç kilo vermişim Nası vermişim bilmem ne bende inadına dedim ki bişe yapamıyom bide yedim ya orda. yarın diyete başlıycam bundan sonra veririm artık. Yok yok sen çok iyisin demeye başladılar. Herkese inat vericem. İymiş miş ulan 71 kilo neresi iyi heryanım yağ fışkırıyor bi ay kimseyle görüşmeden spora vercem kendimi hıhh
Ben etmiyom da kim ediyo bilmiyom. Ben sporu aldım.Tesekkur edern atom karincacim:) menuleri kim takip ediiioo
Seviyorum seni kızNoldu canim:)))
Ya ck tesekkur ederm.gururlandirdin beni:)
Canim yorulmak sikayet etmek tokezlemek yok olmuyo demek hepsi bizim icin.insaniz oluyor bunlar. Ztn surekli pembe bi hayatta olsaydk pekte tadi olmazdi sanki.
Spor yapamadgnda kendine stres yapma. Yorgunsan yorgunsundur ve dinlen.once sen iyi olcksnki hersey iyi olacak. Hikayenin ana karakteri sensin canim.baska seylere kaptirma bunu:)
Hadi bakalim yarin yepyeni bir gun.guzelce uyuyup hayatimizi kabulleniyoruz. Degisiklikleri busssbuyuk yapmaya clsmiyoruz.ufak ufak degisikliklerle bussssbuyuk seyler icin adim atmis oluyoruz. Bunaldgnda dertleselim canim.burda brbrmze destek olmak icin variz.biz kadinlar brbrmze destek olucazki bu dunya daha guzel olsn
Hahaa teşekkür ederim canım biraz nazlıyı kendine getirelim dimi ben de bi türlü 71'den kurtulamıyom bana da heyecan olsunSen yaparsın canım azmine hayranım
Zaten pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. (Ben hep 1.5 2 kg artı çıktığımdanvarim hadi bakalim sabah ac karnina tartil gel meydana :))
Ayyyy bende bendeSeviyorum seni kız
n birinci olduğum hafta regliydim o halde 3'e yakın kg vermiştim. Bana göre o durumun avantajı daha fazlaOnDeryaa kirmizi alarm verebilirim heran o etkilermi acaba yarisimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?