- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Ara öğün yaparsın canım birazdan gün kurusu ceviz gibi az miktarda tüketebilirsin. Akşama kadar çok açlık çekme. Ayran ya da süt de içebilirsinÖĞLEN
KİBRİT KUTUSU KADAR PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
2 LOKMA EKMEK
EKMEKTE KİBRİT KUTUSU KADAR DESEM YERİ :)
Aç kaldım bugün kızlar üstüne birde 110 kere ip atlayıp geldim
Ara öğün yaparsın canım birazdan gün kurusu ceviz gibi az miktarda tüketebilirsin. Akşama kadar çok açlık çekme. Ayran ya da süt de içebilirsin
Aynen cnm az ama düzenli spor bayağı fark ettiriyor diyorum ya geçen sene 53lerdeyken herkes 48-49 sanırdı şimdi düzenli yapamıyorum 53te bile 55 diyorlar
Bizim öğle yemeğinde de ciğer vardı. Hİç yiyemem ciger bende bir kepçe sebze çorbası ile salata yedim.Şu an itibari ile 2 Lt suyumuda içtim.
Bu hafta akşamları detoks gibi yaptın canım. Bence bu hafta yemek yemelisin artık.Akşamları zaten süt içiyorum canım 3 akşamdır yemeksiz gibi bir şey , bakma az kilo vermeme cidden yemiyorum sürekli aç geziyorum, belki yağlar eridi bu hafta 1,5 kilo birden gidecek :)
İncirim kayısım var yaparım çok acıkmaya başlayınca ara öğünümü
Aynen sorumlu hissediyor insan kendini birde başkalarına haksızlık olsun istemiyoruz. O yüzden iyiki burdayız :))Bende 5 yada 6 bardak içtim tam bilmiyorumda
gidip bir bardak daha içeyim
Burası iyiki var aklıma geldikçe yiyemiyorum :)
Bu hafta akşamları detoks gibi yaptın canım. Bence bu hafta yemek yemelisin artık.
Aynen sorumlu hissediyor insan kendini birde başkalarına haksızlık olsun istemiyoruz. O yüzden iyiki burdayız :))
Diyet demek aç gezmek değil ki canım benim. Yiyeceğiz ama sağlıklı pişirdiğimiz besinleri kilo yapanları değil. Örneğin pilav yerine 1 dilim çavdar ekmeği yemek gibi.Yemediğim halde zor gidiyor bir de yesem nasıl gidecek
Pazar günü kahvaltı ödülü verdim kendime bakalım
hım bu hafta sanırım çıkanlar oluyor. Bildirim yapmayanlar belki girebilirsin. Olmadı önümüzdeki hafta olur canım. Kaptanlar daha ii bilirler tabi bu konularıBen listeye giremedim daha ona rağmen böyleyim
Tüh
buraya dün yağdı sabah iyiydi akşamüstü yağacak diyorlar bakalım
ÖĞLEN
KİBRİT KUTUSU KADAR PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
2 LOKMA EKMEK
EKMEKTE KİBRİT KUTUSU KADAR DESEM YERİ :)
Aç kaldım bugün kızlar üstüne birde 110 kere ip atlayıp geldim
Akşamları zaten süt içiyorum canım 3 akşamdır yemeksiz gibi bir şey , bakma az kilo vermeme cidden yemiyorum sürekli aç geziyorum, belki yağlar eridi bu hafta 1,5 kilo birden gidecek :)
İncirim kayısım var yaparım çok acıkmaya başlayınca ara öğünümü
Bizim öğle yemeğinde de ciğer vardı. Hİç yiyemem ciger bende bir kepçe sebze çorbası ile salata yedim.Şu an itibari ile 2 Lt suyumuda içtim.
Günde 250 300 ip atlamada fark ettirmi canım
Ben listeye giremedim daha ona rağmen böyleyim
Belki bu kadar az yediğinden de mi etki ediyor acaba cnm biraz öğünlerini değiştirsen mesela kahvaltını güzelce yapsan öğle normal akşam daha az olacak şekilde :)
Sabah kahvaltılarım güzel zaten canım doyuyorum onda sıkıntı yok , ilk haftada porsiyonlarımı oturtamamıştım büyüktü sanki, benim için önemli bu hafta bakalım 63,5 tan kaç kilo gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?