Bende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsakBen oruç tutmak istiyorum perşembe günü kızlar ama nasıl olacak
Bende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsak
bende yarın ve perşembe tutucagım inşalahBen oruç tutmak istiyorum perşembe günü kızlar ama nasıl olacak
normal ramazanda oruç tutar gibi yapacaz başkada alternatifi yok canımBende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsak
canim baktim ece hanima hemen takibe aldim guzel motive ediyor sevdim@bayandipali ece atmacaya bak derim. Belki videolari verdigi kilolar soyledikleri sni gaza gtrr. Tatliyla nsl imtihan yapio fln.o kacamak asla yapmio. Fakat bn ypiom mesela.dengeleme olayini incelemek ogrenmek lazm
Bende işteyim sabahtan beri çokoprensler turtalar sütlaçlar neler neler geri çevirmedim ki :)
Bende işteyim sabahtan beri çokoprensler turtalar sütlaçlar neler neler geri çevirmedim ki :)
Ben oruç tutmak istiyorum perşembe günü kızlar ama nasıl olacak
Bende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsak
bende yarın ve perşembe tutucagım inşalah
normal ramazanda oruç tutar gibi yapacaz başkada alternatifi yok canım
Bence sen yemıyorsun cok az yıyorsun ben senın gıbı yesem kaybolurumTabiki cnm herşeyi kısamayız hayatımız boyunca benim diyet anlayışım herşeyi ye ama az ye suyunu sporunu eksilktme bak nasıl gidiyor tıkır tıkır ben herşeyi yiyorum kısmamaya çalışıyorum olduğu zaman
Ben de yarın tutacağım.Bende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsak
Canım dıkkatımı cektı neden yemeklerın suyunu yemıyorsunöğle yemeğinde mantı vardıirmik tatlısı vardı üstüne çikolatalı gofret aldı arkadaşlar yemedim...
bakla(sıfır su) ve yoğurt tercih ettim
canım diyetisyenimin önerisi. Yemek suyunda tuz/salça ve yağ daha fazla barınır. Ben 4 yemek kaşığı susuz alıyorum. Sulu alırsam eğer kalan yemek suyuda ekstra yemek yerine geçiyor. Bir dezavantajı da ekmek yemeye meyil ettiğidir.Canım dıkkatımı cektı neden yemeklerın suyunu yemıyorsun
Anladım canım dogru diyorsun benım esımde suyunu yemez sevmedıgı ıcın ekmekte pek yemez demk o yuzden kılo almıyorcanım diyetisyenimin önerisi. Yemek suyunda tuz/salça ve yağ daha fazla barınır. Ben 4 yemek kaşığı susuz alıyorum. Sulu alırsam eğer kalan yemek suyuda ekstra yemek yerine geçiyor. Bir dezavantajı da ekmek yemeye meyil ettiğidir.
Bence sen yemıyorsun cok az yıyorsun ben senın gıbı yesem kaybolurum
Bılmem bana göre oyleyaKız yok olur mu yiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?