Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ÖĞLEN
KİBRİT KUTUSU KADAR PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
2 LOKMA EKMEK
EKMEKTE KİBRİT KUTUSU KADAR DESEM YERİ :)
Aç kaldım bugün kızlar üstüne birde 110 kere ip atlayıp geldim

ÖĞLEN
ŞEKERSİZ ÇAY
2 LOKMA EKMEK
Ara öğün yaparsın canım birazdan gün kurusu ceviz gibi az miktarda tüketebilirsin. Akşama kadar çok açlık çekme. Ayran ya da süt de içebilirsin

Ara öğün yaparsın canım birazdan gün kurusu ceviz gibi az miktarda tüketebilirsin. Akşama kadar çok açlık çekme. Ayran ya da süt de içebilirsin

Akşamları zaten süt içiyorum canım 3 akşamdır yemeksiz gibi bir şey , bakma az kilo vermeme cidden yemiyorum sürekli aç geziyorum, belki yağlar eridi bu hafta 1,5 kilo birden gidecek :)
İncirim kayısım var yaparım çok acıkmaya başlayınca ara öğünümü

Bizim öğle yemeğinde de ciğer vardı. Hİç yiyemem ciger bende bir kepçe sebze çorbası ile salata yedim.Şu an itibari ile 2 Lt suyumuda içtim.

Bende 5 yada 6 bardak içtim tam bilmiyorumda
gidip bir bardak daha içeyim
Burası iyiki var aklıma geldikçe yiyemiyorum :)

Bu hafta akşamları detoks gibi yaptın canım. Bence bu hafta yemek yemelisin artık.

Yemediğim halde zor gidiyor bir de yesem nasıl gidecek
Pazar günü kahvaltı ödülü verdim kendime bakalım
Diyet demek aç gezmek değil ki canım benim. Yiyeceğiz ama sağlıklı pişirdiğimiz besinleri kilo yapanları değil. Örneğin pilav yerine 1 dilim çavdar ekmeği yemek gibi.

ÖĞLEN
ŞEKERSİZ ÇAY
2 LOKMA EKMEK

Belki bu kadar az yediğinden de mi etki ediyor acaba cnm biraz öğünlerini değiştirsen mesela kahvaltını güzelce yapsan öğle normal akşam daha az olacak şekilde :)

Belki bu kadar az yediğinden de mi etki ediyor acaba cnm biraz öğünlerini değiştirsen mesela kahvaltını güzelce yapsan öğle normal akşam daha az olacak şekilde :)

Sabah kahvaltılarım güzel zaten canım doyuyorum onda sıkıntı yok , ilk haftada porsiyonlarımı oturtamamıştım büyüktü sanki, benim için önemli bu hafta bakalım 63,5 tan kaç kilo gidecek

***3. Takım 512.Etap***

Kahverengi211: (68,1/68/0,1/%0,15)
Zerosima: (54,2/53,4/0,8/%1,48)
BtRt : (59,8/59,0/0,8/%1,34)
Gencanne68 : ( 81,3/80,8/0,5/%0,62)
Nurumcan94 : (86,9/86,6/0,3/%0,35)
ciwan_annesi : ( 69,6///%) kendi isteği ile ayrıldı
Kkli_kadin : (69,4/68,7/0,7/%1,01)
Yasnira : (70,8///%)
Kaydasay77 : (69/68,5/0,5/%0,72)
fahriyeaba : ( 77,1/76,9/0,2/%0,26)
Kahsen : (58,7/58/0,7/%1,19)
Furha63 : (60/59,5/0,5/%0,83)

Sismaniye (73/71,8/1,2/%1,64)
20_KELEBEK : (61,8/60,5/1,3/%2,10)

3.Takım ortalaması : %

Y Yasnira nerdesin cnm seni bekliyorum

Sabah kahvaltılarım güzel zaten canım doyuyorum onda sıkıntı yok , ilk haftada porsiyonlarımı oturtamamıştım büyüktü sanki, benim için önemli bu hafta bakalım 63,5 tan kaç kilo gidecek

Az gitsin öz gitsin cnm acele etme hızlı giden kilo hızlı gelir unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…