Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende ip atlayamıyorum dün ondan yürüdüm heryerim tutulmuş pazar günü çok yüklendim kendime..
Nasıl geçer acaba bacak tutulması zor yürüyorum

Valla canim benim begendgm cok yonu var:) imkanlari sartlari daha iyi. Avrupada bireysellik daha onde. O pek bizlik degil. Bireyselligi sevmem bende. Biz sicakkanliyiz ztn akdeniz insaniyiz normaldir.iklimde etkiliyor insani.

Mesela sabah tartılıyorum kızlar aç karınla 63 çıkıyor ama akşam 63,5 oluyo normal mi?
Canim sencede normal degil mi. Gun icinde yiyorsun iciyorsun. Bir besin bir sivi giriyor vucuda.hepsinin bir agirligi var. Metabolizma yakiyor ve gerisi bagirsaklarsan atilmak uzere gonderilio. Bazal metabolizma diede bsy var.uyurkende yakiyorsun.oyzdn sabaha kdr butun ureler fln birikiyor.sende sabah lavaboya gidip gondeirosn onlari.geriye bir sen kaliyorsun:)

Canlar bu hurma diyeti bana iyi geldi hem hafif hissediyorum hem hurma tatlı olduğu için adet döneminde canım tatlı çekmiyor 3 gün dayanabilirsem 56 görür müyüm ya

Canlar bu hurma diyeti bana iyi geldi hem hafif hissediyorum hem hurma tatlı olduğu için adet döneminde canım tatlı çekmiyor 3 gün dayanabilirsem 56 görür müyüm ya
Kuzum banada tarif verir misin nasil yapiliyor. Yarin bnde yaparm olmazsa. Evde hurma var baya. Cok guzel bir besin.bu zamana kdr kiymetini bilemedim. Bu yasta anladm kiymetini

Kuzum banada tarif verir misin nasil yapiliyor. Yarin bnde yaparm olmazsa. Evde hurma var baya. Cok guzel bir besin.bu zamana kdr kiymetini bilemedim. Bu yasta anladm kiymetini
Kujum sabah öğlen akşam
1 kase yoğurt
7 hurma yiyorsun hepsi bu su içiyoruz bol bol hurma içiriyor zaten ben daha önce iki gün dayanmıştım bir kilo gitmişti

Fransadayim canim 7 yil olacak hala alisamadim sevmedim biran once gitmek istiyorum memleketime :)
Fransa hic cazip glmio bana. Isvicre fln daha bi yesil daha bi guzel gelio. Heide den midir nedir:)
Uzun sureli yasamak icin zor tabi. Kolay deil. Herkes kendi topragini ozluyor. Cunku sevdiklerin hep orda. Oyzdn normaldir canim. Bir yeri zaten sevdiklerin guzellestiriyor.

7
Kujum sabah öğlen akşam
1 kase yoğurt
7 hurma yiyorsun hepsi bu su içiyoruz bol bol hurma içiriyor zaten ben daha önce iki gün dayanmıştım bir kilo gitmişti
7 hurma cokmus ya:)) okdr tatliya insan baya enerjik olur cidden. Yarin bende yapim kuzu. Cumaya kdr yapim bakalim nsl olck.

7

7 hurma cokmus ya:)) okdr tatliya insan baya enerjik olur cidden. Yarin bende yapim kuzu. Cumaya kdr yapim bakalim nsl olck.
Sabah 5 tane zor yedim öğlen 3tane yedim canım 3 tane ideal oluyor tek yemek önemli olan

Burasida boll yesillikli Hatta ilk geldigimde cennetemi geldim demistim :) zamn gectikce ic yuzunu goruyorsun . Cocuklar acisindan cok guzel egitimi olsun ysam kosullari olsun gayet ekonomik. Ama burda cocuk yetistirmek cok zor her irktan insan var. Korkutuyor acikcasi. Ailem ozellikle aileme cok hasretim daha annem 1 kere evime gelmis degil. Kendimi burda misafir gibi goruyorum . Bir turlu burda yasamam gerektigini kabullenemedim. Kabullenmemde zaten hedef 70 hedef Turkiye :)

Ya kiyamam. Cok uzuldum. Allah gonlune gore versin canim.
Evet olanaklar eminim guzeldir. Ama dedigin gibi kendi benligini kendi adetini gelenegini surdurmek kolay degil. Oyzdn anneyle baba icinde kolay degil.

cnm ya kıyamam
bende yaşayamam sanırım başka ülkede
inşallah biranönce kavusursun vatanına

hala geçmemiş boğaz enfeksiyonu ve sinüslerimde hala iltihaplıymıs
yeniden bir torba ilaç yazdı
bütün gün leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta ilaçlar uyku yapıyor
bide vitamin aldım bağışıklık için inşallah kilo falan aldırmaz

azcık toparlaya bilsem bende yapayım

Geçsin artık kaptanım ben diyetin ilk haftası yapmıştım büyük moral olmuştu hızlı başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…