Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun. alçıda mı. Şimdi hep başında olursun tabi işini yapamaz çocuk. Kolay gelsin.

Afiyet olsun cnm salça ödem yapmasın ama vücuda
. Yapmasın yapmasın ;( çok canım çekti yaa ev salçası almış eşim.

bak sen Yen'i pantolon filan almışsın ne güzel benim 10 kilodan fazla gitmesine rağmen Yen'i iki etek aldım ikisi de 44 beden. Onu diyorum kimse anlamıyor beni dalga geçiyosun diyorlar yaa yemin ederim bi değişiklik Yok vücudumda bu 10 kg nerden gitti. Yüzüm ve kollarım bacaklarım mı sadece. Anlamış değilim. Etrafımdakiler de kızıyo bana daha da sinir oluyorum. Ben anca 40 beden eteğe girince mutlu olucam.

Saleykum
20_KELEBEK geçmiş olsun cnm. Allahım şifa versin.
OnDeryaa kalıplar küçülmüş ondandır. Eğer eteklerin 3 .4 sene öncesinde almışsan kalıp farkı var. Benimde öyle oluyor 40 bedene anca giriyorum. 7 yıl önce bir etek almistim. 38 bedenHiç atmadım. Girdim içine hatta şimdiki giydigim 40 bedenden daha geniş. Anlicagin kalıplar baya küçülmüş.

sABAH MENÜM
ŞEKERSİZ ÇAY
YARIM TOST (EKMEĞİN İÇİNİ ÇIKARTTIM KABUKTAN YAPTIM)

ARA
3 4 KURU ÜZÜM

ÖĞLEN
1 TAVUK İNCİK DERİSİZ
2 İNCE PATATES
EKMEK YOK
2 ÇATAL REVANİ BİR PARMAK KALINLIĞINDA BİTRİMEDİM

AMA REVANİ İÇİN KENDİME CEZA VERİCEM AKŞAMA SADECE SÜT İÇMEYİ PLANLIYORUM

20_KELEBEK gecmis olsun canim Allah sifa versin
Kujum hedef değiştirmen harika güvenin geldi ve çok daha iyi olacağına inandın büyük ihtimal şuan spor dolayısıyla 62 civarı gösterirsin 60 olduğunu düşünsene çok güzel sonuçlar alacaksın

Çok değilmiş cnm

Bakalim canim. Yolculuk beni mahvetti bnce. Pazartesi 70 gosterdm.bu sabah 68.9 gosterdim. Cumaya kdr 67.7olup sabit cikmayi hedeflicem. Anlamadm nie bukdr şişlik ypti. Spora asilmam grkio sanirm.
Foto aticamda bu telefon yuklemio hata verio. Anlamadm gitti

Teşekkürler kızlar sağolun 3 yaşında kızım alçıda şu an tekrar Dr sonuçlar için gidiyoruz ameliyatlik bir durum var mı ona bakacaklar.
Kiyamam ya minnacikmiş daha. Cocuklarin ayagina tas dahi degmesin. Melek onlar.
Cabucak iyilesir insallah canim. Allah sifa versin.

Gruba nazar degdi bence. Herkesin bir ugraşi var. Bu haftadan korkuyorm ben:)
okullarimiz tatile girdi canim sabahtan beri ev topluyorum ikisi guclerini birlestirdi bana karsi savas actilar :))) halim yok 2 gundur havalardan falan. oylee yani birde misafirimiz var ya diyetime tam adapte olamiyorum sanki cok sukur arti cikmiyorum ama sporumu aksatiyorum hep. Ortalik karisti duzen bozulduu :)

Tatil oldu evet paskalyadan dolayi bizm yurtdisindaki fabrikada tatilde. Diyorm bizde tatil yapalm ozaman ama kimse dinlemio beni:)
Misafirler cocuklar valla kolay gelsin sana canim. Mevsim gecisi benim kafa da eserikli biraz. Istanbul bugn ck guzel. Havalar şenleniyor.daha kolay kilo veririz insallah

Sen hangi ulkedesin canim. Nasil oralar. Bizm ozendigimiz kadar guzel mi. :)

Canım benim hep bi hafta çok bi hafta az gidiyor takılma önemli olan bu halinle mutlusun ve daha mutlu olmaya çalışıyorsun

bak bu çok mantıklı eteklerim 4 seneden fazladır. Yeni aldıklarımla karşılaştırıyorum iki üç parmak fark var ama yine 44 beden yazıyo sinirim zıplıyor
A
Sen hangi ulkedesin canim. Nasil oralar. Bizm ozendigimiz kadar guzel mi. :)
aa hiç te özenmiyorum ben canım ülkem varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…