Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin karamel :) çok iyiymiş bu ne kadar sürede verdin bu 15 kiloyu?

merhaba kızlar, ben de geri döndüm. hatice, hala cansu'yla mı eşim, yoksa değişti mi?

hoşgeldin canım seninle birlikte tgull de dönünce 12 kişi oluyoruz kontenjanımızı doldurduk artık yeni üye davet etmeyelim kızlar
canım cansu bu hafta benim eşim kimseye vermemeşleri her hafta değiştiriyorum ben seni yeni kızlarla 3lü grup yapacağım biri kaçarsa her ihtimale karşı tgull dönünce çift sayı oluyoruz zaten

seebu- S.A.
cansu-hatice
serap-vafers
samanyolu-pinup bu ikisi iyice saldı takımın tembel şişkoları
siyah_melek- karamel- kalsi

merhabalar aranıza yeni katıldım
burda neler yapmam gerekiyor acaba bilgi verebilirmisiniz
Hoşgeldin arakadaşım....
samanyolu ve pinup nerde sizin boncuklar kızdırmayın beni 1er boncuk yazdım haftasonu için
Hatice canım çok haklısın ama Pinup yazmadı ki menülerini nasıl yorumlıcam,ben dün yazdım ama gene yorum yok:26:
Karemel hoşgeldin canım,iradene hayran kaldım,tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.Ben de şu Dukan diyetine bir bakayım...Yalnız hafta da birgün serbest süper...
merhaba kızlar, ben de geri döndüm. hatice, hala cansu'yla mı eşim, yoksa değişti mi?
Tekrar hoşgeldin canım....
Takım canlandı çok sevindim,takımın tembel şişkosu olarakPinup neredesin seni boğucam benÇabuk gel yorumla dünkü bugünkü menümü ve de menülerini yaz canım bekliyorum.Yoksa Hatice bizi mahvedecek....:18::18::18:

Merhabalarrr arkadaşlarımm

bugün neler yedim sizinle paylaşayım

Sabah: bi ince dilim pastırma ,2 parmak büyüklüğünde taze kaşar ,1 dilim salam ,1 dilim ekmek

Ara: 1 portakal

öğle : bir tabak 3 sarma dolma 2 kabak dolma yoğut 1 dilim ekmek

ara : 2 tane galeta

Akşam : küçük bir porsiyon salata ve bol salata

ara : elma
:))))))

kalsi- siyahmeleği yorumlasın menüsünü yazdı
siyah melek karameli karamel menüsünü yazmıştı canım
karamel de kalsiyi yorumlasın

Evet pinup bak böyle devam edersensamanyolunu alır başkasının eşi yaparım sen de eşsiz kalırsın

Dukan diyetine baktım da ben meyvesiz asla duramam,çok sağlıklı gelmedi bana,yine 6 öğüne devam en iyisi.Şu oruçlarım bir bitse de düzene girsem artık...Ama haftaya 2 günlük pirinç lapasını denicem,malum dönemde olucam da
Bugün de oruçluyum akşam menümü yazarım ,umarım Pinup gelir

kızlar biz dee mi yapsak şu dukanın diyetinden bir de ipeksir vardı bizim takımda çok güzel kilo verip mezun oldu bu diyetle

evet ya ben de meyve yüzünden yapamıyorum ay şu pirinç lapasını hiç yiyemem ne kaadar lezzetsiz böyle tatsız tuzzsuz şeylerle yaşayaamam ben

cansuccum ben de yazayyım menümü
sabah
2 diliim çavdar ekmeği ile tost 1 bardak portakal suyu 1 tatlı kaşığı bal
ara
10 badem çeyrek muz
öğle
1 tabak ton balıklı makarna ve kereviz yemeği 1 kaşık yoğurt
ara
az daha badem yedim
akşam
2 dilim su böreği annem getirmiş dayanamaadım çok inceydi ama
ara
meyve yerim

2 lt suyumu içtim
spor
Leslie 3 mil
50 dk oryantal
bikini programı 10 karın egzersizi 50 tekrar
250 mekik

Karamelciğim dikatine :))

3 ana öğün :
3 ara öğün:
Spor :
su : az içmişsin

toplam :

hahaha canım ben suyu bi tek sabah yazmışım ama ben günde 3 litreyi buluyorum. zaten ben istemesemde vucudum ihtiyaç duyuyor. malum kiloya göre insanın su ihtiyacıda artıyor. bundan sonra dikkat edicem içtiğim sularıda yazmaya cnm pardon

şimdi okudum bana yazılan tüm mesajları burdan hepsini topluca cevaplıcam:)
öncelikle çok teşekkür ediyorum hepinize desteklerinizden dolayı.benim zayıflamamdaki bence en büyük püf noktam şu. çok aptalca gelebilir yaptığım diyetin sporun yanında geceleri odamda deli gibi dans ediyorum böylelikle yatmadan öncede aldığım tüm kalorileri erittiğime inanıyorum. ve her yemek yedikten sonra bolca haraket ediyorum. sonuçta bilimsel bir gerçek nekadar kalori harcarsanız okadar zayıflıyoruz. eskiden çok haraketsizdim. çok farketti. sonra ekmek çıkıcak hayatımızdan. porsiyonlar küçülecek. dukan diyetine gelince. aslında internette çok bilinçsizce anlatılıyor. kitabını elimden düşürmüyorum. atak evresi 10 gün falan değil aslında. verilmek istenen kiloya göre. mesela 4 kilo fazlası olan bir insan sadece 1 gün uyguluyor bu evreyi yada 2. arkasından gelen evre kilo verme evresi . burda salı ve perşembe günü hariç zaten tüm sebze ve meyveler serbest. atak evresinin amacı vucutta depolanan karbonhidratları yakmak. ama ister inanın ister inanmayın daha öncede çok diyet yaptım hiç biri protein ağırlıklı değildi ve karşıydım protein ağırlıklı diyetlere ama bu diyetle gerçekten kilo kaybettim yağ kaybettim ve sıkıyım. kastan yakmadı sanırım vucut ve açlık hissetmiyorum. ama dediğim gibi harfi harfinede uygulamadım. 1 hafta atak yaptım ve 3 kilo verdim beni aşırı motive etti sonra devam ettim diyetime 4-5 ayda verdim 14 kilomu.ve kesinlilkle geri almıyorum. ben hep söylüyorum ben yaptıysam herkes yapar

cnm
üç öğünün tamam
aralar tamam
kaçamak yapmamışsın
su ve spordan bahsetmemişsin benim gibi unuttuğunu varsayıyorum

benim listem:

sabah: kepekl tost ekmeğinden yarım tost, kahve

ara: ceviz

öğle: ton balığı

akşam: birkaç galeta, zeytin, sütlü kahve, kuru incir ve ceviz -karman çorman-

+ bi lt. su -tamamlayacağım-
tempolu yürüyüş

hmm spor yapıp yapmadığını ve içtiğin suyu yazmayı unutmuşsun :)

ara ve ana öğünler
kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…