Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bak o kilo bildiriminden haberim yoktu ogrenmis oldum yemekte sikinti yok canim mesele spor ama attigim her terde aklima geleceksin orasi kesin

Kahsen korkutma beni simdiden :)
Canım OnDeryaa detoks yapmıştı o yüzden kilosu durdu bu hafta normale döndü diye düşünüyorum beslenmesi sporu güzel ona inat sende sıkarsan harika olur sende diyete hızlı bir giriş yapmış motive olmuş olursun

Bende ümitliyim bu haftadan ay dur ben yine birinciliğe mi göz diksem naapsam bak gaza geldim ha
Hatun iddiali ya. Karsisina cikan herkesi devirebilir. Mutemadiyen yuruyor:) mirkelamin klibi gldi aklima.o da surekli kosuyordu:)

tam adamina dustum yani cani saolsun birileri bir yerlerde kilo versin o yada ben hic onemi yok

Esim okdr israr etti.yarn aksam utuleri ben yapicm die.2makina utu vardi. Bn yapmaya kalktkca oturttu beni.yarn aksam yaparm bn die.icim rht etmedi kalktm yptm o uyurken. Beni napsnlar emi:)) suan eve misafir glse agirlarm ev o derece tertipli duzenli. :)

Haha bende dişimi sıksam şu 2.7 kg yi bi haftada verip diyete son mu versem acaba

tam adamina dustum yani cani saolsun birileri bir yerlerde kilo versin o yada ben hic onemi yok
Yok canım işte süper rakip buldun sende elinden geleni yaparsın sonuç güzel olur emziriyorsan spor yapmana ihtiyaç yok o zaten yeterince kalori yakıyor

ooh mis valla bende dun sabahtan aksama kadar yaptim 2 cocuk halletti hemen hergun temizlik yapiyorum o yuzden :)

Hatun iddiali ya. Karsisina cikan herkesi devirebilir. Mutemadiyen yuruyor:) mirkelamin klibi gldi aklima.o da surekli kosuyordu:)
Sanki keyfimden yürüyom(hoş işine geliyo ya neyse)
Çocuğu okuldan almaya gitçem otobüs saatte bir var gelmiyo bende yürüyom (pardon koşuyorum demek daha doğru olur ona) yoksa sabah normal sporumu yapıyorum yani çok ta bişe yok

Ne güzel işte canım hergün sporunu yapmış oluyorsun fırsattan istifade

Yok canım işte süper rakip buldun sende elinden geleni yaparsın sonuç güzel olur emziriyorsan spor yapmana ihtiyaç yok o zaten yeterince kalori yakıyor
Ah keşke bende emzirsem yaa doğurasım var şu sıralar ciddi ciddi düşünüyom Allah beni naapmasın. Azıcık belim iyi ya aklım fikrim kaydı
Beni dürtün iki çocuk neyine yetmiyor otur oturduğun yerde deyin
Daha buradaki arkadaşlarımın Bebek haberini alcaz hep birlikte kutluycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…