- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Acaba o kisi ben miym.genelde soran olur ya:)) arti cikan oldu mu yap liste kim bilir kacinci sayfada:)Ben etmiyom da kim ediyo bilmiyom. Ben sporu aldım.en az kilo veren veya artı çıkan bakıcaktı
Zaten pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz. (Ben hep 1.5 2 kg artı çıktığımdanhiç sevmiyom onu)
Ama başlayalım. Birbirimizi bırakmıyoruz bu hafta ağzını yemek için açtığında aklına geleyim herşeyden haberdar et beni
Bu hafta gider canım sporun canını okuyorsun maşallahHahaa teşekkür ederim canım biraz nazlıyı kendine getirelim dimi ben de bi türlü 71'den kurtulamıyom bana da heyecan olsun
Bende ümitliyim bu haftadan ay dur ben yine birinciliğe mi göz diksem naapsam bak gaza geldim haBende hafta gider canım sporun canını okuyorsun maşallah
Bende ümitliyim bu haftadan ay dur ben yine birinciliğe mi göz diksem naapsam bak gaza geldim ha
Hatun iddiali ya. Karsisina cikan herkesi devirebilir. Mutemadiyen yuruyor:) mirkelamin klibi gldi aklima.o da surekli kosuyordu:)Bende ümitliyim bu haftadan ay dur ben yine birinciliğe mi göz diksem naapsam bak gaza geldim ha
tam adamina dustum yaniCanımOnDeryaa detoks yapmıştı o yüzden kilosu durdu bu hafta normale döndü diye düşünüyorum beslenmesi sporu güzel ona inat sende sıkarsan harika olur sende diyete hızlı bir giriş yapmış motive olmuş olursun
Yok canım işte süper rakip buldun sende elinden geleni yaparsın sonuç güzel olur emziriyorsan spor yapmana ihtiyaç yok o zaten yeterince kalori yakıyortam adamina dustum yanicani saolsun birileri bir yerlerde kilo versin o yada ben hic onemi yok
ooh mis valla bende dun sabahtan aksama kadar yaptim 2 cocuk halletti hemen hergun temizlik yapiyorum o yuzden :)Esim okdr israr etti.yarn aksam utuleri ben yapicm die.2makina utu vardi. Bn yapmaya kalktkca oturttu beni.yarn aksam yaparm bn die.icim rht etmedi kalktm yptm o uyurken. Beni napsnlar emi:)) suan eve misafir glse agirlarm ev o derece tertipli duzenli. :)
Sanki keyfimden yürüyom(hoş işine geliyo ya neyse)Hatun iddiali ya. Karsisina cikan herkesi devirebilir. Mutemadiyen yuruyor:) mirkelamin klibi gldi aklima.o da surekli kosuyordu:)
Ne güzel işte canım hergün sporunu yapmış oluyorsun fırsattan istifadeSanki keyfimden yürüyom(hoş işine geliyo ya neyse)
Çocuğu okuldan almaya gitçem otobüs saatte bir var gelmiyo bende yürüyom (pardon koşuyorum demek daha doğru olur ona) yoksa sabah normal sporumu yapıyorum yani çok ta bişe yok
Ah keşke bende emzirsem yaaYok canım işte süper rakip buldun sende elinden geleni yaparsın sonuç güzel olur emziriyorsan spor yapmana ihtiyaç yok o zaten yeterince kalori yakıyor
Haydi kızlar herkes yatağa bakiimmNeyse ben aldim gazimi gidiyorum size doyum olmaz yarin sabah gorusuruzOnDeryaa opuldunuz cok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?