cansu sabahtan beri bi sporun içinden çıkamadın daha burda mısın biraz tembel misin yoksa sen hadi yap artık yoksa yarınki cezaların ikiye katlanacak
su ve sporun için 2 boncuk kaçamak var öğünlerden de puan yok
hoşgeldin canım seninle birlikte tgull de dönünce 12 kişi oluyoruz kontenjanımızı doldurduk artık yeni üye davet etmeyelim kızlar
canım cansu bu hafta benim eşim kimseye vermemeşleri her hafta değiştiriyorum ben seni yeni kızlarla 3lü grup yapacağım biri kaçarsa her ihtimale karşı tgull dönünce çift sayı oluyoruz zaten
seebu- S.A.
cansu-hatice
serap-vafers
samanyolu-pinup bu ikisi iyice saldı takımın tembel şişkoları
siyah_melek- karamel- kalsi
pis samanyolu arkamdan mı konuşuosun sennnnnHoşgeldin arakadaşım....
Hatice canım çok haklısın ama Pinup yazmadı ki menülerini nasıl yorumlıcam,ben dün yazdım ama gene yorum yok:26:
Evet pinup bak böyle devam edersensamanyolunu alır başkasının eşi yaparım sen de eşsiz kalırsın
Valla Haticem bende ilk kez denicem,haftaya bakalım görücez,adet dönemimde çok şişim oluyor,salı çarşamba denerim diyorum bakalım....
BUGÜNKÜ MENÜM
Sahur 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba,balık,salata,1 dilim ekmek ve 3 parça helva
Gece meyve yicem
1 saat yürüdüm,suyu yatana kadar tamamlarım.1 litre oldu bile,oruçlu olunca akşam dayanıyorum suya,sabaha kadar wc yatak gidip geliyorum
S.A. seebu pinup nerelerdesiniz bakayım
selam kızlar kusura bakmayın giremedim
annemin halası vefat etti cenazedeydik,şimdide bir girip çıkıcam yazılanlarıda okuyamadım yarın yada diğer gün akşam girip uzun uzun yazarım kendinize iyi bakın haber vermek istedim iyi akşamlar kızlar
Canım başınız sağolsun....selam kızlar kusura bakmayın giremedim
annemin halası vefat etti cenazedeydik,şimdide bir girip çıkıcam yazılanlarıda okuyamadım yarın yada diğer gün akşam girip uzun uzun yazarım kendinize iyi bakın haber vermek istedim iyi akşamlar kızlar
Pinup sana gözlük alıcam,1 saat yürüdüm diye yazdım görmemişsincanım spor dışında herşey tamam ondan dört boncuk sana
Canım başınız sağolsun....
Pinup sana gözlük alıcam,1 saat yürüdüm diye yazdım görmemişsin
Ben Sana cumartesiyi unutalım demiştim,pazarı değil bikere,ben pazar günü menümü yazdım senin ki neredeSENSİN ŞİŞKOOOOOOO]
pis samanyolu arkamdan mı konuşuosun sennnnnsen sanki yazdın
Ben Sana cumartesiyi unutalım demiştim,pazarı değil bikere,ben pazar günü menümü yazdım senin ki nerede
hahahhaha şaka mı bişi diim mi gözlüğüm var aslında :) samanyoluu özür dilerim :)
samanyolu için boncuk adedimmmm
selam kızllarr menümü paylaşımm :) bence iidim
sabah avuç içi büyüklüğünde çavdar ekmeğine peynir domatesli biberli tost
ara dörtte 1 simit
öğlen çorba , cacık az püre üzerine et ama az porsiyonlarm minik
ara portakal
akşam nohut pilav ama bir servis kaşığı
öğünüm güsel görnmesede o kadr yanca banda kötü görndü ama porsiyonlarm mibniktii:)
su en fazla 1 litree
seebucumm başınsağolsun canım
cansu yarın sporlar sabahtan yapılacak bu saate kalırsa canın istemezz ttabi
pinup çok şımarıksın ya:82:
samanyolu suyunu içmedeen niiye boncuğunu verriyorsun acıma pinupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?