evet canım benimAnterior senmısın anlamadım
canım artık Yen'i adıma etiketlersin. Ben de güya dün seninkine başladım patates yememek için salata yedim çok ta dikkat edemedim. Şimdi yürüyüşümü tapıp 200 gr tavuk almaya gitçem. Bakalım bugün uyabilecek miyimMenüm
Sabah
1 haşlanmış patates
1 şu bardağı yoğurt
Öğlen
2 haşlanmış patates
1 şu bardagi yoğurt
Akşam
2 tane sek quark
Yarım muz
1 avuç çiğ çerez
2 litre su 3 e tammalnacak
1 kupa soğan suyu
1 şişe maden suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
30 dakika egzersiz hareketleri bacak karın kol... @Anterior
gece yatmadan yarım saat önce pulbiber limon ve yoğurt karışımı 15 gün aksatmadan tüketiyorsun. Karın yağlarını parçalamada ve metabolizma da işe yarıyormuş canım.Pulbıberlı yogurt ne ıse yarıyot canım
yeni adıma etiketle canımSabah
Kepekli krep
Biber havuc kizartmasi 2 damla yag ile
5 zeytin
Sutlu kahve
Ogle
Brokoli uzeri yogurt
Ikindi
Meyveli activia
Aksam
7-8 yagsiz kofte
Salata(marul,pancarkoku,sogan,domates)
Su 2lt
Spor
25dk abs
15dk cardio
@anterior
Sabahki kahvaltın çok iyi. Hem aç değilsin önceden yedin tadını da biliyorsun. Yiyince pişmanlıktan başka bişey geçmiycek ki eline ama ben çok istikrarlıyım dersin bi çatal la kalabilirim o aldığım bi çatalı da gün içinde kısarak ve yarım litre fazladan su içerek telefi ederim diyorsan yeİşyerinde elmalı turta var yemiyim dimi :) önleyin beniiiiii please
Yersen eline ne geçecek onu düşün cnm. Mesela kilo vermen yavaşlayacak. Mesela hedefine daha geç ulaşacaksın. Ama yemezsen hedefine daha kararlı bir şekilde ulaşacaksın. İstediğin şeyleri daha çabuk giyebileceksin. İradeni konuşturmuş olacaksın ve bu seni mutlu edecek bence.İşyerinde elmalı turta var yemiyim dimi :) önleyin beniiiiii please
Sabahki kahvaltın çok iyi. Hem aç değilsin önceden yedin tadını da biliyorsun. Yiyince pişmanlıktan başka bişey geçmiycek ki eline ama ben çok istikrarlıyım dersin bi çatal la kalabilirim o aldığım bi çatalı da gün içinde kısarak ve yarım litre fazladan su içerek telefi ederim diyorsan yedaha sabah kendine güveniyorsan yakacağına eminsen ye aksi halde uzaklaş ordan
3-4 köfte boyutları çok ufak sa 5 bile olur.Yok canım başladım mı gelir devamı yemicem inş
Geri çevirdim şimdilik bakalım eveet şuan aç değilim
Öğlende patates kızartması ve köfte var ne kadar yemeliyim
bebek için zayıflamam gerekse zayıflıcam niş benim bir amacım var
Yersen eline ne geçecek onu düşün cnm. Mesela kilo vermen yavaşlayacak. Mesela hedefine daha geç ulaşacaksın. Ama yemezsen hedefine daha kararlı bir şekilde ulaşacaksın. İstediğin şeyleri daha çabuk giyebileceksin. İradeni konuşturmuş olacaksın ve bu seni mutlu edecek bence.
3-4 köfte boyutları çok ufak sa 5 bile olur.
Yoğurt salata su patates kesinlikle yok
No patates nooo hele de kızarmışPatates yemek yasak mı canım bilmiyordum orta boy köfteler 3 tane yerim diye düşünüyorum
No patates nooo hele de kızarmış
işte budur :)Tamam canım yemicem inş köfte ve çorba yicem ekmek yine yemicem inş
Çok teşekkürler geçti çok şükürGünaydın canlarOnDeryaa geçmiş olsun canım
Anam hiçbirşey yememişsin ki. Spor süper amaDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
1,5 lahmacun
Taze nane
2-3 tane yeşil biber
Saat 13,30
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
1 litre su (suyu çoğaltmam lazımm biliyorumm :/ )
1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz(bacak-basen)
Kujum su en önemli şey bence zayıflamadaDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 12,30
1,5 lahmacun
Taze nane
2-3 tane yeşil biber
Saat 13,30
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
1 litre su (suyu çoğaltmam lazımm biliyorumm :/ )
1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz(bacak-basen)
Patates yemek yasak mı canım bilmiyordum orta boy köfteler 3 tane yerim diye düşünüyorum
canım bnce öncelikle internette diyetle ilgili makaleler okumanı tavsiye ederim. patatesi yiyeceksen nsl yemen grktğne dair yazılar vardır. iyi beslenme hakkında internette okursan. patates yemek yasak mı sorusuyla bizde şoka uğramamş oluruz :)Patates yemek yasak mı canım bilmiyordum orta boy köfteler 3 tane yerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?