Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah izin verirse bende clsmayi dusunuyorm hep. Ama eger tatilden geldimse uykum varsa o gun isi birakmak istiyorm:)
Allah bagislasin buarada. Ne guzel. Bir kizi olmali insanin der annem hep.
teşekkür ederim canım isteyen dileyen herkese allah en kısa zamanda kavuşstursun. Annene katılıyorum. Bir kızı olmalı insanın.

Bende evde devamlı otursam sıkılırım çalışmayı özlerim ama devamlı bir uğraşım olursa vakit geçireceğim şeyler olursa hiç sıkılmam gibi geliyor :)

Çocuğum olmadan hep çalışsam hep üretsem bugünde insanlara faydalı olmadan geçti derdim çocuktan sonra iş mi çocuk mu kesinlikle çocuk deyip o konuyu uzunca bir süre rafa kaldırdım şimdi de bir insan yetiştirip insanlara faydalı olmaya çalışıyorum

Evet canim. Iyi bir insan yetistirmek cok degerli. Sonra kotu sevgisiz yetistirilen insanlardan hepimiz cekiyoruz. Mantikli duyarli cagdas bir anne tadindan yenmez valla:)

Evet canim. Iyi bir insan yetistirmek cok degerli. Sonra kotu sevgisiz yetistirilen insanlardan hepimiz cekiyoruz. Mantikli duyarli cagdas bir anne tadindan yenmez valla:)
O yüzden artık sende bi minnak getirmelisin dünyaya =)

katiliyorum canim kizim 1 bucuk yasindaydi ise basladigimda yavrum perisan oldu kiyamadim icim gitti. Sonra dedimki oglum dogdugunda evde olmaliyim. Ikisi birden gozumun onunde benim yetistirmemle buyusunler. Insallah hayirli evlat olur butun cocuklarimiz.

İnşallah inşallah canım dönem o kadar zor ve kötü ki saflık bizim çocukluğumuzda kaldı =( güçlü karakterli çocuklar yetiştirmek amacımız

H

Hahaha:) ay guldurdun beni ya. Çin takvimi tutuyosa bi dene bakim:))
Yok ben çok ciddi araştırıcam bu konuyu. Bi tane daha erkek gelirse hiç hastaneden çıkmam huni takıp takılırım orda ben zaten
Küçük oğlum 1'e giderken başlarım çalışmaya. O zamana kadar da sağlığımı düzeltmem lazım

Bi kızı olmalı insanın diyonuz olmayan naapsın. iki oğlan.
Bide eşim üç oğlan yetiştiriyom
Bana neee bende kız istiyom yaa yok mu bi formülünü bilen
güldürdün beni akşam akşam :)))))))) erkek annesi olmak da güzel annesi :) kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsunlar da canım bnim.

menum

kahvalti musli

ara kahve 2 kuru erik 1 tane cubuk kraker

ogle wasa sandwich yaptim az yagli peynirle ayran (192 cal)

ara 1 hurma 2 tane biskuvi

aksam
3 sikim etsiz cigkofte
2 yk bulgur pilavi
2 yk haslanmis et
salata
2 catal yogurtlu havuc

su 2 lt
spor yok

Kizlar Turkiyeden misafirimiz geldi ve surekli birileri yemege cagiriyor ondan boyle oluyo yoksa ben duzenimi kurmustum.Neyse saglik olsun.

20.gün

Sahur Yok
İftar:
20:00 1omlet 2-3 çiçek brokoli 5-10 bürüksel lahana (haşlama) yarım kase yoğurt 1wasa üstüne kahvaltılık salçalı peynirli sos

Spor: 1 saat yürüme yarım saat de bahçeyi temizledim otları yoldum baya yoruldum.
Şimdi de parka çıkıcaz eşimi ikna ettim yürüyüş yapıcam

Menü
kötü değil canım akşam çok geç değilse eritirsin o pilav ve çiğköfteyi ama çok da değiller zaten

Kizlar ck istahim yok. Havalardan midir nedir. Canim bsy istemio. Farkndym az yemisim. Ama icim almadi. Psikolojikte olablr.haftasonu yedim die.

Kahvaltı 11.00
Peynir kızartması
1 domates
1 zeytin
1 dilim ekmek

Ara 2 kuru kayısı

Akşam yemeği 18.30
2 kaşık menemen
Yoğurt ekmek

Spor yok
Bugün dişçiye gittim birde regl olunca yemek yapamayacağım dedim eşime hemen pizza söliyim diye gözleri parladı yok dedim menemen yaptı yedik =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…