- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Ya 2 3 tane yemenden bsy olmaz.ama sn nefsine yenik dusersen sknti orda. Eger yok ben 2 3 tane yerm.onunlada birakrm diosan ye tabi. Ama bu tarz kacamaklari hedefine yaklastikca yapsan. Suanda beslenme duzeni nefis terbiyesine odaklansan snn icn daha iyi sanki. Cnku basta ipi nsl tutturursak oyle gider. Evet ekmek olayi benim olayimdi:)
Fakat doktor bnm listeme hic kizartma koymamisti:)))) kizartma dunya capinda zararli oldugu belli olan bisey. Cnku yag belli bi sicaklgn ustunde yanio ve yapisi degisio.hic birimzn asla yememesi grkio.ama cocuklgndan beri sana bu yedirilirse o aliskanlk kolay bsy deil.oyuzden cocuklariniz damak tatlarini saglikli atistirmaliklardan yana kullanin. Cikolata ve patates kizartmasiyle hayat gecmes.siz cocuga kuru uzume cig badem alistirirsaniz çikolata ona ckta guzel glmez.
corba icersen ekmek yok.ekmek yersen corba yk demisti. Patatesi haftada 1 adet orta boy firinlanmis sekilde tuketebilirsn. Ama okdr. Devami gelmemeli. En azndn bnm bildklrm bole.
Sifir karbonhidratla yasanmaz ztn. Cnku vucutta once enerjiye donusen karbonhidrattir.bu nedenle vucudunun hemen ihtiyac oldgu enerjide ordan saglanir.
canim bak ben odulumu nasil yapiyorum biliyomusun cuma veya cumartesi gunu canimin istedigi yemek veya tatliyi abartmadan yiyorum cunku ne kadar yersem o kadar geriye aticak beni. 3 bardak sut yerine 1 bardak ic hem icin rahat olur hemde icmedim demessin ben yagsiz sut aliyorum kendim icin tatli krizleri bizi en cok tetikleyen sey sahsen ben tatliya bayilirim bazen gozumun onunden gecerler hemen 1 bardak su icerim ya kuru uzum yada hurma yerimİşte benim de öğrenmek isteğim buydu ödül bile olsa ne ne zaman yenmeli yada burdaki arkadaşlar yiyor mu yasak şeyleri? Dediklerinde katılıyorum evet şuan nefis terbiye kısmındayım daha altıncı günüm tabiki başlarsam devamı gelecek dediğin gibi belkide hedefe yakınken canım isterse yemeliyim. Kesinlikle aç kalarak zayıflamak değil derdim. Yemek düzenimi oturtmak . altı yıl önce bu alışkanlığı kazanmıştım çokta güzel olmuştu yine inş o günlerime dönmek istiyorum.Tabiki bunu tek başıma yapamıyorum irademi tutan buraya yazacak olmak teşekkürler :) Mesela süt serbest ama ben geçen üç bardak içtim sonra doğrumu diye düşündüm..Ama düşündüm sütte tam yağlı kaymaklı belkide bi bardakta kalmalıydım
canim bak ben odulumu nasil yapiyorum biliyomusun cuma veya cumartesi gunu canimin istedigi yemek veya tatliyi abartmadan yiyorum cunku ne kadar yersem o kadar geriye aticak beni. 3 bardak sut yerine 1 bardak ic hem icin rahat olur hemde icmedim demessin ben yagsiz sut aliyorum kendim icin tatli krizleri bizi en cok tetikleyen sey sahsen ben tatliya bayilirim bazen gozumun onunden gecerler hemen 1 bardak su icerim ya kuru uzum yada hurma yerim
dogrudur canim zamaninda yediklerimize sayalim bak ne hale geldik :)Bende hurma kuru kayısı falan aldım canım tatlı niyetine maalesef benimde zaafım tatlı
off off :)Benim zaafım da hamur işi börek kurabiye filan fizza kebap ah ahh
Ac kalmak zayiflamak degildir ztn.zayifladgni zannedip gelecekte daha cok kilo almaktir.sen simdi sut iyi diye 3 bardak iciosn. Demekki daha porsiyon duzenin yok. Yani miktar skntn var dmktir. Bende patates kizartmasndan yiyorm ama 1 catal aliyorm birakiyorm. Tutup hayattan izole yasayamazsn.ama sana zararli oldgnu bilmen lazm. Malesef emek olmadan olmuo. Saglikli ve bilincli beslenme konusunda bilgili olmak grkio. Buraya yazmak seni frenletir ama porsiyon duzeni neyden nekdr olayini okuyup ogrenmek lazim.ve internette bolca makale varİşte benim de öğrenmek isteğim buydu ödül bile olsa ne ne zaman yenmeli yada burdaki arkadaşlar yiyor mu yasak şeyleri? Dediklerinde katılıyorum evet şuan nefis terbiye kısmındayım daha altıncı günüm tabiki başlarsam devamı gelecek dediğin gibi belkide hedefe yakınken canım isterse yemeliyim. Kesinlikle aç kalarak zayıflamak değil derdim. Yemek düzenimi oturtmak . altı yıl önce bu alışkanlığı kazanmıştım çokta güzel olmuştu yine inş o günlerime dönmek istiyorum.Tabiki bunu tek başıma yapamıyorum irademi tutan buraya yazacak olmak teşekkürler :) Mesela süt serbest ama ben geçen üç bardak içtim sonra doğrumu diye düşündüm..Ama düşündüm sütte tam yağlı kaymaklı belkide bi bardakta kalmalıydım
Ac kalmak zayiflamak degildir ztn.zayifladgni zannedip gelecekte daha cok kilo almaktir.sen simdi sut iyi diye 3 bardak iciosn. Demekki daha porsiyon duzenin yok. Yani miktar skntn var dmktir. Bende patates kizartmasndan yiyorm ama 1 catal aliyorm birakiyorm. Tutup hayattan izole yasayamazsn.ama sana zararli oldgnu bilmen lazm. Malesef emek olmadan olmuo. Saglikli ve bilincli beslenme konusunda bilgili olmak grkio. Buraya yazmak seni frenletir ama porsiyon duzeni neyden nekdr olayini okuyup ogrenmek lazim.ve internette bolca makale var
Su içme programı yükle canım hatırlatıyor içmek zorunda kalıyorsunBende tırnağım kadar bitter çikolata atıyorum susatıyor beni
Hersey zamanla olur.umarm istedgn gibi olur hersey.:)Zaten sabah ki menümde sordum pırasa 6 7 kaşık yedim çok mu diye.Ekmek yemiyorum diye porsiyonlarda hatalı olduğumu düşünüyorum açıkçası. Dünde söyledim arkadaşlar salata yedikmi acıkmıyoruz diyorlar ama maalesef ben açlık çekiyorum.Birden mideme kramp giriyor.Ben daha alışamadım farkındayım. Dediğin kadını bilmiyordum baktım şimdi resmen level atlamış ..Tabikide sürekli araştırmak okumak bilinçlenmek gibisi yok. Meyve suyu kola ketçap mayonez yıllardır tüketmiyorum desem yeri zararlarnı okudum soğudum ,pasta kurabiye kek seviyorum ama genelde kendim yaparım. Porsiyon ayarı yapmadıgım içinde sevdiğim şeyden fazla fazla yiyorum. İnş istikrarım devam eder sizlerden de bişiler öğrenmek güzel.
Hersey zamanla olur.umarm istedgn gibi olur hersey.:)
Yok cnm ben 2. Oldum takimda
Evet canım beyin kanaması gecirdiNe kadar üzücü kuzenın mi hasta ben bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?