selamlar =) bende aranıza katıldım. =)94 kilodan 79a indim dahada devam ediyorum ama bu yarışma çok iyi oldu resmen motive oldum . buarada ben 15 kiloyu piere dukkan ın kitabını okuduktan sonra verdim. kelimesi kelimesine uygulamadım diyeti ama ben inanılmaz faydasını gördüm. ekmekte dahil olmak üzere tüm karbonhidratlardan uzak duruyorum. haftanın bir günü serbest günüm abartmadan dilediğimi yiyorum. hergün sabah 1 akşam 1 saat olmak üzere yürüyüşümü yapıyorum. ve soğuk su içiyorum. kitapta soğuk suyu şöyle açıklamış adam vucut biz 10 derecede soğuk su içtiğimizde onu tekrar midede vucut sıcaklığına getirmek için kalori harcarmış sanki spor yapıyormuşuz gibi. yağın donma olayıda mümkün değilmiş çünkü o su vucut sıcaklığına gelmeden kana karışmazmış. inş bu hafta sonuna kadar 2 kilo daha vericem
merhaba kızlar, ben de geri döndüm. hatice, hala cansu'yla mı eşim, yoksa değişti mi?
Hoşgeldin arakadaşım....merhabalar aranıza yeni katıldım
burda neler yapmam gerekiyor acaba bilgi verebilirmisiniz
Hatice canım çok haklısın ama Pinup yazmadı ki menülerini nasıl yorumlıcam,ben dün yazdım ama gene yorum yok:26:samanyolu ve pinup nerde sizin boncuklar kızdırmayın beni 1er boncuk yazdım haftasonu için
Karemel hoşgeldin canım,iradene hayran kaldım,tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.Ben de şu Dukan diyetine bir bakayım...selamlar =) bende aranıza katıldım. =)94 kilodan 79a indim dahada devam ediyorum ama bu yarışma çok iyi oldu resmen motive oldum . buarada ben 15 kiloyu piere dukkan ın kitabını okuduktan sonra verdim. kelimesi kelimesine uygulamadım diyeti ama ben inanılmaz faydasını gördüm. ekmekte dahil olmak üzere tüm karbonhidratlardan uzak duruyorum. haftanın bir günü serbest günüm abartmadan dilediğimi yiyorum. hergün sabah 1 akşam 1 saat olmak üzere yürüyüşümü yapıyorum. ve soğuk su içiyorum. kitapta soğuk suyu şöyle açıklamış adam vucut biz 10 derecede soğuk su içtiğimizde onu tekrar midede vucut sıcaklığına getirmek için kalori harcarmış sanki spor yapıyormuşuz gibi. yağın donma olayıda mümkün değilmiş çünkü o su vucut sıcaklığına gelmeden kana karışmazmış. inş bu hafta sonuna kadar 2 kilo daha vericem
Tekrar hoşgeldin canım....merhaba kızlar, ben de geri döndüm. hatice, hala cansu'yla mı eşim, yoksa değişti mi?
Takım canlandı çok sevindim,takımın tembel şişkosu olarakhoşgeldin canım seninle birlikte tgull de dönünce 12 kişi oluyoruz kontenjanımızı doldurduk artık yeni üye davet etmeyelim kızlar
seebu- S.A.
cansu-hatice
serap-vafers
samanyolu-pinup bu ikisi iyice saldı takımın tembel şişkoları
siyah_melek- karamel- kalsi
hoşgeldin karamel :) çok iyiymiş bune kadar sürede verdin bu 15 kiloyu?
Evet pinup bak böyle devam edersensamanyolunu alır başkasının eşi yaparım sen de eşsiz kalırsın
Dukan diyetine baktım da ben meyvesiz asla duramam,çok sağlıklı gelmedi bana,yine 6 öğüne devam en iyisi.Şu oruçlarım bir bitse de düzene girsem artık...Ama haftaya 2 günlük pirinç lapasını denicem,malum dönemde olucam da
Bugün de oruçluyum akşam menümü yazarım ,umarım Pinup gelir
Karamelciğim dikatine :))
3 ana öğün :
3 ara öğün:
Spor :
su : az içmişsin
toplam :
Karamelciğim dikatine :))
3 ana öğün :
3 ara öğün:
Spor :
su : az içmişsin
toplam :
Merhabalarrr arkadaşlarımm
bugün neler yedim sizinle paylaşayım
Sabah: bi ince dilim pastırma ,2 parmak büyüklüğünde taze kaşar ,1 dilim salam ,1 dilim ekmek
Ara: 1 portakal
öğle : bir tabak 3 sarma dolma 2 kabak dolma yoğut 1 dilim ekmek
ara : 2 tane galeta
Akşam : küçük bir porsiyon salata ve bol salata
ara : elma
:))))))
Vafers hoşgeldin canım,güzel paylaşımlar dilerim
Merhabalarrr arkadaşlarımm
bugün neler yedim sizinle paylaşayım
Sabah: bi ince dilim pastırma ,2 parmak büyüklüğünde taze kaşar ,1 dilim salam ,1 dilim ekmek
Ara: 1 portakal
öğle : bir tabak 3 sarma dolma 2 kabak dolma yoğut 1 dilim ekmek
ara : 2 tane galeta
Akşam : küçük bir porsiyon salata ve bol salata
ara : elma
:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?