- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
çok geçmiş olsun cnmİyi cnm sevindim
Bende bugun biraz daha iyiyim
Yok kız iki üç haftadır sıcacık havalarda bile kazak üstüne hırka. Hele akşamları buz kesiyom buzzz.
Yetersiz enerji aldigi icinde olablr.vucut once karbonhidrati yakar. Enerji kaynagi odur oncelik olarak.Allah Allah ne olabilir acaba başka
Yetersiz enerji aldigi icinde olablr.vucut once karbonhidrati yakar. Enerji kaynagi odur oncelik olarak.
Benim cezam haziranda mi bitiyor:)Yüzdemiz güzel evet kızlar fakat @ciwan_annesi ve Y Yasnira da bildirse belki daha iyi olabilirdi ne diyelim sağlık olsunn görüyorsunuz bir kişinin bildirim yapmaması bile listeyi nasıl etkiliyor
Benim cezam haziranda mi bitiyor:)
Yasnira hep giriyordu. Insallah kotu birsey yoktur.
Kizlar hayatimiz her zaman yolunda gitmeyebilir. Allah korusun kotu seylerde olabilir. Burasida bir yarisma. Herkesin sorumlulugu var. Free listesindeym ama.sabah uyanir uyanmaz bakiyorm buraya. Herkes birseye inanmis yola cikmis.
Takima girmek icn bukdr ugrasip. Vaktim yk cikiyorm diyip catank diye cikmakta sanki nezaket kurallarina uymuyor.bir insanla bile küstügunuzde ona icinizdekileri doktukten snra karsi trfn duygularini dinlersiniz.cnku ozamana kdr arada bir emek vardir. Takimdan ayrilcam diyorsaniz kaptaninda cvbini beklemeliydon @ciwan_annesi. Sonucta burda insanlrdan bsyler ogrenmek icin ugrasirken onlarn vakitlernden alirken hersey guzel hosta.yollari ayirirken mi arkaya bakilmiyor. Hem nezakete hemde emege yakismadi..
Haklısın canım ben kilo vermeyeceğim listeyi etkileyeceğim diye stres yaptım bu haftaKizlar hayatimiz her zaman yolunda gitmeyebilir. Allah korusun kotu seylerde olabilir. Burasida bir yarisma. Herkesin sorumlulugu var. Free listesindeym ama.sabah uyanir uyanmaz bakiyorm buraya. Herkes birseye inanmis yola cikmis.
Takima girmek icn bukdr ugrasip. Vaktim yk cikiyorm diyip catank diye cikmakta sanki nezaket kurallarina uymuyor.bir insanla bile küstügunuzde ona icinizdekileri doktukten snra karsi trfn duygularini dinlersiniz.cnku ozamana kdr arada bir emek vardir. Takimdan ayrilcam diyorsaniz kaptaninda cvbini beklemeliydon @ciwan_annesi. Sonucta burda insanlrdan bsyler ogrenmek icin ugrasirken onlarn vakitlernden alirken hersey guzel hosta.yollari ayirirken mi arkaya bakilmiyor. Hem nezakete hemde emege yakismadi..
Buraya 77 ile başladım aslında 82'ydim. 64'te bitirmeyi düşünüyorum. Sonra korumada inşallahCanım senin azıcık kilon kaldı dimi ne hırsla başladın bitirdin diyeceğim bitince hepimizi aşka getirdin
çok mantıklı inşallah öylediryağlar eriyor ya canım ondandır.
Araştırıcam. Öyle böyle değil. Dün hemşire kanımı alıyo elim dizine değdi kolumu tuttu uff bu ne diyo buz gibisin diyo şoka girdiAllah Allah ne olabilir acaba başka
Ben de numaramı şahgul e verdim dün. Dedim internet bitiyo. 1.5 ay oluyo taşınalı halâ bağlatamadık yaaİnşallah cnm aynen hep giriyordu keşke numarası falan olsa ulaşırdık mesela ceylan sabah şifresini unutmuş girememiş bana tlfdan bildirdi böyle durumlarda iyi oluyor yanii
Aynen cnm haziran sanırım
Dün yazamadım. Ama hayırlı olsun. Benim çocukluk ve ergenlik hobim o kadar seviyorum ki anlatamam. Şuan verseler ayağımdan yine hiç çıkarmam valla. Kapalı olunca etekle filan süremiyorum şimdi. Ama kapanana kadar yani 17 yaşına kadar 10 tane paten eskittim. Şimdi de çocukları heveslendiriyorum. 7 yaşında olan beceremiyo sevmiyo ama 5 yaşındaki oğlum 3.5 yaşından beri sürüyo çok seviyo. Hatta şuan ayağında bende kendimi hatırlıyorum çok mutlu oluyorum onu görünce.Kizlar komik gelecek ama esim dogumgununde ne istersin dedi. Normalde kabul etmeyecegini bildigim icin paten dedim.siparis etmis geldi bugun patenler.
1 saat paten 470 kaloriymis. Ama coluklu cocuklu kadin nasil paten yapicam ben
Sakin bi ormana falan gitmem lazim
Ben de numaramı şahgul e verdim dün. Dedim internet bitiyo. 1.5 ay oluyo taşınalı halâ bağlatamadık yaapaket dayanmıyor
Kız sana da yazayım olur da kaptanım giremez sana mesajla bildirimde bulunurum paket bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?