- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
teşekkür ederim canım isteyen dileyen herkese allah en kısa zamanda kavuşstursun. Annene katılıyorum. Bir kızı olmalı insanın.Allah izin verirse bende clsmayi dusunuyorm hep. Ama eger tatilden geldimse uykum varsa o gun isi birakmak istiyorm:)
Allah bagislasin buarada. Ne guzel. Bir kizi olmali insanin der annem hep.
Aynen. Bnde oyleyim. Isten istifa ettgmde. Brz evde duruyum ddm. Rht duramadim evde. Yuksek lisansimi bitirdim. Yds ve kpss clstm. Ve bi gunde şoyle yatiyim demedm. Hep hareket. Hep bi ugras. Snra sinavlar fln bitti.yaz basladi. In bahceye havuza fln giremesende bi dolan yani. Yok yani is aradim. Duramadm yerimde. Ck mutsuz oldm evde duruncada.
Çocuğum olmadan hep çalışsam hep üretsem bugünde insanlara faydalı olmadan geçti derdim çocuktan sonra iş mi çocuk mu kesinlikle çocuk deyip o konuyu uzunca bir süre rafa kaldırdım şimdi de bir insan yetiştirip insanlara faydalı olmaya çalışıyorumBende evi seven bir insanim.ama okdr okuyup ettikten snra napiyorm bn evde dio insan.ailem surekli bana calisan bir kadin olmalisin bir isin bir maasin olmali.ilerde emekli oldgnda rht edersin. Hep boyle asiladigi icinde evde durunca kendimi kotu hissettm.
Cocugum oldgnda ne hissederm ne yaparm blmiyorm. 2yasina gtrdktn snra donmeyi planliyorm.yada yasal izin bitince donerm diyorm. Ama tabi o zmnki psikolojiyi bilemem.
Esim hayatta karismaz.istersen clsma istersen calis der. Hani insan bir baski yapar. Calis calis die.yada calisma die.hahaha:)
Sen nasil kendini mutlu hissediosan onu yap dio. Bende clsirken mutlu oluyorm.ama bazende evi asiri ozluyorm.sanirim bugn uykusuzum:))
Evet canim. Iyi bir insan yetistirmek cok degerli. Sonra kotu sevgisiz yetistirilen insanlardan hepimiz cekiyoruz. Mantikli duyarli cagdas bir anne tadindan yenmez valla:)Çocuğum olmadan hep çalışsam hep üretsem bugünde insanlara faydalı olmadan geçti derdim çocuktan sonra iş mi çocuk mu kesinlikle çocuk deyip o konuyu uzunca bir süre rafa kaldırdım şimdi de bir insan yetiştirip insanlara faydalı olmaya çalışıyorum
O yüzden artık sende bi minnak getirmelisin dünyaya =)Evet canim. Iyi bir insan yetistirmek cok degerli. Sonra kotu sevgisiz yetistirilen insanlardan hepimiz cekiyoruz. Mantikli duyarli cagdas bir anne tadindan yenmez valla:)
Insallah canim:)) minnak lazim bizim eve bazen ev asiri sessiz oluyor:))O yüzden artık sende bi minnak getirmelisin dünyaya =)
katiliyorum canim kizim 1 bucuk yasindaydi ise basladigimda yavrum perisan oldu kiyamadim icim gitti. Sonra dedimki oglum dogdugunda evde olmaliyim. Ikisi birden gozumun onunde benim yetistirmemle buyusunler. Insallah hayirli evlat olur butun cocuklarimiz.Çocuğum olmadan hep çalışsam hep üretsem bugünde insanlara faydalı olmadan geçti derdim çocuktan sonra iş mi çocuk mu kesinlikle çocuk deyip o konuyu uzunca bir süre rafa kaldırdım şimdi de bir insan yetiştirip insanlara faydalı olmaya çalışıyorum
Hahaha:) ay guldurdun beni ya. Çin takvimi tutuyosa bi dene bakim:))Bi kızı olmalı insanın diyonuz olmayan naapsın.iki oğlan.
Bide eşim üç oğlan yetiştiriyom
Bana neee bende kız istiyom yaa yok mu bi formülünü bilen
İnşallah inşallah canım dönem o kadar zor ve kötü ki saflık bizim çocukluğumuzda kaldı =( güçlü karakterli çocuklar yetiştirmek amacımızkatiliyorum canim kizim 1 bucuk yasindaydi ise basladigimda yavrum perisan oldu kiyamadim icim gitti. Sonra dedimki oglum dogdugunda evde olmaliyim. Ikisi birden gozumun onunde benim yetistirmemle buyusunler. Insallah hayirli evlat olur butun cocuklarimiz.
Yok ben çok ciddi araştırıcam bu konuyu. Bi tane daha erkek gelirse hiç hastaneden çıkmam huni takıp takılırım orda ben zatenH
Hahaha:) ay guldurdun beni ya. Çin takvimi tutuyosa bi dene bakim:))
güldürdün beni akşam akşam :)))))))) erkek annesi olmak da güzel annesi :) kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsunlar da canım bnim.Bi kızı olmalı insanın diyonuz olmayan naapsın.iki oğlan.
Bide eşim üç oğlan yetiştiriyom
Bana neee bende kız istiyom yaa yok mu bi formülünü bilen
kötü değil canım akşam çok geç değilse eritirsin o pilav ve çiğköfteyi ama çok da değiller zatenmenum
kahvalti musli
ara kahve 2 kuru erik 1 tane cubuk kraker
ogle wasa sandwich yaptim az yagli peynirle ayran (192 cal)
ara 1 hurma 2 tane biskuvi
aksam
3 sikim etsiz cigkofte
2 yk bulgur pilavi
2 yk haslanmis et
salata
2 catal yogurtlu havuc
su 2 lt
spor yok
Kizlar Turkiyeden misafirimiz geldi ve surekli birileri yemege cagiriyor ondan boyle oluyo yoksa ben duzenimi kurmustum.Neyse saglik olsun.
Bende süper menü diyecektim kujumKizlar ck istahim yok. Havalardan midir nedir. Canim bsy istemio. Farkndym az yemisim. Ama icim almadi. Psikolojikte olablr.haftasonu yedim die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?