- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Çok değilmiş cnm
Valla canim benim begendgm cok yonu var:) imkanlari sartlari daha iyi. Avrupada bireysellik daha onde. O pek bizlik degil. Bireyselligi sevmem bende. Biz sicakkanliyiz ztn akdeniz insaniyiz normaldir.iklimde etkiliyor insani.bak bu çok mantıklı eteklerim 4 seneden fazladır. Yeni aldıklarımla karşılaştırıyorum iki üç parmak fark var ama yine 44 beden yazıyo sinirim zıplıyor
A
aa hiç te özenmiyorum ben canım ülkem varken
O da neki sabah 58 se akşam 59 oluyorum ben =(Mesela sabah tartılıyorum kızlar aç karınla 63 çıkıyor ama akşam 63,5 oluyo normal mi?
Canim sencede normal degil mi. Gun icinde yiyorsun iciyorsun. Bir besin bir sivi giriyor vucuda.hepsinin bir agirligi var. Metabolizma yakiyor ve gerisi bagirsaklarsan atilmak uzere gonderilio. Bazal metabolizma diede bsy var.uyurkende yakiyorsun.oyzdn sabaha kdr butun ureler fln birikiyor.sende sabah lavaboya gidip gondeirosn onlari.geriye bir sen kaliyorsun:)Mesela sabah tartılıyorum kızlar aç karınla 63 çıkıyor ama akşam 63,5 oluyo normal mi?
Kuzum banada tarif verir misin nasil yapiliyor. Yarin bnde yaparm olmazsa. Evde hurma var baya. Cok guzel bir besin.bu zamana kdr kiymetini bilemedim. Bu yasta anladm kiymetiniCanlar bu hurma diyeti bana iyi geldi hem hafif hissediyorum hem hurma tatlı olduğu için adet döneminde canım tatlı çekmiyor 3 gün dayanabilirsem 56 görür müyüm ya
Sen hangi ulkedesin canim. Nasil oralar. Bizm ozendigimiz kadar guzel mi. :)
Kujum sabah öğlen akşamKuzum banada tarif verir misin nasil yapiliyor. Yarin bnde yaparm olmazsa. Evde hurma var baya. Cok guzel bir besin.bu zamana kdr kiymetini bilemedim. Bu yasta anladm kiymetini
Fransa hic cazip glmio bana. Isvicre fln daha bi yesil daha bi guzel gelio. Heide den midir nedir:)Fransadayim canim 7 yil olacak hala alisamadim sevmedim biran once gitmek istiyorum memleketime :)
Mesela sabah tartılıyorum kızlar aç karınla 63 çıkıyor ama akşam 63,5 oluyo normal mi?
7 hurma cokmus ya:)) okdr tatliya insan baya enerjik olur cidden. Yarin bende yapim kuzu. Cumaya kdr yapim bakalim nsl olck.Kujum sabah öğlen akşam
1 kase yoğurt
7 hurma yiyorsun hepsi bu su içiyoruz bol bol hurma içiriyor zaten ben daha önce iki gün dayanmıştım bir kilo gitmişti
Sabah 5 tane zor yedim öğlen 3tane yedim canım 3 tane ideal oluyor tek yemek önemli olan7
7 hurma cokmus ya:)) okdr tatliya insan baya enerjik olur cidden. Yarin bende yapim kuzu. Cumaya kdr yapim bakalim nsl olck.
Fransa hic cazip glmio bana. Isvicre fln daha bi yesil daha bi guzel gelio. Heide den midir nedir:)
Uzun sureli yasamak icin zor tabi. Kolay deil. Herkes kendi topragini ozluyor. Cunku sevdiklerin hep orda. Oyzdn normaldir canim. Bir yeri zaten sevdiklerin guzellestiriyor.
Ya kiyamam. Cok uzuldum. Allah gonlune gore versin canim.Burasida boll yesillikli Hatta ilk geldigimde cennetemi geldim demistim :) zamn gectikce ic yuzunu goruyorsun . Cocuklar acisindan cok guzel egitimi olsun ysam kosullari olsun gayet ekonomik. Ama burda cocuk yetistirmek cok zor her irktan insan var. Korkutuyor acikcasi. Ailem ozellikle aileme cok hasretim daha annem 1 kere evime gelmis degil. Kendimi burda misafir gibi goruyorum . Bir turlu burda yasamam gerektigini kabullenemedim. Kabullenmemde zaten hedef 70 hedef Turkiye :)
cnm ya kıyamamBurasida boll yesillikli Hatta ilk geldigimde cennetemi geldim demistim :) zamn gectikce ic yuzunu goruyorsun . Cocuklar acisindan cok guzel egitimi olsun ysam kosullari olsun gayet ekonomik. Ama burda cocuk yetistirmek cok zor her irktan insan var. Korkutuyor acikcasi. Ailem ozellikle aileme cok hasretim daha annem 1 kere evime gelmis degil. Kendimi burda misafir gibi goruyorum . Bir turlu burda yasamam gerektigini kabullenemedim. Kabullenmemde zaten hedef 70 hedef Turkiye :)
azcık toparlaya bilsem bende yapayımSabah 5 tane zor yedim öğlen 3tane yedim canım 3 tane ideal oluyor tek yemek önemli olan
azcık toparlaya bilsem bende yapayım
Geçsin artık kaptanım ben diyetin ilk haftası yapmıştım büyük moral olmuştu hızlı başlayıncahala geçmemiş boğaz enfeksiyonu ve sinüslerimde hala iltihaplıymıs
yeniden bir torba ilaç yazdı
bütün gün leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta ilaçlar uyku yapıyor
bide vitamin aldım bağışıklık için inşallah kilo falan aldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?