Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@bayandipali ece atmacaya bak derim. Belki videolari verdigi kilolar soyledikleri sni gaza gtrr. Tatliyla nsl imtihan yapio fln.o kacamak asla yapmio. Fakat bn ypiom mesela.dengeleme olayini incelemek ogrenmek lazm
canim baktim ece hanima hemen takibe aldim guzel motive ediyor sevdim

Ben oruç tutmak istiyorum perşembe günü kızlar ama nasıl olacak

Bende tutmak istiyorum bende bilgi alabilir miyim arkadaşlar nasil yapsak

bende yarın ve perşembe tutucagım inşalah

normal ramazanda oruç tutar gibi yapacaz başkada alternatifi yok canım

Aynen normal Ramazan da nasıl tutuyorsanız öyle tutun Cuma sabah tartılacaksınız geceyi ona göre ayarlayın :)

Canım dıkkatımı cektı neden yemeklerın suyunu yemıyorsun
canım diyetisyenimin önerisi. Yemek suyunda tuz/salça ve yağ daha fazla barınır. Ben 4 yemek kaşığı susuz alıyorum. Sulu alırsam eğer kalan yemek suyuda ekstra yemek yerine geçiyor. Bir dezavantajı da ekmek yemeye meyil ettiğidir.

Anladım canım dogru diyorsun benım esımde suyunu yemez sevmedıgı ıcın ekmekte pek yemez demk o yuzden kılo almıyor

Kizlar ben eliptik yaparken inanilmaz sikiliyorum ya. 20/dk zor bitiriyorum. Aslinda kondisyonum artti yarim saate cikmam lazim. Film falan da aciyorum ama yok gecmiyor sure bi tavsiyeniz var mi bu konuda?

Canlar iyi akşamlar
Kahvaltı 11.00
Peynirli maydanozlu yufka
1 bardak çay

Ara 15.35
Türk kahvesi

Akşam yemeği 18.30
Pul biberli yoğurt
Salata
Tantuni yaptı eşim ekmeğin köşesinden azcık kopardım

15 dakika leslie
15 dakika basen hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…