- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
kaptanım oruçlu olanlar kilosunu iftardan önce bildirsin demiştınız bildirdım69kiloydum resim attım menümü de saat 22 30da yazdım
kaptanım oruçlu olanlar kilosunu iftardan önce bildirsin demiştınız bildirdım69kiloydum resim attım menümü de saat 22 30da yazdım
Ben zaten onu maddi olarak olumsuz kesinlikle etkilemiyor canım gizli gizli birikim yapıyorum daha doğrusu kenarda ne olur ne olmaz parası bırakıyorum. Alacağım bisikletin parasında burdan almayı düşünüyorum ama sağolsun eşim yapmazsın etmezsin kilo verdiğin daha çok belli bile değil gibi olumsuz laflarıyla beni sinir ediyor.
Tmm kuzum gözümden kaçmış demkkikaptanım oruçlu olanlar kilosunu iftardan önce bildirsin demiştınız bildirdım69kiloydum resim attım menümü de saat 22 30da yazdım
Kaptanim ben nolucammm listeye girebilir demissin ama yokum.Zerosima cnm nzli olunca ortalama kaç olmayınca kaç bi değerlendirelim
Seda gelmiycek belli ne yapsam bilemedim ya
Kızlar siz ne dersiniz
Kaptanim ben nolucammm listeye girebilir demissin ama yokum.
İnşallah 2 haftaya ben giderim kızlara yer açılır haftaya da sabit olursa kendi isteğimle gideceğim zaten
tamam canim benim@NzLi cnm sen listeye girebilmen için 75,5 olman gerekiyor eminim 2 haftaya verirsin onu da bu hafta alamayacağız malseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?