Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar geçmişi bitirdim geldim. Akşam hastaydım erken yattım. Amma yazmışsınız

Menüler bi tane hariç herkesin süper ben bu hafta hem bireysel hem takım birinciliği hedefi koydum. Hadi bakalım herkes asılsın :)

Anterior senmısın anlamadım
evet canım benim

canım artık Yen'i adıma etiketlersin. Ben de güya dün seninkine başladım patates yememek için salata yedim çok ta dikkat edemedim. Şimdi yürüyüşümü tapıp 200 gr tavuk almaya gitçem. Bakalım bugün uyabilecek miyim

Pulbıberlı yogurt ne ıse yarıyot canım
gece yatmadan yarım saat önce pulbiber limon ve yoğurt karışımı 15 gün aksatmadan tüketiyorsun. Karın yağlarını parçalamada ve metabolizma da işe yarıyormuş canım.

Sabah
Kepekli krep
Biber havuc kizartmasi 2 damla yag ile
5 zeytin
Sutlu kahve

Ogle
Brokoli uzeri yogurt

Ikindi
Meyveli activia

Aksam
7-8 yagsiz kofte
Salata(marul,pancarkoku,sogan,domates)

Su 2lt
Spor
25dk abs
15dk cardio
@anterior
yeni adıma etiketle canım
Menü güzel

İşyerinde elmalı turta var yemiyim dimi :) önleyin beniiiiii please
Sabahki kahvaltın çok iyi. Hem aç değilsin önceden yedin tadını da biliyorsun. Yiyince pişmanlıktan başka bişey geçmiycek ki eline ama ben çok istikrarlıyım dersin bi çatal la kalabilirim o aldığım bi çatalı da gün içinde kısarak ve yarım litre fazladan su içerek telefi ederim diyorsan ye daha sabah kendine güveniyorsan yakacağına eminsen ye aksi halde uzaklaş ordan

İşyerinde elmalı turta var yemiyim dimi :) önleyin beniiiiii please
Yersen eline ne geçecek onu düşün cnm. Mesela kilo vermen yavaşlayacak. Mesela hedefine daha geç ulaşacaksın. Ama yemezsen hedefine daha kararlı bir şekilde ulaşacaksın. İstediğin şeyleri daha çabuk giyebileceksin. İradeni konuşturmuş olacaksın ve bu seni mutlu edecek bence.

Yok canım başladım mı gelir devamı yemicem inş
Geri çevirdim şimdilik bakalım eveet şuan aç değilim
Öğlende patates kızartması ve köfte var ne kadar yemeliyim
bebek için zayıflamam gerekse zayıflıcam niş benim bir amacım var

3-4 köfte boyutları çok ufak sa 5 bile olur.
Yoğurt salata su patates kesinlikle yok

Elime sadece kalori geçecek,teşekkür ederim vazgeçtim ama burası olmasa kesin yerdim

Günaydınn kızlar geçmişi bitirdim geldimm genel olarak menüler iyi saylır bir iki kişi kaçamak var ama onlarda eminim cumaya kadar toparlar hadi bakalımm :)

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 12,30
1,5 lahmacun
Taze nane
2-3 tane yeşil biber

Saat 13,30
1 kupa sade nescafe

Akşam yok

1 litre su (suyu çoğaltmam lazımm biliyorumm :/ )

1 saat yürüyüş
15 dk egzersiz(bacak-basen)

Anam hiçbirşey yememişsin ki. Spor süper ama

Kujum su en önemli şey bence zayıflamada

Patates yemek yasak mı canım bilmiyordum orta boy köfteler 3 tane yerim diye düşünüyorum
Patates yemek yasak mı canım bilmiyordum orta boy köfteler 3 tane yerim diye düşünüyorum
canım bnce öncelikle internette diyetle ilgili makaleler okumanı tavsiye ederim. patatesi yiyeceksen nsl yemen grktğne dair yazılar vardır. iyi beslenme hakkında internette okursan. patates yemek yasak mı sorusuyla bizde şoka uğramamş oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…