- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Tebrikler canım
Olsun biz grupta mezun ederiz seni davulla zurnayla =)
Canim zaten her kavrami kadinin ustune yukluolar.bnde cevremde kimseyi ayristirmam.ama eger saygili degilse ogrenmeye acik degilse benim ugraslarima ragmen o kafada devam ediyorsa araya mesafe koyuyorm. Bir gun bi arkdsm bana dediki kadinlarn kahkaha atmasi bana tuhaf geliyor. Neden dedm. Bilmem ddi. Peki sen bu dunyada neden varsn ddm.kizla knsuyoruz hala gorusuyoruz.fakat degismiyor malesef.iyi niyetli bir insan o nedenle grsuyorm.fakst hayat goruslerimiz ck zit.
Bn kendi hayatimi tirnaklarimla kaziyarak kurdm. Her yerde tek basima mucadele ettm.bugune kdr bana cinsiyeticlik yapanlarlada tartistm. Olene kdrda boyle bir insan olacagim.
Sende yilma arkadasim.biz boyleyiz. Bana da rht bi insan derler.ama ben mutluyum. Basimda biri bana ne yapmam grktgni solemio.beynim var ve kararimi verip uyguluyorm. Veeeee hepte kendi secimlerimi yasicam. Cnku bu benim hayatim
Kabızlığım suruyo 1haftadır nerdeyse sabah 9da uyudum ye nı uyandım
Ben 4 yıldır evliyim 2 yaş 3 aylık bir kızım var canımSen kaç yıldır evlisin çocuk bir tanemi
aynen canım kronık bende n çocuklarda genetik gecişAyy o kabızlık berbat malesef hele benim gibi kroniksee
Canım uyumuşum sohbet işe yaradı =) teşekkür ederimCanım uykun geliyorsa tutmiyim
Oyy canım anneler hep yakında olsa dimiBenimkiyle aramda 21 saat varbursadayken eskiden öyleydi
Senin ki daha zor Rabbim kolaylık versinBen napayim kizlar. Yurtdisi
allah bağışlamasın canımBen 4 yıldır evliyim 2 yaş 3 aylık bir kızım var canım
Bagislamasin miallah bağışlamasın canım
Sağol canım sen harikasın yaa yuppi güzel bir hafta olduTebrikler canım
Wcye bi gitsem herşey yoluna girecek gibi hissediyorumKabızlığım suruyo 1haftadır nerdeyse sabah 9da uyudum ye nı uyandım
=) kızzallah bağışlamasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?