Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 512.Etap***

Kahverengi211: (68,1/68/0,1/%0,15)
Zerosima: (54,2/53,4/0,8/%1,48)
BtRt : (59,8/59,0/0,8/%1,34)
Gencanne68 : ( 81,3/80,8/0,5/%0,62)
Nurumcan94 : (86,9/86,6/0,3/%0,35)
ciwan_annesi : ( 69,6///%) kendi isteği ile ayrıldı
Kkli_kadin : (69,4/68,7/0,7/%1,01)
Yasnira : (70,8///%) bildirimde bulunmadı
Kaydasay77 : (69/68,5/0,5/%0,72)
fahriyeaba : ( 77,1/76,9/0,2/%0,26)
Kahsen : (58,7/58/0,7/%1,19)
Furha63 : (60/59,5/0,5/%0,83)

Sismaniye (73/71,8/1,2/%1,64)
20_KELEBEK : (61,8/60,5/1,3/%2,10)
bayandipali : (64/63,5/0,5/%0,78) yeni üye, başlangıç tarihi 22 mart , başlangıç kilosu 65, hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması : % 0,831

3. Takım 512.Etap free liste

Sahgull : (68,8///%)504. etaptaizne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu(66,7 le listeye giriş)
chemistry_eng : (69,3/67,7/1,6/%2,31) 502. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (83/81/2/%2,41) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
NzLi : (79,2/78,6/0,6/%0,76) 472. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 39'a bölündü.(75,5 listeye giriş)

Yüzdemiz güzel evet kızlar fakat @ciwan_annesi ve Y Yasnira da bildirse belki daha iyi olabilirdi ne diyelim sağlık olsunn görüyorsunuz bir kişinin bildirim yapmaması bile listeyi nasıl etkiliyor
Benim cezam haziranda mi bitiyor:)
Yasnira hep giriyordu. Insallah kotu birsey yoktur.

Kizlar hayatimiz her zaman yolunda gitmeyebilir. Allah korusun kotu seylerde olabilir. Burasida bir yarisma. Herkesin sorumlulugu var. Free listesindeym ama.sabah uyanir uyanmaz bakiyorm buraya. Herkes birseye inanmis yola cikmis.
Takima girmek icn bukdr ugrasip. Vaktim yk cikiyorm diyip catank diye cikmakta sanki nezaket kurallarina uymuyor.bir insanla bile küstügunuzde ona icinizdekileri doktukten snra karsi trfn duygularini dinlersiniz.cnku ozamana kdr arada bir emek vardir. Takimdan ayrilcam diyorsaniz kaptaninda cvbini beklemeliydon @ciwan_annesi. Sonucta burda insanlrdan bsyler ogrenmek icin ugrasirken onlarn vakitlernden alirken hersey guzel hosta.yollari ayirirken mi arkaya bakilmiyor. Hem nezakete hemde emege yakismadi..

Benim cezam haziranda mi bitiyor:)
Yasnira hep giriyordu. Insallah kotu birsey yoktur.

İnşallah cnm aynen hep giriyordu keşke numarası falan olsa ulaşırdık mesela ceylan sabah şifresini unutmuş girememiş bana tlfdan bildirdi böyle durumlarda iyi oluyor yanii

Aynen cnm haziran sanırım

Zaten kendisi ayrılmak istediğini pazartesi yazmış cnm kaptanımız aynı gün cvp vermiş kendisinin son aktifliği çarşamba mutlaka görmüştür keşke cvp verseydi

Haklısın canım ben kilo vermeyeceğim listeyi etkileyeceğim diye stres yaptım bu hafta

Canım senin azıcık kilon kaldı dimi ne hırsla başladın bitirdin diyeceğim bitince hepimizi aşka getirdin
Buraya 77 ile başladım aslında 82'ydim. 64'te bitirmeyi düşünüyorum. Sonra korumada inşallah
yağlar eriyor ya canım ondandır.
çok mantıklı inşallah öyledir

Allah Allah ne olabilir acaba başka
Araştırıcam. Öyle böyle değil. Dün hemşire kanımı alıyo elim dizine değdi kolumu tuttu uff bu ne diyo buz gibisin diyo şoka girdi
Eşim gece en dibe kaçıyo yatakta ona değmeyeyim diye hani hep kansızlık çektim hep üşürdüm ama üç haftadır olan baya anormal derecede

İnşallah cnm aynen hep giriyordu keşke numarası falan olsa ulaşırdık mesela ceylan sabah şifresini unutmuş girememiş bana tlfdan bildirdi böyle durumlarda iyi oluyor yanii

Aynen cnm haziran sanırım
Ben de numaramı şahgul e verdim dün. Dedim internet bitiyo. 1.5 ay oluyo taşınalı halâ bağlatamadık yaa paket dayanmıyor
Kız sana da yazayım olur da kaptanım giremez sana mesajla bildirimde bulunurum paket bitince

Dün yazamadım. Ama hayırlı olsun. Benim çocukluk ve ergenlik hobim o kadar seviyorum ki anlatamam. Şuan verseler ayağımdan yine hiç çıkarmam valla. Kapalı olunca etekle filan süremiyorum şimdi. Ama kapanana kadar yani 17 yaşına kadar 10 tane paten eskittim. Şimdi de çocukları heveslendiriyorum. 7 yaşında olan beceremiyo sevmiyo ama 5 yaşındaki oğlum 3.5 yaşından beri sürüyo çok seviyo. Hatta şuan ayağında bende kendimi hatırlıyorum çok mutlu oluyorum onu görünce.
Bu Yen'i taşındığımız evin koridoru çok geniş bi uçtan bi uca sürüyo yavrum. Keşke bende tekrar sürebilsem hayali bile güzel :)

Kızlar bişe sorcam. Eşim getirmiş şu titremeli kemer varya al tak diyo eritir göbeği diye. Dün bi saat taktım. Nasıl terletti ısındı yandı göbek resmen. Ama belime bi zarar verir mi ki diye düşünüyorum.
Bi de kalori yaktırıyor mudur bu.
Hatta spordan sayılır mı
Ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum.

Olur cnm tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…